Time Capsule

Time Capsule

Et klik. Konstant sikkerhedskopiering.

Vi ved alle, at vi burde sikkerhedskopiere vores data. Men vi gør det sjældent. Og selvom tanken om den helt store katastrofe kan være en god motivation, behøver den ikke længere at være det. For med Time Capsule er det irriterende behov for sikkerhedskopiering blevet erstattet af automatisk, konstant beskyttelse. Og det bedste af det hele er næsten, at hele processen med at gemme alt, hvad der er vigtigt, inklusive dit gode humør, foregår trådløst.

Skærme med Time Machine

Endnu hurtigere backup med Time Machine.

Time Capsule indeholder en trådløs 2 TB eller 3 TB harddisk,1 der er designet til at arbejde med Time Machine i Mac OS X Leopard eller nyere versioner. Du skal bare indstille Time Capsule som disk til sikkerhedskopiering til Time Machine – så er du klar. Afhængigt af hvor mange data du har, kan den første sikkerhedskopiering med Time Capsule tage en hel nat eller længere. Når den er færdig, er det kun ændrede arkiver, der bliver sikkerhedskopieret - automatisk, trådløst og i baggrunden. Så du behøver aldrig at bekymre dig om sikkerhedskopiering igen. Og endnu en god nyhed: Den nye teknologi i Time Capsule og forbedringerne i Time Machine betyder, at backup til Time Capsule med Snow Leopard går op til 60% hurtigere end tidligere.2

Sikkerhedskopiering af flere Mac’er

Sikkerhedskopiering til alle.

Har du flere Mac'er i hjemmet? Time Capsule kan sikkerhedskopiere og opbevare filer til alle Macs med Leopard og eller nyere versioner på dit trådløse netværk. Du behøver ikke længere slutte et eksternt drev til hver Mac, hver gang du vil sikkerhedskopiere. Time Capsule sparer dig for det arbejde.

Størrelser på 2 TB og 3 TB

Plads til det hele.

Time Capsule er det eneste, du behøver til sikkerhedskopiering af alle dine data. Den enorme 2 TB eller 3 TB harddisk i serverklasse giver dig al den kapacitet og sikkerhed, du har brug for. Så uanset om du har 250 sange eller 250.000 sange, du skal sikkerhedskopiere, er plads det sidste, du kommer til at mangle. Og når man tænker, at al lagringsplads og beskyttelse leveres i en Wi-Fi-base med høj hastighed til priser fra 2.199 kr, er data ikke det eneste, du passer på.

  1. 1 TB = 1 billion bytes; faktisk formateret kapacitet er mindre.
  2. Tests udført af Apple i oktober 2009 i en sammenligning mellem testmodeller af Time Capsule fra sidst i 2009 med leveringsklare udgaver af Time Capsule fra starten af 2009. Tests blev gennemført på før-produktionsmodeller 3,06 GHz Intel Core 2 Duo-baseret iMac (udgangen af 2009). Ydeevnen varierer afhængig af konfiguration, netværk, filstørrelser, datasæt, trådløs interferens and andre faktorer. Tests af ydeevne er udført på specifikke systemer og viser den omtrentlige ydeevne i Time Capsule