Den bedste underholdningsenhed.

Send tekstbeskeder uden begrænsninger. Lyt til dine yndlingsalbum. Del de sjove øjeblikke med vennerne via FaceTime. Kom ind i kampen alene eller i multiplayer-spil. Optag uforglemmelige øjeblikke i HD-video. iPod touch har så meget indbygget, at det næsten ikke er til at tro på.
På den gode måde.

Beskeder med
iMessage

Du får virkelig brug for dine evner til at skrive med to tommelfingre. Sig h-e-j til iMessage, den nye beskedtjeneste til alle iOS 5-brugere. Det er gratis via Wi-Fi, så du kan sige alt det, du vil, og lidt til. Med iMessage kan du også sende et billede, dele en video eller skrive en besked til et sted. Det er virkelig noget, der kan få folk i snak.
Læs mere om Beskeder

FaceTime

FaceTime på iPod touch giver dig mulighed for at hænge ud, blive opdateret og joke med vennerne, selvom du ikke er til stede. Med et enkelt tryk kan din iPod touch lave FaceTime-opkald til en anden iPod touch, iPad 2, iPhone eller Mac via Wi-Fi.1 Se dem lave sjov med hinanden. Eller se dine venner i den anden ende af landet rulle rundt af grin over, det du lavede i går aftes. Det eneste, du behøver for at komme i gang, er en Apple-id og en email-konto. Du kan vælge en eksisterende email-konto eller indstille en ny konto, hvis du hellere vil det. Du vil aldrig more dig på den gammeldags måde igen.
Læs mere om FaceTime

Game Center

Med Game Center på iPod touch kan du føje flere spillere til dit spilnetværk. Inviter venner til at være med. Og vind stort over dem. Se din placering i forhold til dine venners og andre spilleres placering i hvert enkelt spil. Sammenlign præstationer. Sammensæt en udvalgt gruppe af venner, som du kan spille med, eller få Game Center til at foreslå nye venner på grundlag af de spil, du spiller. Du kan endda spille mod ukendte modstandere i multiplayer-spil. Kom ind i spillet. Og få også dine venner med.

Kamera med
HD-videooptagelse

“Du skulle have set det!” hører fortiden til. For med iPod touch har du altid et fantastisk HD-videokamera med dig. Så når det lyder, som om din hund taler, er du klar til at optage det hele. Med 720p video i HD-kvalitet. Du kan optage video, selvom lysforholdene er dårlige, takket være den avancerede belysningssensor på bagsiden. Du kan endda redigere og skabe dit eget mesterværk direkte på iPod touch med programmet iMovie – med temaer, titler og overgange designet af Apple. Det fås i App Store til kun 30,00 kr.

App Store

Med et tryk på App Store finder du over 500.000 programmer – inklusive over 100.000 titler inden for spil og underholdning. Og der kommer flere til hver dag. Takket være iCloud bliver de nye programmer, du køber på iPod touch, automatisk hentet til din iPad eller iPhone.2 Der er programmer til alle formål – så du både kan få dine videoer til at se gamle ud og påtage dig rollen som en snedig agent. Du kan hente dem hurtigt. Mange af dem er gratis. Og de gør allesammen iPod touch mere uundværlig.

Musik + iTunes

Med iPod touch afspiller du ikke bare musik. Du hører den og ser den på helt nye måder. Lad Genius lave et miks eller en spilleliste automatisk med musik, som du allerede har og elsker. Svirp gennem album i Cover Flow. Eller ryst iPod touch for at blande sangene. Savner du ny musik? iTunes er kun et klik væk. Find millioner af sange, som du kan købe og hente, uanset hvor du er. Og takket være iCloud hentes dine indkøb også automatisk til din iPhone, iPad, Mac eller pc via Wi-Fi.2
Læs mere om Musik
Læs mere om iTunes

Videoer

Dine yndlingsfilm og -udsendelser vises nu i et S-tog eller et fly i nærheden. For du kan købe eller leje film og købe dine yndlingsudsendelser direkte på iPod touch. Køb ind i iTunes Store, og vælg mellem tusindvis af titler, som du er nødt til at se.
Læs mere om Videoer

