iPod er indbegrebet af perfekt bærbar digital lyd. Du kan tage den med i bilen, ombord på flyet eller endda i rygsækken på vandretur. Uanset om du befinder dig hjemme eller på kontoret behøver du kun én simpel forbindelse til et par eksterne højttalere - så fungerer iPod som et bærbart stereoanlæg. Dette ekstraudstyr er adgangsbilletten til musikoplevelser overalt.

Ekstraudstyr til iPod-brugere på farten
Fjernbetjening
Fjernbetjening & ørepropformede hovedtelefoner
Du kan let kan spole frem eller tilbage, afspille, sætte en sang på pause eller justere lydstyrken - det hele med én hånd. De ørepropformede hovedtelefoner giver 20 Hz til 20.000 Hz frekvensrespons.
iPod-etui
Etui med bælteklemme
Beskyt iPod mod elementernes rasen, og gør den endnu mere bærbar med dette specielle etui, som du kan gøre fast i bæltet, tasken eller rygsækken.

World Travel-sæt til iPod
World Travel Adapter-sæt
Hvis du køber dette sæt, kan iPod bruges overalt i verden. Leveres med seks AC-stik med ben, der passer til forskellige stikkontakter verden over.
Pakke med iPod-batterier
Pakke med Belkin-batterier
Skal du være væk fra computeren et par dage? Pakken med Belkin-batterier (købes separat) giver dig mere end 20 timers driftstid fordelt på fire almindelige AA-batterier.
iPod-strømforsyning
Belkin-strømforsyning til bil
Strømforsyningen til bil fra Belkin (købes separat) leveres med en 3,5 mm linieudgang, der kan sluttes direkte til hunjackstikket i bilens stereoanlæg, så du kan afspille sange fra iPod, mens du kører.
NaviPod IR Remote Control
NaviPod IR Remote Control
Betjen iPod's Play/Pause, Next, Previous og lydstyrke funktioner fra lænestolen med TEN Technology’s NaviPod. Næsten en nødvendighed for dem der bruger iPod med eksterne højtallere.


Ekstraudstyr til hjemmet & kontoret
iPod-dock
iPod-dock
Du kan købe en ekstra dock, så du kan oplade iPod både på arbejde og derhjemme. Da docken til iPod indeholder en linieudgang, kan den nemt sluttes til stereohøjttalere. Så har du et meget kompakt stereoanlæg.
USB 2.0- + FireWire-kabel
USB 2.0- + FireWire-kabel (til PC)
Windows-brugere kan købe en USB 2.0-dock + et FireWire-kabel, så de kan synkronisere via USB 2.0* og oplade via FireWire.
FireWire-kabel til dock
Dock til FireWire-kabel
iPod leveres med en dock til FireWire-kabel, men du kan købe en ekstra separat, så du er rustet til rejsen.
iPod-strømforsyning
iPod-strømforsyning
Brug en ekstra iPod-strømforsyning derhjemme, på kontoret eller til rejsebrug. Med denne FireWire-baserede strømforsyning kan du oplade iPod, selv om den ikke er sluttet til en computer.

Creature-højttalere
JBL Creature-højttalere
Du kan forvandle iPod til et stereoanlæg. Creature-højttalernes "plug and play"-tilslutning og praktiske berøringsfølsomme knapper bringer multimedielyd op på et højere plan.

*Synkronisering med USB 2.0 (kun til Windows) kræver en gratis softwareopdatering (frigives i juni).


. . .
-
iPod
September..

-
Nye 20 GB og 40 GB modeller
2003