Nu er det let at være den hurtigste.

Hvis en bærbar computer er så tynd og let, at du kan tage den med overalt, skal den også have kræfter nok til at klare alt, hvad du har brug for. Den nye MacBook Air lever mere end op til det – uanset hvad du skal.

Intel Core i5-og i7-processorer

Med de nyeste Intel Core-processorer – en Core i5 op til 1,7 GHz og mulighed for en 1,8 GHz Core i7 – og hurtigere DDR3-hukommelse er den nye MacBook Air op til 2,5x hurtigere end den forrige generation,1 selvom den næsten ikke vejer noget. Programmer afvikles hurtigere og mere effektivt end nogensinde. Så du kan gøre alt det, du normalt bruger en computer til, endnu hurtigere. Sende email, skrive rapporter, oprette præsentationer, retouchere fotografier, redigere hjemmevideoer og alle de andre små (og store) opgaver. Og da Core i5- og i7-processorerne har en grafikprocessor med indbygget teknologi til kodning og afkodning af video, vil du lægge mærke til den længere batteritid, når du ser film i iTunes eller foretager FaceTime-videoopkald.

Ren Flash-lagring

“Wauw, det var hurtigt”. Det kommer du tit til at sige med MacBook Air. Flash-lagring arbejder op til dobbelt så hurtigt som en traditionel harddisk,2 så alt, hvad du gør, foregår med bedre respons og mere umiddelbart – f.eks. når du starter computeren, gennemser et stort fotobibliotek, starter programmer og åbner arkiver. Når du kombinerer hastigheden ved flash-lagring med en hurtig processor med to kerner og energieffektive grafikfunktioner, bliver hele MacBook Air-oplevelsen turboladet. Og flash-lageret har ingen bevægelige dele, så det er mere stabilt og lydsvagt. Lynhurtig, stabil, stille – det er kvaliteter, der spiller en stor rolle i en bærbar computer, der skal opfylde dine krav.

Lynhurtig Thunderbolt I/O

Den banebrydende I/O-teknologi, som først blev anvendt på MacBook Pro og iMac, kommer nu til MacBook Air, så du kan tilslutte flere hurtige enheder – f.eks. eksterne harddiske – via en enkelt port. Med to kanaler med en kapacitet på 10 Gbps kan du vha. Thunderbolt overføre data op til 12 gange hurtigere end med FireWire 800 og op til 20 gange hurtigere end med USB 2.0. Thunderbolt-teknologien giver MacBook Air nogle muligheder, den aldrig har haft før. Du kan f.eks. tilslutte FireWire-enheder eller oprette forbindelse til et Ethernet-netværk med gigabit-hastigheder – to store fordele ved en enkelt lille port.3 Du kan også bruge Thunderbolt-porten til at forbinde MacBook Air med den ultimative docking station: Det nye Apple Thunderbolt Display. Når du gør det, forvandles MacBook Air til noget meget større. Thunderbolt Display inkluderer nemlig Gigabit Ethernet, FireWire 800, en ekstra Thunderbolt-port, tre USB-porte, et FaceTime HD-kamera, 2.1-stereolyd og en indbygget mikrofon. Sammen er MacBook Air og Thunderbolt Display en effektiv løsning til arbejde eller spil.

  1. Test udført af Apple i juli 2011 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" og 11" MacBook Air-enheder. 2,13 GHz Intel Core 2 Duo–basererede 13'' MacBook Air-enheder og 1,6 GHz Intel Core 2 Duo–baserede 11'' MacBook Air-enheder var produktionsmodeller. Alle systemer var konfigureret med 4 GB RAM. MacBook overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  2. Test udført af Apple i juli 2011 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" og 11" MacBook Air-enheder med 256 GB flash-lagring og 4 GB RAM. 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-baserede 13" MacBook Air-enheder med 250 GB harddisk (5400 o./min.) og 2 GB RAM var produktionsmodeller. Der blev taget tid på start af programmer, kopiering af arkiver, systemstart og nedlukning. MacBook og MacBook Air overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  3. Kræver mellemstik; sælges separat.