Time Capsule

Den ultimative trådløse base.

Time Capsule er mere end en trådløs harddisk - den er også en AirPort Extreme-base med mange funktioner og 802.11n-teknologi. Oplev et trådløst netværk og en banebrydende ny metode til sikkerhedskopiering af alle Mac-computerne på dit netværk. Alt sammen i en enhed.

Wireless lineup

Passer til din Wi-Fi-livsstil.

Du kan være helt sikker på, at Time Capsule virker med andre produkter, der er 802.11n udkast 2.0 certificeret. Og den er kompatibel med Mac'er og pc'er, der bruger 802.11a-, b- eller g-teknologien, samt trådløse enheder, som f.eks. iPhone, iPod touch, iPad og Apple TV.

Trådløs husholdning

Hurtigere dual-band samtidig.

Nogle Wi-Fi enheder bruger det trådløse 2,4 GHz bånd, inklusive iPhone, iPad, iPod touch og 802.11b-/g-enheder. Andre bruger enten 2,4 GHz eller det hurtigere 5 GHz bånd, f.eks. de nyeste 802.11n-baserede Mac-computere og Apple TV. I stedet for at vælge et af båndene bruger Time Capsule begge bånd samtidig, så dine kompatible enheder automatisk bruger det bedste bånd, der er tilgængeligt. Hertil kommer antenneforbedringer, der gør den trådløse ydeevne op til 50% bedre og giver op til 25% bedre rækkevidde end den tidligere generation af Time Capsule.

AirPort-indstillinger

Del Internet sikkert med gæstenetværk.

Det er nemt at lade gæster bruge din Internetforbindelse uden at dele din adgangskode eller give dem adgang til det øvrige netværk. Du skal bare slå gæstefunktionen til vha. AirPort-værktøj og oprette et separat Wi-Fi-netværk til dine venner. Du kan indstille dette gæstenetværk med en anden adgangskode eller uden en adgangskode. Dit primære netværk – inklusive din printer, tilsluttede diske eller andre enheder – forbliver beskyttet.

printer

Kommandocentral til udskrivning.

Den indbyggede USB-port er fantastisk til deling af en printer på det trådløse netværk. Med Time Capsule og Bonjour-netværksteknologien kan alle i huset eller på kontoret - både Mac- og pc-brugere - bruge en centralt placeret printer. Og hvis du vil dele både en printer og en ekstra harddisk, kan du også gøre det. Bare slut et USB-samlingspunkt til Time Capsule. Del og hersk med Time Capsule - uanset kombinationen.

Mac and PC

Virker med Mac og pc.

Time Capsule er - sammen med Time Machine i Mac OS X Leopard eller nyere versioner - den ideelle løsning til sikkerhedskopiering. Men det betyder ikke, at Mac OS X Tiger-, Windows XP- og Windows Vista-brugere ikke også kan nyde godt af Time Capsule. Fordi Time Capsule kan aktiveres som en trådløs harddisk, kan Tiger- og Windows-brugere få adgang til Time Capsule direkte fra det trådløse netværk. Det betyder hurtig og nem udveksling og opbevaring af filer.