iTunes i netskyen

Din musik og dine film. Uanset hvor du vil have dem.

Du ved aldrig, hvornår du får lyst til at lytte til en af dine yndlingssange eller se en god film. Med iCloud kan du få iTunes til automatisk at hente nye musikindkøb til alle dine enheder i samme øjeblik, som du trykker på Køb. Du kan også få adgang til musik, som du tidligere har købt, fra alle dine enheder – trådløst og uden synkronisering.1

Hent en sang eller et album.

Det vises på alle dine enheder.

Fotostream

Klik. Og det er overalt.

Med Fotostream kan du tage et billede på en iOS-enhed, hvorefter det automatisk vises på alle dine andre enheder, inklusive din Mac eller pc. Når du importerer nye billeder til computeren fra et digitalt kamera, sender iCloud kopier via Wi-Fi til din iPhone, iPad og iPod touch. Du kan endda se de nyeste billeder på dit store fjernsyn via Apple TV. Uden synkronisering, email-bilag eller filoverførsler. Billederne er der bare – på den enhed, du tilfældigvis har ved hånden.

Tag eller importér et foto.

Se det på alle dine enheder.

Dokumenter i netskyen

Start her. Slut der.

Du kan lave utrolige dokumenter og præsentationer på din iPhone, iPad og iPod touch. Og nu kan du med iCloud holde dit arbejde ajour på alle dine iOS-enheder. Du behøver ikke at gemme arbejdet eller overføre filer. Dine dokumenter – med alle de seneste ændringer – vises automatisk overalt. iCloud er indbygget i iOS-programmer fra Apple som Keynote, Pages og Numbers. Det kan også arbejde med andre iCloud-kompatible programmer. Så du kan f.eks. lave et regneark på din iPad og lave ændringer i det på din iPhone. Eller du kan begynde at arbejde med et udkast på iPod touch og tilføje den sidste finpudsning på din iPad derhjemme.

Opret eller redigér et dokument.

Det bliver holdt ajour på alle dine iOS-enheder.

Apps

Alle dine apps. Altid ved hånden.

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch, har du apps og programmer. Og du henter sikkert nye hele tiden. Med iCloud kan du automatisk hente nye apps og programmer til alle dine enheder på en gang. Så den app, du skal bruge, er altid der, hvor du skal bruge den. Hvis en app, du har købt tidligere, ikke findes på en af dine enheder, skal du ikke bekymre dig. Du kan hente det igen fra din indkøbshistorie – uden at du skal betale ekstra.1

Hent en app. Det vises på alle dine iOS-enheder.

iBooks

Alle dine enheder er ajour.

Når du køber en ny bog fra iBookstore, sørger iCloud for, at den vises overalt – på din iPhone, iPad og iPod touch. Så hvis du er nødt til at lægge den fra dig, kan du fortsætte på en anden enhed fra det sted, du nåede til. Udover den bog, du ikke kan slippe i øjeblikket, indeholder programmet iBooks en liste over de titler, du har læst tidligere. Og ligesom med apps kan du hente dem igen til alle dine enheder.1

Køb en bog, eller
indsæt et bogmærke.
Fortsæt, hvor du slap
, på andre iOS-enheder.

Kalender, Mail og Kontakter

Ajour med alting.

iCloud opbevarer alt det, du ikke kan undvære – kalendere, emails og kontakter – og holder det ajour på alle dine enheder. Måske sletter du en email, tilføjer en kalenderbegivenhed eller ændrer nogle indstillinger. iCloud laver alle ændringerne overalt. Det samme med dine noter, påmindelser og Safari-bogmærker.

Opret eller redigér en aftale. Se ændringerne på alle dine enheder.

Sikkerhedskopiering

iCloud redder din dag.

iCloud sikkerhedskopierer dagligt din iOS-enhed via Wi-Fi, når den er tilsluttet en strømkilde. Fra Kamerarulle og beskeder til enhedsindstillinger og ringetoner – alt sikkerhedskopieres hurtigt og effektivt. Og da iCloud er indbygget i iPhone, iPad og iPod touch, kan du gendanne dine personlige oplysninger på en ny iOS-enhed eller en, du har i forvejen, uden at bruge et eneste kabel.3 iCloud gør det hele for dig via Wi-Fi.
Læs mere om sikkerhedskopiering

iCloud sikkerhedskopierer:

  • Indkøbt musik, apps og bøger
  • Billeder og videoer i albummet Kamerarulle
  • Enhedsindstillinger
  • Programdata
  • Organisering af hjemmeskærme og programmer
  • Beskeder (iMessage, mms og sms)
  • Ringetoner

Find mine venner

Vennesøgning.

Når du skal finde vej til en fest, holde styr på familien i en overfyldt forlystelsespark eller vil hentes i lufthavnen, skal du bruge programmet Find mine venner.3 Du kan give venner og familie tilladelse til at se, hvor du er. Og omvendt. Når du ikke vil findes, kan du blive usynlig med et tryk på en kontakt. Så enkelt er det. 

Find min iPhone, iPad, iPod touch
og Mac

Væk. Og fundet.

Hvis du ikke kan finde din iOS-enhed efter at have ledt alle de sædvanlige steder, kan Find min iPhone, iPad, iPod touch og Mac hjælpe dig.3 Du skal bare logge ind på iCloud.com eller bruge programmet Find min iPhone på en anden enhed til at finde din forlagte enhed på et kort, vise en besked på dens skærm, indstille en lås med kode eksternt eller slette dine data eksternt.

Den nye iPad.

Ring til Apple.

Få svar, før du køber. Ring til 80 XX XX XX for at tale med en kompetent specialist.

  1. Automatiske overførsler og overførsler af tidligere indkøb kræver iOS 4.3.3 eller en nyere version på iPhone 3GS eller en nyere model, iPod touch (3. og 4. generation) eller iPad, iOS 5 på iPhone 4 (CDMA-model) eller en Mac eller pc med iTunes 10.3.1 eller en nyere version. Tidligere indkøb er måske ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store, App Store eller iBookstore. Hent iTunes 10.6 gratis.
  2. Sikkerhedskopiering af købt musik er ikke tilgængelig i alle lande. Tidligere indkøb gendannes måske ikke, hvis de ikke længere findes i iTunes Store, App Store eller iBookstore.
  3. Find mine venner og Find min iPhone giver dig kun mulighed for at finde iOS-enheder, når de er tændt og tilsluttet et registreret Wi-Fi-netværk eller har et aktivt dataabonnement.