Med kraften fra en 2,0 eller 2,16 GHz Intel-processor med to kerner. Op til fem gange hurtigere end PowerBook G4. Otte gange så stor båndbredde til grafik. Med indbygget iSight-kamera til videokonferencer, når du er på farten. Front Row med Apple Remote får alle i lokalet til at dåne. Findes nu i 15" og 17" modeller til priser fra kun DKK 15.699,00 inkl. moms.

15"
 • v
 • v
15-inch MacBook Pro
 • 15,4" skærm —
 • 2,54 kg —
 • 4x SuperDrive —
 • — 2 GHz eller 2,16 GHz Core Duo
 • — En FireWire 400
 • — To USB 2.0-porte
17"
 • v
 • v
17-inch MacBook Pro
 • 17" skærm —
 • 3,1 kg —
 • 8x SuperDrive DL —
 • — 2,16 GHz Core Duo
 • — En FireWire 400
 • — En FireWire 800
 • — Tre USB 2.0-porte
Intel Core Duo

Ydeevne i anden potens

MacBook Pro er bygget op over den revolutionerende Intel Core Duo - med kraften fra to processorer (op til 2,16 GHz) inde i en enkelt kreds. Den har 2 MB Smart Cache L2-bufferhukommelse, som kan deles mellem begge kerner efter behov. Den har større ydeevne ved 2D- og 3D-grafik, videoredigering og kodning af musik. Og den nye teknik er kun en del af historien. MacBook Pro har en frontside-bus og hukommelse, som ved 667 MHz er hurtigere end nogen tidligere bærbare Mac-computere. Det er den første bærbare Mac med PCI Express, en Serial ATA-harddisk og ATI Mobility Radeon X1600, der sikrer superhurtiggrafisk ydeevne.

Se på iSight

Sæt dig ned. Klik på iChat-symbolet for en af dine venner. Og start en videokonference, uanset hvor i verden du befinder dig. Selvom du næsten ikke kan se det, er der et indbygget -kamera i den tynde ramme lige over skærmen. Så nu kan du afholde konferencer med dine forretningsforbindelser om dagen og sludre med børnene om aftenen. Med iChat AV kan du videochatte med op til tre andre på samme tid. Og når I kun er to, kan du se din kollega meget mere tydeligt takket være den VGA-opløsning, som den superhurtige Intel Core Duo muliggør. MacBook Pro leveres også med Apples Photo Booth-program, der er et morsomt program, som du kan bruge til at tage skæve og Andy Warhol-lignende pletskud. Med de nye iLife ’06-programmer (inkluderet, naturligvis) kan du endda optage film med iSight direkte i iMovie og derefter bruge det nye iLife-program iWeb til at fremstille en optegnelse i en videoblog eller en podcast med nogle få klik (3).

En rejseforestilling

MacBook Pro giver dig medieoplevelsen, så det bliver nemt (og temmeligt flot) at vise dine nyeste værker. Hvad enten du er hos en kunde, på produktionsstedet eller på hotelværelset, bruger du blot din Apple Remote til at styre afspilningen af videoer, musik, film m.m. Front Row giver dig mulighed for hurtigt at gennemse dit arbejde og starte afspilningen, uanset hvor i lokalet du befinder dig. Du kan endda bruge Apple Remote til at navigere i Keynote-præsentationer.

iLife ’06

Gør noget. Sig noget. Fremstil noget.

MacBook Pro leveres med iLife ’06, en samling brugervenlige programmer, som gør det nemt for alle at fremstille postkort, kalendere, dvd'er, websteder og podcasts. Selv professionelle, der er vant til de avancerede programmer, vil værdsætte brugervenligheden ved fremstilling af de indledende udkast. Eller ved publicering af billeder, videoer og kommentarer til aktuelle begivenheder, næsten før de finder sted. Nyd ytringsfriheden med MacBook Pro (2).

 1. Test udført af Apple i februar 2006 med testmodeller af MacBook Pro; PowerBook-systemer var produktionsmodeller. Anslået point i henhold til SPECint_rate_base2000: 33,9 for 2,16 GHz system og 31,7 for 2 GHz system. Anslået point i henhold til SPECfp_rate_base2000: 27,4 for 2,16 GHz system og 26,3 for 2 GHz system. SPEC®, SPECfp og SPECint er registrerede varemærker tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org , hvis du vil vide mere. SPEC®-tests blev kompileret med IBM-kompileren og en betaversion af Intel-kompileren til Mac OS. MacBook Pro overvåger hele tiden systemets varme- og energiforhold og kan justere processorhastigheden efter behov for at sikre optimal systemdrift.
 2. Test udført af Apple i april 2006 med testmodeller af 17" MacBook Pro med 2,16 GHz Intel Core Duo; PowerBook-systemer var produktionsmodeller. SPEC®, SPECfp og SPECint er registrerede varemærker tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org , hvis du vil vide mere. SPEC®-test blev kompileret med IBM-kompileren og en betaversion af Intel-kompileren til Mac OS. MacBook Pro overvåger hele tiden systemets varme- og energiforhold og kan justere processorhastigheden efter behov for at sikre optimal systemdrift.
 3. Nogle funktioner kræver .Mac. .Mac-tjenesten kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt gebyr for medlemskab og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.
 

 
 
. . .
-
MacBook Pro
april ...

-
Intel Core Duo
2006