Hurtigt, nemt og enkelt. Det er automatisk synkronisering. Det eneste, du skal gøre for at overføre de nyeste sange i iTunes-biblioteket til iPod eller iPod mini, er at tilslutte den. iPod og iTunes klarer resten.

iTunes-synkroniseringsgrænseflade

Apples brugervenlighed på tværs af platforme

Hvad enten du bruger en Windows-computer eller en Mac, har iPod en uovertruffen løsning. Du kan ubesværet synkronisere musik og data uden at skulle ændre på indstillingerne, hver gang du overfører arkiver mellem iPod og computeren. Du skal bare føje ny musik til iTunes ved at kopiere en cd til MP3 eller AAC. Mac-ejere kan også eksportere deres GarageBand -kompositioner til deres iTunes-musikbibliotek.

iPod er afsender

Overfør musik automatisk

Når du har sluttet iPod eller iPod mini til din Mac eller pc, begynder iTunes automatisk at opdatere indholdet af den. Du behøver ikke en gang at trykke på en knap. iTunes opdager, at du har tilsluttet iPod og viser den på kildelisten. Faktisk kan du se din musik og dine spillelister med et blik. Hvis iTunes-biblioteket er større end harddisken i iPod, kan du lade iTunes fylde iPod eller iPod mini op for dig. iTunes vil oprette en spilleliste, der passer til din stemning - og til kapaciteten i iPod. iTunes opdager også evt. spillelister, som du har oprettet på iPod, så du kan afspille eller redigere dem på din Mac eller pc. Hvis du vil finjustere din bærbare musiksamling, kan du slå automatisk synkronisering fra og vælge indholdet af iPod manuelt.

iPod Dock Connector

Hurtigere overførsel, et enkelt stik

iPod og iPod mini overfører en hel cd på så lidt som 10 sekunder. Overførselshastigheden afhænger selvfølgelig af, hvor meget musik du vil overføre til iPod. Du kan bruge det smarte dock-stik i bunden af iPod og iPod mini til at slutte den til computeren, oplade batteriet i iPod eller iPod mini og til at synkronisere arkiver med lynets hast via FireWire 400 eller USB 2.0. iPod og iPod mini leveres med både et FireWire- og et USB 2.0-kabel.

iPod in Dock

Den alsidige Dock

40 GB iPod leveres med en Dock, som gør opladning og synkronisering lettere end nogensinde. Hvis du køber en 20 GB iPod eller en iPod mini, kan du købe iPod-dock som ekstraudstyr. Lad Dock være tilsluttet din Mac eller pc via FireWire eller USB 2.0. Når du er klar til at oplade eller synkronisere automatisk, skal du blot sætte iPod i Dock, hvorefter iTunes automatisk går i gang med at arbejde. Du kan også slutte Dock til et stereoanlæg eller et par højttalere med strømforsyning.

Gray line

. . .
-
iPod
Oktober

-
Photo - Mini - U2
2004