For fire år siden introducerede vi den første iMac, som totalt ændrede folks måde at bruge computere på og deres holdning til teknologi. Nogle sagde endda, at den ændrede deres verden. Efter seks millioner iMac'er gør vi det igen.

Den nye iMac er designet med udgangspunkt i en imponerende 15" flad LCD-skærm, der er lysere, skarpere og bedre for øjnene end almindelige CRT-skærme. Og i stedet for at du skal bøje nakke, skuldre og ryg for at foretage justeringer, svæver skærmen på den nye iMac frit igennem luften — og gør det muligt for dig uden problemer at justere dens højde eller vinkel med en enkelt finger. Inden i den kompakte base på kun 10" lever den hurtigste iMac nogensinde — med en Pentium-knusende 800 Mhz PowerPC G4-processor, der blæser gennem Mac OS X-programmer, og vores revolutionerende SuperDrive, der gør det muligt at brænde egne CD'er og DVD'er. Det er klart, at den nye iMac er adskillige skridt foran alle andre computer derude. Præcis som dens forgænger.

Tre smukke modeller
Der er tre modeller at vælge imellem: 800 Mhz iMac med DVD-R/CD-RW SuperDrive. 700 Mhz iMac-modellen med det kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev og en 700 Mhz iMac med CD-RW-drev. Alle modeller leveres med den fantastisk hurtige NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessor til fotorealistiske spil og enestående 3D-grafik.

Kompakt design sparer plads på skrivebordet
Hvordan fik vi plads til så meget på så lidt plads? Det skyldes et design, der optimerer al fri plads og resulterede i, at ingen hjørneplads blev spildt. Med udgangspunkt i et specielt udviklet hovedkort, der udfylder hele diameteren i kabinettet, skabte vi plads til et optisk drev i fuld højde som f.eks. et SuperDrive. Og oven på det optiske drev er en 3,5" harddisk med stor kapacitet og strømforsyningen — et opdelt design, der fint passer ind i toppen af kabinettet.

Ikke blot let at bruge, den er også let at udvide
Det er meget enkelt at tilføje mere hukommelse eller et AirPort-kort , selv for førstegangbrugere. I bunden af kabinettet er et dæksel, der holdes på plads af skruer. Fjernes dækslet er der afgang til pladser til ekstra hukommelse og AirPort-kort. Der er trykt billeder under pladserne, som viser, hvordan hukommelsen og AirPort-kortet sættes i kabinettet.

SuperDrive - drevet med det sigende navn
iMac-modeller med det fænomenale SuperDrive (DVD-R/CD-RW) gør det muligt at brænde egne film og fotografier, der kan afspilles i næsten alle almindelige DVD-afspillere. Og naturligvis kan du også afspille DVD-film på disse modeller.


Det ultimative operativsystem
Den nye iMac leveres med Mac OS X , så du problemfrit kan afvikle stort set alle eksisterende Mac-programmer, men det imponerer for alvor, når det afvikler et af de tusinder af nye programmer, der er udviklet specielt til Mac OS X. Som f.eks. Microsofts nye Office X til Mac — den bedste version af Office nogensinde.


Mac OS X er den ultimative platform til den digitale livsstilog tilbyder tilslutningsmuligheder og indbyggede programmer i topkvalitet, som giver dig, hvad du skal bruge, for at få det optimale ud af både dine digitale værktøjer og legetøj.

Denne vej til Internet
iMac er den korteste vej til Internet. Den er så nem at indstille og bruge, at du vil surfe på Internet som en professionel i løbet af højst 10 minutter via det indbyggede 56 K-faxmodem eller 10/100BASE-T Ethernet-porten. Du kan endda tilføje et AirPort-kort (ekstraudstyr), hvis du vil surfe trådløst på Internet. Indstillingsassistenten møder dig, når du tænder computeren første gang og indstiller automatisk systemet til din foretrukne Internetudbyder. Det eneste, du behøver, er en telefonlinie — iMac leveres komplet med alt andet.

To FireWire-porte
Alle nye iMac-modeller har to hurtige 400 Mbps FireWire -porte indbygget, så du let kan etablere forbindelse til højhastighedsenheder som digitale videooptagere og eksterne diskdrev.

USB med to kanaler
Tre 12 Mbps USB -porte lader dig slutte iMac til flere hundreder forskellige printere, scannere, eksterne harddiske, joysticks og digitale kameraer.

Surfbræt
Apple Pro-tastaturet har 108 taster og 15 programmerbare funktionstaster i fuld størrelse — med særlige taster til justering af lydstyrke, afbrydelse af højttalerne og til at skubbe CD'er eller DVD'er ud med — og et indbygget USB-samlingspunkt med to porte og en fod, der kan slås ned.

En bedre type mus
Apple Pro-musen glider let hen over skrivebordet med optiske følere, der giver hidtil uset nøjagtighed.


. . .
-
iMac2
a

-
januar
2002