Retina-skærm. Se alt klarere end nogensinde.

Fire gange flere pixels end iPad 2. Knivskarp tekst. Flottere farver.
Retina-skærmen ændrer hele iPad-oplevelsen. Alt føles og ser utroligt levende og detaljeret ud.

Den bedste skærm nogensinde
på en mobil enhed.

Alt, hvad du gør med iPad, gør du via dens store, smukke skærm. Og når skærmen er bedre, er hele iPad-oplevelsen bedre. Retina-skærmen på den nye iPad har en opløsning på 2048 x 1536, 44 procent større farvemætning og imponerende 3,1 million pixels – på de samme 9,7". Det er fire gange så mange pixels som i iPad 2 og en million flere end i et HD-fjernsyn. Disse pixel sidder så tæt sammen, at dine øjne ikke kan opfatte enkelte pixel ved normal afstand. Selvom du ikke kan se dem, kan du se hele billedet. Eller artiklen. Eller spillet. På måder, som ikke har været mulige før.

Den nye iPad har en million flere pixels end et HD-fjernsyn.

En strålende performance.

A5X-processoren med quad-core-grafik driver fire gange så mange pixels som iPad 2, men leverer stadigvæk de jævne og flydende bevægelser, som iPad er kendt for. Selv med al det ekstra “wauw” har den nye iPad stadig en utrolig batteritid på 10 timer.

Tydeligvis mere power.

Retina-skærmen på den nye iPad ville ikke have være mulig uden den nye, kraftfulde A5X-processor. Den sender strøm til hver eneste af de 3,1 millioner pixel i skærmen. Og quad-core-grafikbehandlingen gør, at alt, hvad du foretager dig på iPad, sker med en god respons. Fra de små ting som at skubbe, rulle og knibe til de store ting som at redigere billeder i det nye iPhoto, bruge overskrifter og overgange i iMovie og selvfølgelig at spille spil.

Aktiv med det samme.

Du bruger iPad hele tiden. Nogle få minutter her, en time eller mere der. Og hver gang du trykker på Hjem-knappen eller åbner dens Smart Cover, er den klar til brug. Med det samme. Det er takket være flash-lagring. Den er hurtig og stabil, så du kan få adgang til dine apps og gøre det, du har brug for, med det samme.

Batteritid bevaret.

Den nye iPad har en Retina-skærm med fire gange så mange pixel som iPad 2 samt quad-core-grafik. Hvor stor påvirkning har det på batteritiden? Næsten ingen. Du får stadig op til 10 timers tid til at læse, se, spille, skrive og lave det, du har lyst til.1

iSight-kameraet. Dine minder står helt klart.

Den nye iPad er udstyret med Apples 5 megapixel iSight-kamera. Det er designet med avanceret optik, så du kan tage smukke fotos og optage 1080p HD-video.

iSight-kamera

Tag 5 MP-billeder.

5 megapixel iSight-kameraet har en lyssensor på bagsiden, som sikrer at du kan tage fantastiske billeder i både sollys og ved stearinlysets skær. Med Autofokus kan du trykke for at fokusere og trykke for at indstille eksponeringsfunktioner, så hvert billede, du tager, med det samme bliver værd at ramme ind. Og med indbygget ansigtsgenkendelse, der automatisk afbalancerer fokus og eksponering på op til 10 ansigter, er der plads til flere smil. Så få dem alle sammen, til at se på iPad og sig “cheese”.

HD-videooptagelse

Optag 1080p HD-film.

Nogle gange bliver man overrasket. Du er ved at læse en bog på din iPad, mens du venter på toget, da du ser en talentfuld street-performer på perronen. Eller du ligger på sofaen og surfer på internettet, da din hund trasker forbi iført din datters skørt. iSight-kameraet på den nye iPad sikrer, at du kan optage alle disse uforudsigelige, smukke og morsomme øjeblikke. I intet mindre end 1080p HD-format. Og med automatisk videostabilisering bliver din optagelse fri for rystelser. Og det er en stor fordel, når du ikke kan lade være med at grine uhæmmet.

Styrken ligger i objektivet.

Megapixel betyder noget. Men kvaliteten af et foto afgøres også af andre ting – f.eks. kameraets optik, billedsignalprocessor og -software. iSight-kameraet bruger avanceret optik til at give dig det bedst mulige billede. Med en blændeåbning på ƒ/2,4 og et objektiv med fem linser fanger det lyset på en effektiv måde og skaber et skarpere billede. Og det infrarøde hybridfilter – der normalt kun findes i dyre SLR-kameraer – skærmer for skadeligt infrarødt lys og sikrer mere præcise og ensartede farver.

Det avancerede infrarøde hybridfilter skærmer for skadeligt infrarødt lys, så du ser mere præcise og ensartede farver.

Den større blændeåbning på f/2,4 lukker mere lys ind, så billederne ser lysere og bedre ud.

Spil igen

Ultrahurtig trådløs teknilogi. Fuld kraft fremad.

Den nye iPad, der er bygget med den nyeste trådløse teknologi, sikrer, at du kan oprette forbindelse til hurtige datanetværk i hele verden.2

Klar til hele verden. Med bedste de forbindelser.

Du bruger din iPad meget, så du vil have den med dig overalt. Den nye iPad har den mest omfattende understøttelse af netværk i hele verden. Den er designet med mobilantenner, der kan benytte et større frekvensområde. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til internettet, næsten uanset hvor du er. Du kan endda indsætte et lokalt SIM-kort, hvis du vil oprette forbindelse, når du rejser.

Det kan kun gå meget hurtigt.

