Fremtiden for bærbare computere. Fås nu.

Der var ét formål med MacBook Airs design: At skabe en utrolig tynd og let bærbar computer med lige så mange kræfter og funktioner som andre bærbare, der er dobbelt så store. Med flash-lagring, en robust unibody-konstruktion, Multi-Touch-teknologi og lang batteritid opfylder MacBook Air ikke bare målet, men sætter en ny standard for, hvordan en bærbar computer skal være. Perfekt helt ned i de mindste detaljer.

Tynd, let og robust. Tak til flash-lagring.

Selvom den er mindre end 2 cm tynd, sætter MacBook Air en ret høj standard – fordi flash-lagring er standardudstyr. Flash-kredse er meget små, så MacBook Air kunne gøres utrolig tynd og let. Flash er såkaldt “fast hukommelse”, så der er ingen bevægelige dele. Det gør den stabil, robust og lydsvag. Og da vi har anbragt flash-kredsene direkte på hovedkortet, fylder de meget mindre – faktisk 90 % mindre. På den måde bliver der plads til andre vigtige ting, f.eks. et større batteri. Så du har en bærbar, der næsten ikke vejer noget, og kan arbejde i timevis på en enkelt opladning. Det er ægte mobilitet.

De bedste Multi-Touch-funktioner på en bærbar computer.

Multi-Touch-teknologien findes i næsten alle Apple-produkter. Det er den bedste og mest personlige måde at interagere med enhederne på. Og den optimale måde at opleve Multi-Touch på en bærbar Mac er via pegefeltet. Det er præcis sådan, det er med MacBook Air. Pegefeltets store overflade af glas har ingen knap, fordi hele pegefeltet fungerer som en knap. Og med de nye Multi-Touch-bevægelser i OS X Lion, kan du interagere med MacBook Air på en måde, der føles mere intuitiv og realistisk end nogensinde.

Se dit tastatur i et helt nyt lys.

Alle kan prøve at udvikle en bærbar, der er tynd og let. Det svære er at gøre det uden at gå på kompromis med kravene. Derfor har MacBook Air et tastatur i fuld størrelse og ikke en sammenpresset udgave af det, du er vant til. Når du skriver på MacBook Air, føles det lige så bekvemt som at skrive på et rigtigt tastatur. Og nu er tastaturet baggrundsbelyst, så du kan skrive bekvemt, selvom der er dårlig belysning. En indbygget sensor til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen, så du får den perfekte lysstyrke i alle omgivelser.

Et batteri, du kan regne med hele dagen. Og måneden.

Hvis du kunne se ind i MacBook Air, ville du se noget bemærkelsesværdigt: Hvor megen plads, vi har givet batteriet. Det skyldes de mindre komponenter som f.eks. flash-lageret. Og når målet er at designe den perfekte bærbare computer til hverdagsbrug, giver det god mening at prioritere batteriet højt. Med MacBook Air kan du få op til 5 timers batteritid på 11" modellen og op til 7 timer på 13" modellen. Når du sætter MacBook Air på vågeblus i over en time, skifter den til den såkaldte standby-funktion.* Det betyder, at du kan komme tilbage til MacBook Air en dag, en uge – eller endda en hel måned – senere, og den er straks klar til brug. Tiden arbejder for dig, takket være MacBook Air.