Sort og hvid og sjov over det hele.

Sjov, sjovere og iPod touch. Den fås nu i to farver: Sort og hvid.
Den leveres med iOS 5, som giver dig over 200 nye spændende funktioner. Og med iCloud
findes alt det, du har på iPod touch, automatisk også på dine andre enheder.

FaceTime Dit svar på: “Det er løgn. Bevis det”.

Nogle ting forklares bedst ansigt til ansigt. Især når I er langt fra hinanden. På forsiden af iPod touch er der et indbygget kamera, som er perfekt til videoopkald med FaceTime.1 Dit smil, din latter, dine gisp, dit “triste pandafjæs”, endda det, der er lige foran
Læs mere om FaceTime

HD-videooptagelse Instruktørstolen følger ikke med.

iPod touch har et ekstra kamera på bagsiden, som du kan bruge til at optage fantastisk 720p HD-video. Og med den avancerede belysningssensor på bagsiden laver det smukke optagelser – også ved dårlig belysning. Mens den indbyggede mikrofon samtidig optager samtaler, musik og anden lyd.

Retina-skærm Det rene slik for øjet.

Der er masser af grunde til, at du ikke kan fjerne blikket fra den nye iPod touch. Den baggrundsbelyste LCD-skærm med en opløsning på 960 x 640 er en af dem. Den har 326 pixel pr. tomme, så det er iPod-skærmen med den hidtil højeste opløsning. Apples ingeniører opnåede det ved at udvikle pixel, der er så små – kun 78 mikrometer brede – at det menneskelige øje ikke kan opfatte dem. Selvom du ikke kan se dem, vil du helt sikkert bemærke forskellen. Tekst er fantastisk skarp, og grafik utrolig levende.

AirPlay Fra den lille til den store skærm.

Din musik, dine fotos og video – alt det fantastiske på din iPod touch – streames trådløst til et HD-fjernsyn og højttalere. Det er en funktion kaldet AirPlay, der får det til at ske. Den virker med AirPlay-kompatible højttalere eller Apple TV på et Wi-Fi-netværk.2 Du skal bare trykke på symbolet for AirPlay på iPod touch, fyre nogle spor af, skraldgrine over nogle fotos eller se en masse YouTube-videoer. I stor skala.

Musik + iTunes Originalt soundtrack produceret af dig.

Da iPod kom på banen for længe siden, handlede det hele om musik. iPod touch er en videreudvikling af den første iPod, men der er en ting, der ikke er ændret: Det handler stadig om musik. Med op til 64 GB lagringskapacitet3 giver iPod touch dig mulighed for at tage tusindvis af sange med dig hele tiden. Og når din favoritkunster udgiver et nyt album, eller når du synes, at det er tid til noget ny musik, er

Spil + programmerDet, som iPod touch er skabt til.

Det er svært at kede sig, når man har øjeblikkelig adgang til mere end 500.000 programmer og apps. De findes inden for næsten alle kategorier og er kun et tryk væk i App Store. Og når det gælder titler inden for spil og underholdning – over 100.000, og der kommer stadig flere – er der ingen anden platform, der bare kommer i nærheden af iPod touch. Det er sikkert forklaringen på, at det er verdens mest populære bærbare spilenhed.

iOS Verdens mest avancerede mobile operativsystem.

iOS styrer showet på alle iPod touch-, iPhone- og iPad-modeller. Med det kan du udforske, læse og se alt ved bare at røre på skærmen. Det indeholder også alle de effektive, innovative og sjove indbyggede programmer, du bruger hver dag – og mange gange om dagen. Og den nyeste version, iOS 5, er indeholder over 200 nye spændende funktioner. Der er kun at sige: “Den bedste. iPod. Nogensinde”. Tjek nogle af vores nye yndlingsfunktioner i iOS 5:

iCloud Dit indhold. På alle dine enheder.

Takket være iCloud får iPod touch et endnu tættere bånd til din Mac eller pc (og din iPhone eller iPad). iCloud opbevarer musik, programmer, spil, nyeste fotos m.m. og gør dem tilgængelige på alle dine enheder. Og det holder også emails, kontakter og kalendere ajour på alle dine enheder. Det er helt automatisk. Ingen synkronisering, ingen administration, ingenting. iCloud gør arbejdet for dig.4

AirPrint Udskriv alt trådløst.

Hvad enten det er billetter til en film eller et billede af dig og din veninde, kan du printe det direkte fra iPod touch via Wi-Fi.5 Der er ingen software, du skal hente og installere, og ingen kabler, du skal tilslutte. Med nogle få tryk har du en udskrevet kopi i hånden i stedet for at se dokumentet på iPod touch.

Indbyggede apps og programmer Sjov lige fra starten.

iPod touch giver dig seriøse spil. Men der er så mange andre ting, du kan gøre med den, der er lige så underholdende. Lav et FaceTime-opkald til din bedste ven. Optag HD-video af dit yndlingsband. Tag og del en masse fantastiske fotos. Tjek dine yndlingsblogs med sladder om de kendte. Alt dette, og så kan du også læse emails, se en film, lytte til musik og meget mere. Er du imponeret? Det er bare iPod touch.

  1. Kræver en Mac med FaceTime og en internetforbindelse eller en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse. Ikke tilgængeligt i alle lande.
  2. AirPlay er kun kompatibelt med anden generation af Apple TV.
  3. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.
  4. iCloud kræver iOS 5 på iPhone 3GS eller en nyere model, iPod touch (3. og 4. generation), iPad eller iPad 2; en Mac-computer med OS X Lion eller en pc med Windows Vista eller Windows 7 (Outlook 2007 eller 2010 eller en browser, der er ajour, anbefales til brug af email, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.
  5. Kræver en AirPrint-kompatibel printer.