Kun 3,6 cm høj. Og intet mindre end imponerende.

Slankt aluminiumsdesign. Nem adgang til hukommelse. Indbygget strømforsyning.
Den nye Mac mini udnytter hver eneste kvadratcentimerer optimalt.

Fremtidssikret. I høj grad.

Mac mini har et unibody-kabinet uden samlinger med en tykkelse på kun 3,6 cm – fremstillet af et enkelt stykke aluminium. Det fremstilles vha. CNC-maskiner (computer numerical control) – som også bruges til fremstilling af de allermest følsomme komponenter til rumfartøjer. Det sikrer absolut præcision i alle komponenter i Mac mini-kabinettet. For ikke at nævne den fantastiske form og finish på aluminumskabinettet, som vil være en pryd på ethvert skrivebord.

Selv minimale detaljer tæller.

Strømforsyningen er indbygget i Mac mini. Så der er ingen klodset strømforsyning og ingen kabler, der skal tilsluttes. Et aftageligt dæksel i bunden gør det nemt at opgradere hukommelsen helt uden besvær. Og når den nu er åben, kan du se, hvor elegant og velordnet Mac mini er indeni. Der er tænkt over selv de mindste detaljer. Som f.eks. ventilationshullet. Det er næste usynligt. Og når ventilatoren kører, kan du næsten ikke høre den. Mac mini er fuld af storslåede ideer.

Mange porte. Store muligheder.

Den indbyggede Thunderbolt-teknologi giver dig mulighed for at serieforbinde op til seks Thunderbolt-enheder, inklusive det nye Apple Thunderbolt Display, via en enkelt port. Den understøtter også Mini DisplayPort-enheder, som du måske har i forvejen, inklusive Apple LED Cinema Display. Slut Mac mini til et HDTV vha. et enkelt HDMI-kabel. Og en indbygget SDXC-kortplads gør det hurtigt at overføre fotografier og videoer fra dine digitale kameraer.

Alt, hvad du behøver. Og ikke noget, du ikke behøver.

Mac mini er designet uden et optisk diskdrev. Fordi du ikke har brug for det i dag. Det er nemmere end nogensinde at hente musik og film fra iTunes Store. Og du kan hente programmer fra Mac App Store med et klik. Hvad har vi så brugt al den ekstra plads til? Vi har klemt kraftigere processorer, avancerede grafikfunktioner og Thunderbolt-teknologi ind. Og ved at fjerne det optiske drev kunne vi også gøre en ting til med Mac mini: Sænke prisen. Hvis du stadig vil brænde diske, kan du købe et eksternt MacBook Air SuperDrive, der tilsluttes Mac mini via et USB-kabel.

Den er verdens mest energieffektive skrivebordscomputer.*

Det, som Mac mini ikke gør, kunne gå hen og blive dens bedste funktion. Den spilder ingen energi. Når Mac mini er passiv, bruger den mindre end 13 W. Mac mini er derudover fremstillet af aluminium, der i vid udstrækning kan genbruges. Selv emballagen er designet i ministørrelse, så den fylder mindst muligt under transport.

* Baseret på energibesparende kategorier og produkter i EPA ENERGY STAR-databasen pr. juli 2011.