Når vi taler om 3D-grafik, har den nye iMac åbenlyse fordele. Eksempelvis NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessoren med 32 MB dedikeret DDR (Double Date Rate) skærmhukommelse. Den knivskarpe 15" flade skærm og Mac OS X — verdens mest avancerede operativsystem. Denne kombination giver enestående 3D-grafik og en overvældende, fotorealistisk spiloplevelse.

Ganske enkelt perfekt
Kan du se den suveræne 15" flade LCD-skærm med aktiv matriks? Den giver næsten den samme skærmstørrelse som de store, gamle 17" CRT-skærme og har et knivskarpt billede, meget mættede farver og en fantastisk lysstyrke. Ulig andre flade skærme modtager denne skønhed et komplet digitalt signal, hvilket giver et smukkere billede uden forvrængning - og så skal det endda aldrig justeres.

Forbered dig på fantastiske 3D-effekter
De nye, avancerede grafikfunktioner i iMac skyldes den lynhurtige NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessor. Med NVIDIA GeForce2 MX GPU kan computeren tegne 800 millioner 3D-punkter ("texels") og 20 millioner trekanter i sekundet. Grafikken kommer ikke kun til at se bedre ud og køre mere glidende, GeForce2 MX optimerer også iMac'ens ydeevne. Dette skyldes, at GeForce2 MX tager spidsbelastningen af computerens processor, når du er fanget i kampens hede i et intenst 3D-spil. NVIDIA GeForce2 MX-grafikacceleratoren overtager beregningen af transformationer og lyseffekter fra computerens processor, så den er frigjort til at udføre andre opgaver hurtigere end nogensinde før. Og resultatet? En enestående spiloplevelse i særklasse.

Sving tryllestaven
Tag med på rejsen fra Ligustervænget til Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Du sniger dig frem, klatrer forsigtigt og løber hurtigt, mens du udforsker det overdådige 3D-landskab i Harry Potter og De Vises Sten, det nye spil fra Electronic Arts og Aspyr Media. I overensstemmelse med J.K. Rowlings magiske fantasiverden er Harry Potter den perfekte måde at opleve kombinationen af iMacs flade skærm, Mac OS X og NVIDIA GeForce2 MX-grafikacceleratorern i aktion.

Fordele ved Mac OS X
Mac OS X bruger en kombination af Quartz, OpenGL og QuickTime - tre af de mest kraftfulde grafikteknologier på markedet - til at sikre de hidtil bedste og mest avancerede grafikfunktioner på en desktop-computer. Quartz, det kraftfulde nye 2D-grafiksystem, er baseret på PDF-formatet (Portable Document Format), der benyttes som standardformat til mange dokumenter på Internet. Quartz sikrer lynhurtig gengivelse, kantudjævning og grafik i PostScript-kvalitet. OpenGL giver en fantastisk gengivelse af den 3D-grafik, der bruges i professionelle 3D-baserede programmer og til de mest krævende spil. Mac OS X indeholder også QuickTime 5 - Apples prisbelønnede multimedie-software - der giver dig mulighed for at opleve mere end 200 forskellige digitale formater.

Lige der, hvor du vil have den
I stedet for at du skal bøje nakke, skuldre og ryg for at foretage justeringer svæver skærmen på den nye iMac frit igennem luften, og gør det muligt for dig uden problemer at justere dens højde eller vinkel med en enkelt finger. Du kan dreje skærmen 180 grader, vippe den 35 grader og justere højden 20 cm op og ned. Den nye iMac giver dig ubegrænsede muligheder for at justere computeren perfekt efter dine ønsker og behov — og det inkluderer for øvrigt at bære den. Computeren er nem at flytte, idet den vejer mindre end 10 kg, og du flytter den ved at løfte i det superstærke stel i rustfrit stål.

Det lyder som noget for dig
iMac-modellerne med kombineret drev og SuperDrive er udstyret med et sæt 9 W Apple Pro-højttalere. De er ideelle til at fyre lydeffekter af, hvilket vil give dig en fantastisk spiloplevelse.

Otto Matic
Der er ikke noget som at blive trykket tilbage i sædet i en eksplosion af hastighed, mens du farer gennem farlige 3D-verdener. Det vil du for eksempel kunne opleve, når du kaster dig over et spil Otto Matic - det nye 3D-spil, der følger med iMac.

Den offentlige hemmelighed
Den nye iMac understøtter naturligvis OpenGL- standardarkitekturen til gengivelse af grafik, teksturer og specielle effekter med fotografisk kvalitet



. . .
-
iMac2
a

-
januar
2002