Den nye iPad understøtter hurtige mobilnetværk i hele verden – op til 4G LTE.2 Så du kan være på internettet, streame indhold og hente en film ved utroligt hurtige hastigheder. Den virker også med GSM-/UMTS-netværksteknologier i hele verden, inklusive HSPA, HSPA+ og DC-HSDPA – de hurtigste 3G-netværk, der findes. Du vil se downloadhastigheder på op til 42 Mbps med DC-HSDPA og op til 21,1 Mbps med HSPA+ .3

iPad er dit personlige hotspot.

For første gang kan du nu dele den hurtige dataforbindelse på din iPad. Hvis din operatør understøtter det, kan du indstille iPad som et personligt adgangspunkt og tilslutte op til fem enheder – f.eks. en MacBook Air en iPod touch eller en anden iPad – via Wi-Fi, Bluetooth eller USB.

Verdens mest avancerede operativsystem til mobile enheder.

iOS er magien bag iPad. Det lader dig se og gøre alt via Multi-Touch. Det indeholder alle de effektive, innovative og sjove indbyggede apps, du bruger hver dag – og mange gange om dagen. Det er app-udvikleres foretrukne valg. Og det er endnu en grund til, at ingen anden enhed kommer i nærheden af iPad. Læs mere om iOS

iCloud.

Dit indhold.
På alle dine enheder.

iCloud opbevarer musik, fotos, apps og programmer, emails, kontakter, kalendere, dokumenter m.m. og overfører det trådløst til dine enheder.4 Så hvis du køber en sang, tager et billede eller redigerer en kalenderbegivenhed på din iPad, sikrer iCloud, at emnet også vises på din Mac, iPhone og iPod touch. Du behøver ikke at gøre noget.

App Store. Der er noget til alle. Om alt.

Apps til iPad ligner ikke noget andet. Det skyldes, at hver app – 200.000, og der kommer flere til – er designet til at virke med iPad-funktioner som den smukke 9,7" skærm, Multi-Touch, accelerometeret, gyroskopet m.m.

Vælg mellem mere end 200.000 apps.

App Store er base for over 200.000 apps – og der kommer stadig flere til – alle sammen designet specielt til iPad. Og mange af dem er gratis. Du køber apps fra App Store med det samme Apple-id, som du bruger til at købe musik i iTunes. Find en app, du kan lide, tryk for at købe den, hvorefter den bliver hentet med det samme. iPad fortæller dig, når der er en opdatering, så dine apps er altid ajour.

Apps udviklet specielt til iPad.

En app, der er udviklet til iPad, er virkelig udviklet til iPad. Det betyder, at den er specielt designet til at udnytte de nye måder, som iPad virker på. Bevis? Tjek Apples smukke iPhoto-app på den nye iPad. Den er blot en af tusindvis af apps, der sikrer, at du kan gøre ting med iPad, som du aldrig havde troet var mulige. Med iPhoto i billedet er familien af iLife-apps til iPad – inklusive GarageBand og iMovie komplet.5

iPad Smart Cover. Designet til iPad. Og omvendt.

iPad Smart Cover er mere end blot en måde at beskytte iPad mod støv og ridser på.
Det afbryder og starter også vågeblus på iPad, når det åbnes og lukkes.
Og det kan endda foldes sammen til en praktisk lille holder.

Klik og træk

Et yderst tiltrækkende cover.

Et smart par. iPad og iPad Smart Cover, altså.6 Den smarte magnetiske teknologi, der er indbygget i dem begge, holder dem sammen. iPad Smart Cover fastgøres magnetisk til iPad-skærmen og beskytter den. Åbn Smart Cover, og vågblus afbrydes. Luk det, og iPad går på vågeblus. Fold Smart Cover, og brug det som en holder. Det er alt sammen bare så, ja, smart.

Airplay. Afspil på din iPad. Se det på dit HD-fjernsyn.

Uanset om det er det nye album, du har købt, billeder fra Barcelona-turen eller en HD-film, sikrer
AirPlay, at du kan streame det, der er på din iPad, direkte til dine højttalere og dit HD-fjernsyn.

Alt det fantastiske indhold på iPad – din musik, dine billeder og videoer – kan nu streames trådløst til dit HD-fjernsyn og dine højttalere via Apple TV7 eller til AirPlay-kompatible højttalere på et Wi-Fi-netværk. Med et tryk på AirPlay-symbolet kan du rocke huset med dine yndlingsalbum, holde en filmaften eller vise nogle billeder. Og du kan gøre det i stor stil.

Den nye iPad.

Ring til Apple.

Få svar, før du køber. Ring til 80 XX XX XX for at tale med en kompetent specialist.

Yosemite HD © 2012 Project Yosemite | www.projectyose.com

  1. Batteriets levetid afhænger af brug og konfiguration; se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  2. 4G LTE understøttes kun på AT&T- og Verizon-netværk i USA og på Bell-, Rogers- og Telus-netværk i Canada. Dataabonnement sælges separat. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.
  3. Baseret på teoretisk høje hastigheder. Faktiske hastighed er lavere.
  4. iCloud kræver iOS 5 på iPhone 3GS eller en nyere model, iPod touch (3. og 4. generation) eller iPad; en Mac-computer med OS X Lion eller en pc med Windows Vista eller Windows 7 (Outlook 2007 eller 2010 eller en opdateret browser anbefales til brug af email, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.
  5. iLife-apps sælges separat.
  6. iPad Smart Cover sælges separat.
  7. AirPlay er kompatibelt med 2. generation af Apple TV og nyere modeller.

Visse funktioner, programmer og tjenester er ikke tilgængelige i alle lande. Udbuddet af apps og deres priser kan ændres. Antallet af apps gælder det samlede antal i hele verden.

Green Lantern is available on iTunes. Green Lantern © 2011 Warner Bros. Entertainment Inc. All rights reserved. GREEN LANTERN and all related characters and elements are trademarks of and © DC Comics.

Kortdata © 2012 Google.