Mail

Uanset om du har en eller fem email-adresser, kan du administere dem allesammen på iPod touch. Se og åbn bilag. Formatér tekst. Træk for at ændre rækkefølge på navne i adressefelter. Tilføj eller slet postkassemapper. Søg i teksten i postbeskederne. Og med iCloud får du en gratis email-konto, som altid er ajour på dine iOS 5-enheder og din Mac eller pc.3
Læs mere om Mail

Safari

Safari på iPod touch indeholder nu Læser, som er en praktisk funktion, der fjerner irriterende reklamer, så du kan læse artikler uden at blive distraheret. Vil du læse en artikel, men har ikke tid til det lige nu? Føj den til læselisten, og læs den senere. iCloud holder din læseliste opdateret på alle dine enheder, hvis du vil læse en artikel på din Mac eller iPad i stedet for.
Læs mere om Safari

Fotos

Der er så mange uforglemmelige, sjove og det-gjorde-du-bare-ikke-øjeblikke i fotobiblioteket på din iPod touch. Og med nye funktioner i iOS 5 får du større kontrol over de fotos, du tager. Beskær, rotér, justér og fjern røde øjne direkte på iPod touch. Organisér dine fotos i album. Med Fotostream i iCloud vises de billeder, du tager på iPod touch, automatisk på alle dine andre enheder.
Læs mere om Fotos

Kort

Kort på iPod touch viser dig, hvor du er, og hvordan du kommer derhen, hvor du skal være. Eller måske er du lækkersulten. Skriv, hvad du leder efter – f.eks. “is” – og se, hvad der
er i nærheden.

Påmindelser

En ny funktion kaldet Påmindelser får iPod touch til at virke som en levende huskeseddel. Lav lister med alt det, du ikke må glemme – lektier, der skal afleveres, opgaver, der skal udføres, og koncertbilletter, der skal købes. Indstil en tidsfrist, hvorefter Påmindelser sender dig en meddelelse, så du husker det hele.

YouTube

YouTube er et videoslaraffenland med alt fra tweenies med utrolige sangstemmer til mærkelige, men virkelige tv-reklamer. Og med programmet YouTube på iPod touch kan du lade dig underholde i timevis.

Nike + iPod

Få mest muligt ud af dine træninger med Nike + iPod Sensor (sælges separat) og iPod touch. Sensoren passer til din Nike+-sko og overfører trådløst data om din træning til iPod touch.

Memoer

Hvis der er noget, du vil sige, så sig det. Memoer på iPod touch optager det. Hvad enten det er en forelæsning om kovalente bindinger eller din vens egen åndssvage sang, kan du bevare det for eftertiden. Beskær memoer på iPod touch, og synkroniser dem til iTunes, så du kan bruge dem til din podcast eller dele dem.
Læs mere om Memoer

Find min iPod touch

Du ved, at din iPod touch er lige i nærheden, for du brugte den for 10 minutter siden. Tag det roligt. Find min iPod touch er beregnet til sådan en situation. Når du får din iPod touch, skal du indstille Find min iPod touch. Hvis du så ikke kan finde den senere, kan du se dens omtrentlige placering på et kort. Vis en meddelelse, eller afspil en lyd, så du nemmere kan finde den. Du kan endda udføre en ekstern sletning af dine personlige oplysninger, hvis det er nødvendigt.4

Flere indbyggede programmer og apps

Opbevar alle dine nyheds- og tidsskriftprogrammer i Bladkiosk. Skriv om alt og intet i Noter. Lav hurtige beregninger med Lommeregner. Hvordan bliver vejret? Og hold øje med dine investeringer med Værdipapirer.

  1. Kræver en Mac med FaceTime og en internetforbindelse eller en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse. Ikke tilgængeligt i alle lande.
  2. Automatiske overførsler kræver iOS 4.3.3 på iPhone 3GS eller en nyere version, iPod touch (3. og 4. generation), iPad eller iPad 2; iOS 5 på iPhone 4 (CDMA-model) eller en Mac eller pc med iTunes 10.3.1 eller en nyere version. Hent iTunes 10.5 gratis.
  3. iCloud kræver iOS 5 på iPhone 3GS eller en nyere model, iPod touch (3. og 4. generation), iPad eller iPad 2; en Mac-computer med OS X Lion eller en pc med Windows Vista eller Windows 7 (Outlook 2007 eller 2010 eller en browser, der er ajour, anbefales til brug af email, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.
  4. Find min iPod touch er ikke tilgængeligt i alle lande.