Mac mini

Småt er stort.

Bedre grafik, mere hukommelse, mere harddiskplads og mere kraft i et lille kvadrat.Og selv da har Mac mini plads til endnu mere.

Lille, men kraftfuld.

Med en mere kraftfuld systemarkitektur er Mac mini hurtigere end nogensinde. 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-processoren, en rasende hurtig 1066 MHz frontsidebus og 3 MB L2-buffer leveres som standard. Det betyder, at hver cm af det 16,5 cm store kvadrat kører for fuld kraft.

Op til fem gange hurtigere grafik.

NVIDIA GeForce 9400M-grafikprocessoren er ny i Mac mini og sikrer op til 5x hurtigere grafikydeevne.1 Du vil se forskellen, når du arbejder med fotografier med høj opløsning og HD-video. Avanceret NVIDIA-grafik giver kraft til de nyeste 3D-spil og grafiktunge programmer. Så du kan arbejde nemmere og spille mere.

Grafikydeevne

Op til 5x hurtigere ydeevne med NVIDIA GeForce 9400M.

Op til 320 GB lagringsplads Op til 4 GB hukommelse.

Mere af alt.

Mac mini er alt andet end mini under overfladen. Vælg en 120 GB eller 320 GB harddisk2 , og få plads til dine fotografier, film, din musik og mere, mere, mere. Med op til 4 GB 1066 MHz hukommelse giver Mac mini dig op til dobbelt så meget hukommelse som den forrige generation. Så nu kan du afvikle flere programmer på samme tid.

Den er verdens mest energibesparende skrivebordscomputer.3

Det, som Mac mini ikke gør, kunne gå hen og blive dens bedste funktion. Den spilder simpelthen ikke noget energi. Når Mac mini ikke er i brug, bruger den mindre end 13 watt – 45 procent mindre energi end den forrige generation. Mac mini er fremstillet af aluminium, der har en høj grad af genanvendelighed. Og selv emballagen er 31 procent mindre, så den er mere effektiv at opbevare og genbruge.

Medbring din egen skærm og mus samt dit eget tastatur.

Hvis du allerede har dem, kan du bruge dem med Mac mini. Tilslut din egen skærm og mus samt dit eget tastatur. Tænd for den. Og straks har du en skrivebordscomputer. Du kan endda dele ydre enheder med en anden skrivebordscomputer.

Udvid din erfaring.

Der er ikke noget som at se dine fotografier og film på en stor, smuk skærm. Medmindre du tilføjer en ekstra skærm. Mac mini leveres med både mini-DVI- og Mini DisplayPort-porte, så du kan tilslutte op til to skærme. Vælg den smukke brede Apple LED Cinema Display eller skærme fra mange tredjeparter.

Frihed i fuld størrelse.

Den nyeste trådløse 802.11n-teknologi er indbygget i alle Mac mini-computere.4 Så endelig kan dit skrivebord blive fri for kabler. Når du indstiller et Wi-Fi-netværk, kan du surfe på Internet, udskrive og streame din musik trådløst. Bluetooth-funktioner er også indbyggede, så du kan tilslutte Bluetooth-tilbehør, som f.eks. et trådløst tastatur og en trådløs mus.

Plads til at brænde.

Brænd alle de dvd'er og cd'er, du vil, i det ultrahurtige, slot-loading SuperDrive - nu standard i Mac mini. Så fyld op med fotografier, film og musik. Du kan altid brænde dem til en dvd, så der bliver plads til endnu mere.


Dit eget ekspertteam.

Alle nye Mac mini-computere leveres med professionel rådgivning, prisbelønnet service og support, en verden af online-ressourcer og tusind andre grunde til at elske din Mac mini.

AppleCare

Alle Mac mini-computere leveres med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti. Men hvis du køber AppleCare Protection Plan, kan du udvide dækningen til tre år fra den dato, hvor du har købt Mac mini.

Øvelser på Internet

Alt, hvad du behøver at vide om Mac mini, finder du på Apple.com. Se øvelser, og lær nogle nye iMac mini-tricks. Få gåde råd om Mac mini. Og find ud, hvordan du kommer til at elske Mac mini endnu mere.