iPod med ekstra menuer.Al din musik og mere til.


At lytte til musik på iPod er måske nok en af livets største sanseoplevelser, men sommetider bliver du nødt til at skrue ned for lydstyrken og koncentrere dig om dine gøremål. Der er ting, du skal gøre, mennesker, du skal se, og timer at gå til. iPod leveres med en mængde fantastisk ekstraudstyr, så iPod bliver en central del af din dagligdag.

Praktisk datalagring
iPod kan dublere som FireWire- eller USB 2.0-* harddisk til computeren. På den måde kan du overføre arkiver og programmer fra computeren til iPod og tage dem med overalt. iPod er intelligent nok til at holde dine dataarkiver adskilt fra din musiksamling, så de ikke bliver slettet ved et uheld, når du opdaterer din musik.

Flere fantastiske funktioner
iPod indeholder følgende fantastiske funktioner, så du kan holde styr på det hele og samtidig have det sjovt:

Seje spil


Spil
Med den nye iPod keder du dig aldrig. Faktisk leveres iPod nu med Solitaire, Brick og Parachute - tre populære spil, som du kan spille overalt. Denne fordel vil du sikkert sætte stor pris på, næste gang du står i kø eller venter på nogen.

Rotér som en DJ


Lytte til sange, mens du er på farten
På den nye iPod kan du oprette de såkaldte "On-the-Go"-spillelister. Så uanset om du pendler med toget, træner i fitnesscentret eller agerer rygsækturist adskillige kilometer fra civilisationen, kan du sætte sange i kø, som du kan afspille, når de passer til dit humør eller situationen.
Kontroller kalenderen


Kontrollere kalenderen
iPod understøtter vCalendar- og iCalendar-arkiver, som kan eksporteres af mange programmer, herunder Microsoft Entourage, Palm Desktop og iCal. Så nu er det slut med at glemme din tid hos tandlægen!
Hold kontakten ved lige


Holde kontakten ved lige
Vink farvel til de klodsede adressebøger med spiralryg. Da iPod understøtter industristandarden vCard, kan du lagre og få adgang til alle de vigtige adresser med et tryk på en knap.
Opbevar tekstnoter


Lagre tekstnoter
Med tekstlæseren kan du overføre tekstbaserede oplysninger til iPod og læse dem på skærmen. Nu kan du have alle de oplysninger, du har brug for - fra anmeldelser af spisesteder over koncertvejvisere til nyhedsartikler - lige ved hånden.
Indstil alarmen


Indstille alarmen
iPod er den ideelle rejsekammerat. Den leveres med en funktion, så du kan indstille den til at afspille lavere og lavere i takt med, at du falder i søvn. Og med iPods nye vækkeur kan du vælge at vågne til enten en ringetone eller din yndlingsmusik.