Smukt anbragt i rammen på MacBook Pro-skærmen sidder et iSight-kamera. Med dette lille kamera kan du bruge iChat AV, iMovie HD og Photo Booth til at udtrykke dine meninger overalt. Så råb det ud fra hustagene. På stedet. Bag scenen. Hjemme. Del dine meninger. Del dem med verden.

iSight

Videokonferencer på farten

Tal med alle overalt med iChat AV. Da iChat-videokonference er komplet integreret i din iChat-venneliste, er det nemt og ligetil at starte en videokonference. Du skal blot klikke på mødedeltagerne på din venneliste, hvorefter de træder ind på dit virtuelle kontor. Se deres ansigter, som om de sad omkring bordet sammen med dig. Afhold en videokonference med flere deltagere på fuld skærm, og gør lynhurtigt dit hotelværelse til et videokonferencelokale.

iSight-kamera

Podcasts og blogs på farten

iLife '06 åbner for endnu mere brug af det indbyggede iSight-kamera. Det er blot endnu en kamerakilde til iMovie HD, men det åbner for et væld af kreative muligheder. Optag et kort klip uden ekstra hardware. Kun MacBook Pro. Brug derefter iWeb til at fremstille en optegnelse til en videoblog eller podcast (2). Der er givet grønt lys til borgerjournalistik med det mobile redaktionslokale, der er indbygget i MacBook Pro.

Photo Booth-mosaik

Sjove billeder på farten

Aldrig været det været så sjovt at tage billeder af dig selv på farten. Tilføj en speciel billedeffekt - Sepia, Sort/hvid, Glød, Tegneserie, Røntgen, Farveblyant, Termisk kamera, Spotlight, Udbuling, Fordybning, Hvirvel, Klemt, Spejl, Lystunnel, Strakt, Fiskeøje. Klik. Skærmen blinker hvidt (det stiller dig i det bedste lys). Og der er det - et fotografi i høj kvalitet, som du kan arkivere som dit iChat-vennebillede, sende til dine venner via e-post, anbringe i dit iPhoto-bibliotek eller sende til din iWeb-fotoblog.

  1. 384 Kbps internetforbindelse (op/ned) kræves til videochat med fire deltagere; 100 Kbps internetforbindelse kræves for at deltage.
  2. Nogle iWeb-funktioner kræver en .Mac- eller en webhosting-tjeneste. .Mac-tjenesten kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt gebyr for medlemskab og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.