MacBook Air

Den nye MacBook Air

Alle 
erfaringer, vi nogensinde har gjort os, er lige her.

Vi har lært meget af iPad. Det er den nye MacBook Air bevis på. Den kommer med 100% Flash-hukommelse, så den reagerer hurtigere og er mere stabil. Den har et pegefelt med fuld Multi-Touch-understøttelse. Og selvom den er utrolig slank og let, er batteriet stort nok til at give dig strøm i mange timer.

Det
 bedste fra iPad, nu i MacBook Air.

For rigtig at være mobil, skal den være så let, slank og robust, at du kan tage den med overalt. Den skal også kunne arbejde hurtigt, være klar til brug med det samme og have tilstrækkelig batterikapacitet. Til gengæld skal den ikke have en roterende harddisk, et optisk drev og unødvendige dele. Det er sandt for iPad. Og nu gælder det også Apples hidtil mest mobile bærbare: MacBook Air.

Flash-hukommelsen er på plads.

MacBook Air fortsætter traditionen for fornyelse inden for Macs: 100% Flash-hukommelse. Som standard. Den nye MacBook Air er faktisk designet med udgangspunkt i flash-hukommelse. Men på en helt anden måde. Flash-hukommelse er typisk anbragt i en kasse, som har samme størrelse som en traditionel harddisk. Men flash-kortene i sig selv bruger kun meget lidt plads. Ved at afskaffe harddiskindpakningen og kun bruge de dele, der betyder noget – selve flash-kortene – har vi lavet op til 90% mere plads. Så nu er der pludselig blevet plads til andre vigtige ting, f.eks. et større batteri. Du får en bærbar, der næsten ikke vejer noget, og kan arbejde i timevis på en enkelt opladning. Det er ægte mobilitet.

Multi-Touch på en bærbar på den bedste måde.

Ingen kender Multi-Touch-teknologien bedre end Apple. Multi-Touch blev introduceret med den første iPhone, videreudviklet med iPad, og nu er det en del af næsten alle Apple-enheder. Det er simpelthen den bedste og mest personlige måde at interagere med softwaren på. Og den optimale måde at opleve Multi-Touch på en bærbar er ved hjælp af pegefeltet. Derfor er det præcis sådan, det er med MacBook Air. Nu kan du udføre flere bevægelser, end du har fingre, på en stor glasoverflade, der er helt glat.

Et 
utroligt batteri. Uanset om du bruger det eller ej.

Hvis du kunne se ind i MacBook Air, ville du se noget bemærkelsesværdigt: Hvor meget plads, vi har givet batteriet. Det lykkedes Apples ingeniører, at få plads til alle computerkomponenterne på et af vores hidtil mindste hovedkort. Og ved at fjerne flash-hukommelsens indpakning og anbringe flash-kortene på hovedkortet fik de endnu mere plads. Og voila: Plads til et større batteri. Så nu får du op til 5 timers batterilevetidtid på 11" MacBook Air og op til 7 timer på 13" modellen. Og når du sætter MacBook Air på vågeblus i over en time, skifter den til den såkaldte standby-funktion. Så selvom, at du kommer tilbage til din MacBook Air en dag, en uge eller endda en hel måned senere, er den straks klar til brug.1 Tiden arbejder for dig, takket være MacBook Air.

FaceTime-kamera

FaceTime-kameraet indeni MacBook Airs unibody-skærm er endnu tyndere end det, der findes i iPhone 4.

Unikt unibody-kabinet.

Da MacBook Air kom frem første gang, var den banebrydende på mange områder. Det vigtigste område var det præcist fremstillede unibody-kabinet. Nu bruger vi den samme måde til fremstille MacBook Air-skærmen. I lighed med selve computerkabinettet er skærmens kabinet fremstillet af et enkelt stykke aluminium, og alle de strukturelle elementer er skåret direkte ind i det. Den gennemførte unibody-konstruktion gør designet mindre komplekst med færre dele. Derfor er MacBook Air ufatteligt slank og let, men alligevel robust nok til at modstå hverdagens prøvelser.

  1. Test udført af Apple i september 2010 med testmodeller af 1,86 GHz Intel Core 2 Duo–basererede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,4 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse produktivitetstest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websteder med skærmens lysstyrke indstillet til 50 %. Standby-test udført af Apple i september 2010 med testmodeller af 1,86 GHz og 2,13 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 13" MacBook Air-enheder samt testmodeller af 1,4 GHz og 1,6 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11" MacBook Air-enheder. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på vågeblus, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteriets levetid afhænger af konfiguration og brug. Se www.apple.com/dk/batteries for at få flere oplysninger.