MacBook Air

Sværvægtskræfter i letvægtsklassen.

Lad dig ikke narre af MacBook Airs superslanke profil. Dette lille vidunder er udstyret med kraftfuld NVIDIA-grafikprocessor, en Intel Core 2 Duo-processor, lynhurtig flash-hukommelse og et batteri med lang levetid. Så selvom udseendet gerne vil bedrage, så lyver ydeevnen ikke.

Kraftfuld NVIDIA-grafikprocessor.

Den nye MacBook Air har det hurtigste integrerede grafikkort på markedet. NVIDIA GeForce 320M-grafikprocessoren med 48 processorkerner har en ydeevne, som er over dobbelt så stor som på den forrige generation af MacBook Air.1 Det gør en stor forskel, når du bruger grafikkrævende programmer eller spiller 3D-spil som EVE eller Call of Duty 4. Apropos stor: Sæt en 27" Apple LED Cinema Display til MacBook Air og nyd, hvordan NVIDIA GeForce 320M giver dig over fire millioner pixel med en fantastisk farvekvalitet på skærmen.

MacBook Airs grafikydeevne

Mere end 2x så hurtig med NVIDIA GeForce 320M1

Portal (Timedemo)

2,9x

13" MacBook Air

2,9x

11" MacBook Air

Sammenligning

Call of Duty 4 (Timedemo)

2,4x

13" MacBook Air

2,2x

11" MacBook Air

Sammenligning

Gange hurtigere end NVIDIA GeForce 9400M

Hurtigere Intel-processorer.

Det kan være svært at forstå, at en så slank computer kan klare alle de daglige opgaver. Men den her kan. Med en Intel Core 2 Duo-processor og 3 MB fælles L2-buffer (6 MB på 13" modellen) afvikler MacBook Air programmerne helt jævnt og effektivt. Så du kan gøre alt det, du normalt bruger en computer til. Retouchere billeder, redigere hjemmevideoer, lave præsentationer, sende emails, spille spil og alle de andre små (og store) opgaver. På en bærbar, der vejer mindre end en søndagsavis.

100% Flash-hukommelse.

“Wauw, det var hurtigt”. Det kommer du til at sige tit med en MacBook Air. Den får nemlig adgang til data i flash-hukommelsen op mod dobbelt så hurtigt som med en traditionel harddisk,2 og reagerer derfor hurtigere på alt, hvad du gør – f.eks. når du kigger et stort fotobibliotek igennem, starter programmer, åbner arkiver eller åbner din MacBook Air fra vågeblus. Desuden har flash-hukommelsen ingen bevægelige dele. Det betyder, at det er mere stabilt, og så er det også lydløst. Lynhurtig, stabil, stille – det er vigtige kvaliteter ved en ultrakompakt bærbar som MacBook Air.

  • Op til 5-7 timer
    Trådløs produktivitet

  • Op til 30 dage
    Standbytid

Lang batterilevetid.

Tag MacBook Air med på kontoret, i skolen, overalt – du vil blive overrasket over, hvor langt du kan komme med den. 11" MacBook Air har et batteri, der holder op til 5 timer, og 13" modellens batteri holder op til 7 timer. Og selvom du aldrig slipper din bærbare af syne i op til 30 dage, kan du gøre det hvis du vil med MacBook Air.3 Fra standbyfunktionen kan du straks afbryde vågeblusset på MacBook Air, selvom der er gået flere dage – eller endda uger – er der stadig strøm på batteriet.

  1. Test udført af Apple i oktober 2010 med testmodeller af 2,13 GHz Intel Core 2 Duo–basererede 13" MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,6 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11" MacBook Air-enheder med NVIDIA GeForce 320M. 2,13 GHz Intel Core 2 Duo-baserede 13" MacBook Air-enheder med NVIDIA GeForce 9400M var produktionsmodeller. Alle computere var konfigureret med 4 GB RAM. Alle produktionsmodeller var konfigureret med 2GB RAM. Call of Duty 4 v1.7.1 blev testet med Timedemoambush, Timedemobog, Timedemopipeline ved originale opløsninger. Portal v(4295)(400) blev testet med Mydemo1 ved originale opløsninger. MacBook Air overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  2. Test udført af Apple i oktober 2010 med testmodeller af 2,13 GHz Intel Core 2 Duo–basererede 13" MacBook Air-enheder med 256 GB flash-lager og testmodeller af 1,6 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11" MacBook Air-enheder med 128 GB flash-lager. 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-baserede 13" MacBook Air-enheder med 250 GB harddisk (5400 o./min.) var produktionsmodeller. Alle computere var konfigureret med 4 GB RAM. Alle produktionsmodeller var konfigureret med 2GB RAM. MacBook og MacBook Air overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  3. Test udført af Apple i september 2010 med testmodeller af 1,86 GHz Intel Core 2 Duo–basererede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,4 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse produktivitetstest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websteder med skærmens lysstyrke indstillet til 50 %. Standby-test udført af Apple i september 2010 med testmodeller af 1,86 GHz og 2,13 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 13" MacBook Air-enheder samt testmodeller af 1,4 GHz og 1,6 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11" MacBook Air-enheder. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på vågeblus, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritid varierer efter brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries for at få flere oplysninger.