Mac mini

Fremragende og firkantet.

Hvordan gør du et perfekt kvadrat endnu mere perfekt? Tilføj din egen skærm og mus samt dit eget tastatur. Og pludselig er det en Mac.

Mini, og dog mægtig.

Skønhed, kraft og sjov - alt det, der gør en Mac til en Mac, passer inden i et elegant 2,5 cm høj og 16,5 cm bredt kvadrat. Al den ydeevne, du har brug for. Alle de Mac-funktioner, du elsker. Alt sammen i Mac OS X Leopard, verdens mest avancerede operativsystem. Tilslut blot dit tastatur, din skærm og mus, og sig hej til din nye Mac.

Lille og net.

Mac mini er fremstillet af tyndt anodiseret aluminium med afrundede hjørner og et perlemorshvidt topstykke. Men styrken ved designet er indeni: Intel Core 2 Duo-processoren, avanceret NVIDIA -grafik og mere og hurtigere hukommelse. Og der er masser af lagringsplads - op til 320 GB* - til mere eller mindre alle typer emner. Hvem skulle have troet, at noget så småt kunne være så stort?

Et sublimt drev.

På forsiden af Mac mini finder du et "slot-loading" SuperDrive. Sæt blot en dvd i, og se den med Front Row. Fremstil en film i iMovie, brænd en dvd i Hollywood-stil, og del den med venner og familie. Gør dine yndlingsspillelister til blandede cd'er. Eller sikkerhedskopier dine film, fotografier og din musik, så der bliver plads til endnu mere.

Muligheder, port for port.

Mac mini inkluderer fem USB 2.0-porte og en FireWire 800-port, så du kan tilslutte tastatur, mus, iPod, iPhone, digitalt kamera, videokamera, ekstern harddisk og andre ydre enheder, som du bruger. Med mini-DVI-porten og Mini DisplayPort kan du endda slutte op til to skærme, inklusive dit tv, til Mac mini.

En lille Mac. Mange store ideer.

Da Mac mini er lille, elegant og beskeden, passer den ind overalt. Eventyrlystne Mac-brugere har taget Mac mine med til steder, som selv Apple måske ikke har kunnet forestille sig - fra dagligstuen til bilen og videre ud i verden. (En Mac mini-ejer lavede endda sin om til en robot.) Se selv, hvordan inspirationen kan flyde.