Forvent alting. Fra en bærbar, der vejer næsten ingenting.

Med den nyeste generation Intel Core i5- og i7-processorer, lynhurtig Thunderbolt I/O-teknologi og flash-baseret lagring er der ingen smalle steder ved MacBook Airs funktioner.

Intel Core i5- og i7-processorer. Ydeevne, der ikke bør undervurderes.

Både 11" og 13" MacBook Air er nu udstyret med den nyeste generation af Intel-processorer, Core i5 og i7. Med hastigheder på op til 1,8 GHz og hurtigere hukommelse har den nye MacBook Air op til 2,5x så stor ydeevne som den forrige generation.1 MacBook Air er også udstyret med Intel HD Graphics 3000-processoren, som inkluderer en teknologi på processoren til kodning og afkodning af video. Det betyder, at videoafspilning og FaceTime-opkald foregår mere jævnt, med bedre respons og mere naturtro.2

Tilbage til toppen

Thunderbolt I/O. Lynhurtig dataoverførsel.

Med kun én port giver MacBook Air dig adgang til en verden af hurtige enheder, der kan overføre data op til 12 gange hurtigere end FireWire 800 og op til 20 gange hurtigere end USB 2.0. Eller brug Thunderbolt-porten til at tilslutte det nye Apple Thunderbolt Display, og gør din ultrakompakte MacBook Air til en komplet arbejdsstation. Arbejd med over 4 millioner knivskarpe pixel, mens du nyder andre store fordele: Gigabit Ethernet, FireWire 800, en ekstra Thunderbolt-port, tre USB-porte, et FaceTime HD-kamera, 2.1-stereolyd og en indbygget mikrofon. Skærmen oplader endda også MacBook Air, så du behøver ikke at pakke strømforsyningen ud og tilslutte den. Med to hurtige forbindelser – MagSafe-strømkablet og Thunderbolt-kablet – er du i fuld gang på få sekunder. Tag kablerne ud – så er du klar til at tage afsted.

Tilbage til toppen

Ren flash-lagring. Øjeblikkelig reaktion.

Enheder som iPhone og iPad har allerede bevist fordelene ved flash-lagring: Stabilitet, hastighed og effektivitet. Så beslutningen om at bruge flash-lagring i en ultrakompakt bærbar som MacBook Air er helt naturlig. Med flash starter computeren på næsten ingen tid, og du får hurtigt adgang til data. Takket være flash kan MacBook Air også være i standbyfunktion i op til 30 dage.3 Det betyder, at MacBook Air straks er klar til brug, uanset om du åbner den i morgen, næste uge eller næste måned.

Tilbage til toppen

Baggrundsbelyst tastatur. Du ser, hvad du skriver.

Selvom MacBook Air er utrolig kompakt, har den et tastatur i fuld størrelse, så det føles både naturligt og bekvemt at skrive. Og nu er tastaturet baggrundsbelyst, så du nemt kan skrive selv i det svageste lys. En indbygget måler til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen. Hvad enten du sidder på en solrig café eller er ombord på et fly om natten, har du altid den perfekte belysning til omgivelserne.

Klik

Tryk hvor som helst for at klikke. Eller tryk på pegefeltet, når Slå let for at klikke er slået til.

Tryk to gange

Tryk to gange hvor som helst. Eller tryk to gange på pegefeltet, når Slå let for at klikke er slået til.

Tryk for at zoome.

Tryk to gange på pegefeltet med to fingre for at forstørre en webside eller et PDF-dokument.

Rulning med to fingre

Skub to fingre op eller ned på pegefeltet for at rulle gennem dokumenter, websteder m.m.

Skub for at navigere

Blad gennem websider, dokumenter m.m., ligesom når du blader i en bog med tommelfingeren.

Se Mission Control

Skub opad på pegefeltet for at se alle aktive processer på din Mac i fugleperspektiv.

Tilbage til toppen

Skærm, kamera og højttalere. Imponerende. På alle måder.

Foretag FaceTime-opkald fra MacBook Air til iPhone 4, iPad 2 eller iPod touch eller en anden Mac med FaceTime til Mac.

Skærm med høj opløsning.
Millioner af pixel. Millimetertynd .

Fra hjørne til hjørne og pixel til pixel er skærmen på MacBook Air både udtryk for en ingeniørmæssig bedrift og et banebrydende design. Skærmen er kun 4,9 mm tynd, og alligevel er opløsningen så høj, at det føles, som om du ser på en meget større skærm. Og med god grund. 11" MacBook Air MacBook Air har en opløsning, der svarer til opløsningen på en typisk 13" bærbar, mens 13" MacBook Air har en opløsning, der svarer til opløsningen på en typisk 15" bærbar.

FaceTime-kamera.
Dit smil bliver bredere.

Den meget tynde MacBook Air-skærm rummer noget temmelig stort: FaceTime-kameraet. Det er så tyndt – endda tyndere end kameraet i iPhone 4 – at du næsten ikke lægger mærke til det, men det er utrolig effektivt. Med programmet FaceTime til Mac kan du foretage videoopkald til andre med en Mac, iPad 2, iPhone 4 eller den nyeste iPod touch.2

Stereohøjttalere.
Nok høre, men ikke se.

Trods den kompakte form leverer MacBook Air fuld stereolyd. Den effektive udnyttelse af pladsen i kabinettet har gjort det muligt at anbringe en højttaler i venstre og højre side, som projicerer lyden via tastaturet. Derfor kan du nyde en bedre lydkvalitet, mens du chatter via internettet, ser tv-programmer, lytter til musik eller spiller spil.

Tilbage til toppen

Lang batterilevetid. Aktiv med det samme. Selv efter en måned.

Flash-lagring giver plads til et større batteri, så du kan bruge mere tid på det, du nyder mest. F.eks. at surfe på nettet, redigere fotografier og se videoer. Få op til 5 timers batteritid på en enkelt opladning på 11" modellen og op til 7 timer på 13" modellen. Når du sætter MacBook Air på vågeblus, går den på standby, så batteriet holder i op til 30 dage.3 Når du kommer tilbage til MacBook Air og åbner den, er den aktiv med det samme.

  1. Test udført af Apple i juli 2011 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" og 11" MacBook Air-enheder. 2,13 GHz Intel Core 2 Duo–basererede 13'' MacBook Air-enheder og 1,6 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11'' MacBook Air-enheder var produktionsmodeller. Alle systemer var konfigureret med 4 GB RAM. MacBook overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  2. Kræver en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse eller en Mac med FaceTime og internetforbindelse og FaceTime til Mac-software (skal muligvis købes separat). Ikke tilgængelig i alle lande.
  3. Test udført af Apple i juli 2011 med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-basererede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse webtest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 50%. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på vågeblus, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batterilevetid varierer efter brug og konfiguration.