Frigør dig selv fra skrivebordet med den trådløse teknologi i MacBook Pro. Samarbejd med kolleger i hele verden fra et lokale vha. et Bluetooth-hovedsæt og iChat AV med trådløs adgang til internet. Foretag ændringer i sidste minut i en præsentation ved at dele arkiver via Bluetooth. MacBook Pro gør det nemt at tage dit arbejde med på farten.

Internet - uden ledninger

AirPort Extreme giver dig lynhurtige forbindelseshastigheder på op til 54 megabit pr. sekund (1) vha. 802.11g-standarden. Denne turboladede teknologi gør det muligt at oprette forbindelse til internet uden ledninger, ekstra telefonlinjer eller kompliceret netværkssoftware. Brug AirPort Extreme til at få trådløs forbindelse (2) fra hundredvis af trådløse forbindelsespunkter i hele verden.

Rejs - uden snærende bånd

iChat

Hundredvis af hoteller over hele verden har gjort WiFi-standarden 802.11b til trådløse lokale netværk (WLAN) tilgængelig på deres værelser. Wayport, Inc. leverer f.eks. trådløst udstyr til tusindvis af værelser i mere end 400 store hoteller i USA. Da AirPort Extreme er kompatibel med 802.11b, kan du bruge din MacBook Pro, når du vil surfe på internet fra hotelværelset. Og med firmaer som f.eks. Surf og Sip Network, der opretter endnu flere steder, hvorfra du kan oprette trådløs forbindelse til, kan du logge på internet praktisk talt overalt.

Bluetooth

Deling - uden snor

Brug indbygget Bluetooth til at oprette forbindelse til din PDA eller mobiltelefon. Synkroniser adresser. Overfør billeder fra din mobiltelefon. Tilføj en speciel effekt. Send en tekstbesked vha. dit MacBook Pro-tastatur. Tal i et trådløst hovedsæt. Del arkiver hurtigt med en kollega. Bluetooth-pardannelse gør det muligt. MacBook Pro gør det nemt.

  1. AirPort Extreme bruger den trådløse 802.11g-standard. Adgang til det trådløse netværk kræver en computer, der kan arbejde med AirPort eller AirPort Extreme, eller en Wi-Fi-certificeret 802.11b- eller 802.11g-computer. For at opnå en hastighed på 54 Mbps skal alle brugere have et AirPort Extreme-kort eller en Wi-Fi-certificeret 802.11g-kompatibel computer og forbindelse med en AirPort Extreme-base. Hvis en bruger af et Wi-Fi-certificeret 802.11b-produkt opretter forbindelse til netværket, vil denne bruger opnå en hastighed på 11 Mbps, og AirPort Extreme- og Wi-Fi 802.11g-certificerede brugere vil opnå en hastighed på mindre end 54 Mbps. Den faktiske overførselshastighed varierer alt efter rækkevidde, forbindelse, bygningskonstruktion, netværkets størrelse og andre faktorer.
  2. Til trådløs internetadgang kræves et AirPort- eller AirPort Extreme-kort, en AirPort-base, en AirPort Extreme-base eller et andet trådløst adgangspunkt og internetadgang (evt. mod betaling). Visse internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort og AirPort Extreme. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.