Ganske enkelt overkvalificeret.

Den nye Mac mini er udstyret med de mest avancerede processorer, avancerede grafikfunktioner, Thunderbolt-teknologi og masser af porte. Forvent en masse.

Op til 2x hurtigere processorer. Op til 2x hurtigere til det hele.

De nyeste dual-core Intel Core i5-processorer er standard i den nye Mac mini. Vælg en 2,3 eller 2,5 GHz dual-core Intel Core i5, eller konfigurer Mac med en endnu hurtigere 2,7 GHz Intel Core i7. Med op til 2x så stor ydeevne som den forrige generation kan Mac mini følge med de computere, der er dobbelt så store.1

Når du bruger processorkrævende programmer, øger Turbo Boost 2.0 taktfrekvensen til 3,4 GHz. Med Hyper-Threading kan hver kerne afvikle to tråde, så OS X klarer multitasking endnu bedre. Og en integereret styreenhed til hukommelse forbinder 1333 MHz hukommelse direkte med processoren, så den med det samme kan arbejde med dine data. Kort sagt er Mac mini et lille vidunder.


Tilbage til toppen

Op til 2x hurtigere grafik. Så skal der spilles.

2,5 GHz Mac mini er udstyret med en diskret AMD Radeon HD-grafikprocessor med 256 MB GDDR5-hukommelse. Det giver op til dobbelt så mange kræfter til grafiktunge programmer og sikrer supergod respons, når du spiller.2 Intel HD Graphics-processoren i 2,3 GHz Mac mini har masser af kræfter til daglige opgaver som administration af fotografier og redigering af HD-video.


Tilbage til toppen

Thunderbolt. Den hurtigste og mest alsidige I/O-teknologi,
der findes i en computer. Uanset størrelsen.

Den nye Thunderbolt-teknologi i Mac mini er ufatteligt hurtig. Den har to 10 Gbps kanaler til dataoverførsel. Den er op til 12 gange hurtigere end FireWire 800 og op til 20 gange hurtigere end USB 2.0. Men udover hastigheden giver Thunderbolt-teknologien dig hidtil usete udvidelsesmuligheder. Du kan . Og da Thunderbolt er baseret på DisplayPort-teknologien, kan alle Mini DisplayPort-skærme også tilsluttes direkte.

Porte, Wi-Fi og Bluetooth. Du har gode forbindelser.

Med masser af porte er den klar til det hele, så den er klar til alt.

Den nye Thunderbolt-port giver dig mulighed for at tilslutte op til seks Thunderbolt-enheder, inklusive det nye Apple Thunderbolt Display. Du kan også serieforbinde et Apple LED Cinema Display. Har du en skærm fra en tredjepart? Brug HDMI-porten og HDMI til DVI-mellemstikket, der følger med Mac mini, til at tilslutte den. Du kan endda tilslutte to skærme, så du kan se endnu mere af dine fotografier, film og dokumenter

En indbygget SDXC-kortplads gør det nemt at overføre fotografier og videoer fra dine digitale kameraer. Og fire USB 2.0-porte og en FireWire 800-port gør det muligt at tilslutte tastatur, mus, iPod, iPhone, iPad, digitalt kamera, DV-kamera, ekstern harddisk, printer og næsten alle andre enheder, som du bruger.

Wi-Fi og Bluetooth.

Den nyeste trådløse 802.11n-teknologi er indbygget i alle Mac mini-computere.3 Den opretter automatisk forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, så du straks kan gå i gang med at surfe på nettet, udskrive og streame din musik trådløst. Trådløs Bluetooth-teknologi er også indbygget, så du kan tilslutte tilbehør som et trådløst tastatur og en trådløs mus.


Tilbage til toppen

Medbring selv skærm, tastatur, mus og HDTV. Og slut det til.

Brug, det du har.

Slut din egen skærm og mus samt dit eget tastatur til Mac mini. Tænd for den. Og det hele virker bare sammen. Det er en af de fantastiske ting ved Mac mini. Du kan kombinere den med næsten alt andet udstyr.

Ingen skærm er for stor.

Det er nemt at slutte Mac mini til den største skærm i huset – dit HD-fjernsyn – takket være en indbygget HDMI-port. Det eneste, du behøver, er et HDMI-kabel, så du kan begynde at nyde film og tv-udsendelser fra iTunes, surfe på nettet og blade gennem dit fotobibliotek – alt sammen i strålende HD-kvalitet. Der er også en praktisk kontrolmulighed, så du kan få indholdet fra Mac mini til at udfylde selv den største HD-fjernsynsskærm. Og når du bare vil lytte til musik, kan du spille hele din iTunes-samling via underholdningscentret eller streame musikken til et sæt højttalere i alle lokaler via en AirPort Express-base.


Tilbage til toppen

Lagringsplads og hukommelse. Udvid, så det
så det passer til dit behov.

Start med 500 GB.
Og tag den derfra derfra.

Mac mini leveres med en 500 GB harddisk eller mulighed for en 750 GB harddisk.4 Så du kan få plads til dine fotobiblioteker, dine film, din musik, dine arkiver og meget, meget mere. Vælg 256 GB SSD til 2,5 GHz Mac mini, så den bliver endnu mere responsiv, starter endnu hurtigere og starter programmer på ingen tid. Har du brug for at brænde diske? Det klarer det eksterne USB-baserede MacBook Air SuperDrive til kun 599 kr.

Tilføj ekstra hukommelse med en håndbevægelse.

Mac mini eleveres med 2 GB eller 4 GB 1.333 MHz DDR3-hukommelse. Og takket være et dæksel i bunden er det nemt at installere mere. Du skal bare vride dækslet af – så kan du komme til. Sæt den nye hukommelsesenhed i SO-DIMM-pladsen – så er du færdig. Eller du kan konfigurere Mac mini med 8 GB hukommelse i Apple Online Store.