Mac mini

Det er et godt tidspunkt at være skrivebord på.

Skærm, tastatur, mus og meget mere. Fremragende Mac mini-tilbehør findes tilsyneladende i uendelige mængder. Og det gør mulighederne også.

Alt nyt tilbehør. En heldig Mac mini.

Hvis Mac mini er din første computer, har du brug for en skærm, mus og et tastatur. Apples skærme giver det bedste resultat, fordi de bruger et rent digitalt Mini DisplayPort- eller DVI-signal. Mac mini inkluderer også indbyggede trådløse Bluetooth-funktioner, der er perfekte til Apple Wireless Keyboard og trådløs Mighty Mouse.

Apple LED Cinema Display

Den 24" brede baggrundsbelyste LED-skærm føjer 1920 x 1200 pixler til dit arbejdsområde. Den blanke skærm får grafik, fotografier og video til at fremstå med levende farver og dybe sorte toner. Den leveres med et indbygget iSight-kamera, mikrofon og stereohøjttalere, så den er meget mere end en skærm.

Apple Wireless
Keyboard

Apple Wireless Keyboard, der ikke har nogen kabler og er utroligt tyndt, har en lav profileret ramme af anodiseret aluminium, der passer godt til Mac mini. Det forbindes via trådløs Bluetooth-teknologi. Og du kan arbejde og spille tæt på eller fra den anden ende af lokalet.


Trådløs Mighty Mouse

Med Bluetooth-teknologien frigør den trådløse Mighty Mouse dit skrivebord fra kablerne. Mighty Mouse inkluderer en rulleknap og lasersporingsteknologi, så den virker på flere overflader med større præcision. Og dine hænder får mere bevægelsesfrihed.
AirPort Express

Udnyt den trådløse teknologi inden i Mac mini med AirPort Express. Opret et hjemmenetværk med dit stereoanlæg og din printer. Derefter kan du afspille musik og udskrive trådløst uden at rode dit skrivebord til med kabler. Du kan endda oprette trådløs forbindelse til andre computere i hjemmet og se arkiver, fotografier og videoer.


Virker perfekt med det, du allerede har.

Hvis du har købt en skærm, mus og et tastatur til en anden computer, kan du bruge dem sammen med Mac min. Med Parallels Desktop til Mac kan du bruge Windows og Mac OS X på samme tid. Og du kan slutte skærme, projektorer, LCD- eller HD-skærme til Mac mini vha. mellemstik, der er designet specielt til Mini DisplayPort.

Western Digital 1 TB My Book Mac-udgave

Arkiver og sikkerhedskopier værdifulde data, fotografier og film og værdifuld musik. Hvis du har et AirPort Extreme-netværk, kan du sikkerhedskopiere dine arkiver automatisk vha. Time Machine.

Parallels Desktop til Mac

Brug en hvilken som helst version af Windows ved høje hastigheder – lige ved siden af Mac OS X. Der er ingen grund til at genstarte.Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

Slut en analog standardskærm, projektor eller LCD-skærm, der bruger et VGA-stik eller -kabel, til Mac mini via Mini DisplayPort.


Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Slut 30" Apple Cinema HD Display til Mac mini via Mini DisplayPort.