Book and More


audible.com Oplev spændende mysterier, latterfremkaldende komedier, gribende romaner, afklarende selvudvikling, informative aviser og meget mere.

iTunes og iPod understøtter talte lydarkiver fra Audible.com. Hent dine yndlingsbøger, radioprogrammer som f.eks. "Fresh Air"eller blade - så kan du lytte til dem i bilen, i fitnesscentret, i dagligstuen eller ude i baghaven. Du kan faktisk lytte til dem overalt, når bare du har iPod med.

Du ved altid, hvor langt du er kommet
iPod. Både i iTunes og på iPod kan du ubesværet navigere gennem de talte lydarkiver, og når du synkroniserer Audible frem og tilbage mellem Mac og iPod, vil de begge holde styr på, hvor du kom til sidst - ligesom et virtuelt bogmærke.

Gik du glip af den fjerde bog i den populære Hitchhikers’ Guide-serie af Douglas Adams (So Long, And Thanks For All The Fish)? Du kan hente den på Audibles websted. Det samme gælder Margaret Atwoods The Blind Assassin. Hvad enten din litterære smag omfatter tænksomme stilister som f.eks. Martin Amis (London Fields) eller spændingsforfattere som f.eks. Robert Ludlum (The Bourne Identity), har Audible bøgerne til dig.

Sådan kommer du i gang
Det er nemt at komme i gang med at bruge Audible. Du starter med at forberede iTunes til at modtage Internetarkiver. Først skal du lukke browseren og alle e-postprogrammer. Derefter vælger du Indstillinger på iTunes-menuen. Klik på symbolet Generelt, og vælg derefter knappen Indstil ud for Brug iTunes til musik via Internet. Klik på OK i begge de viste dialoger, og så er du klar. Mac er nu parat til at surfe og hente indhold fra Audible.com - og afspille det vha. iTunes på iPod.

Prøv Audible gratis

Med Audible kan du høre de mest underholdende, informative og gribende digitale lydbøger og indhold vha. iTunes eller iPod. Tilmeld dig AudibleListener , og få en måned gratis.

iPod Software 2.0.1 update

iPod updater icon. iPod Software 2.0.1 Updater tilføjer understøttelse af USB 2.0* (kun Windows) samt et antal forbedringer på brugerfladen samt andre forbedringer.

Nu vi snakker om klassikere

Med iTunes og iPod kan du pendle i selskab med de udødelige klassikere. Er der mange biler på vejen? Det er ikke noget problem: Med sine 60 timer og 55 minutter kommer Tolstojs War and Peace ("Krig og fred") til at stå dig last og brast gennem selv de værste trafikpropper. Vi anbefaler, at du gemmer Anna Karenina (34 timer og 33 minutter) til de kortere ture.

*Synkronisering med USB 2.0 (kun Windows) kræver et ekstra USB USB 2.0 + FireWire kabel.

. . .
-
iPod
September..

-
Nye 20 GB og 40 GB modeller
2003