Vi har fyldt mere i den. Så du kan få mere ud af den.

MacBook Pro er fyldt med stærke nye funktioner, der gør en fantastisk bærbar endnu mere fantastisk.

Nye processorer og grafikkort. Så du kan give den hele armen.

De mest avancerede processorer.

15" MacBook Pro er udstyret med de nyeste 2,3 GHz og 2,6 GHz quad-core Intel Core i7 processorer med 6 MB fælles L3-buffer og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,6 GHz. Og du kan konfigurere den, så den bliver endnu hurtigere. Vælg 2,7 GHz quad-core Intel Core i7 med 8 MB buffer og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,7 GHz. Gå efter den nye 3. generation af SATA SSD'er på 512 GB, som er op til 4x hurtigere end en traditionel harddisk. Du kan opgradere til en 1 TB harddisk for at få mere plads.

13" MacBook Pro sætter også fart i tingene med 2,5 GHz Intel Core i5 eller 2,9 GHz Intel Core i7 – den hurtigste dual-core-processor på markedet. Med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,6 GHz, giver disse processorer mere kraft til alt, hvad du gør.

Det allernyeste grafikkort.

Den nye integrerede Intel HD Graphics 4000-processor forøger ydeevnen med op til 60%.1 Den ekstra kraft giver dig en mere glidende og flydende oplevelse end tidligere. Den er stadig meget effektiv, så du får lang batteritid, når du er ude på farten.


Til grafikkrævende programmer skifter 15" MacBook Pro automatisk til den nye diskrete NVIDIA GeForce GT 650M-processor med op til 1 GB skærmhukommelse. Den er også op til 60% hurtigere end den tidligere generation,2 så du kan se flere billeder pr. sekund i 3D-spil og få højere hastigheder og større respons til HD-videoprojekter.

Den hurtigste og mest alsidige I/O-funktion i en bærbar.

Forestil dig, at du kan åbne flere streams med ukomprimeret HD-video – fra din MacBook Pro – så hurtigt, at du kan redigere en HD-spillefilm i realtid. Med Thunderbolt-teknologien kan du tilslutte de avancerede ydre enheder, der gør det muligt. Thunderbolt-teknologien er ultrahurtig og ultrafleksibel og op til 12 gange hurtigere end FireWire 800 og har hidtil usete udvidelsesmuligheder.

FaceTime HD-kamera. Sig hej i HD.

Få flere af dine venner med på billedet med skarp HD-video på fuld skærm. Billedet er så klart, at det vil se ud og føles, som om I er i det samme lokale. Du kan lave 720p HD-opkald fra din MacBook Pro til en Mac med et FaceTime HD-kamera. Du kan også lave videoopkald til iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch og andre Intel-baserede Mac-computere.3

Multi-Touch-pegefelt
Lad fingrene gøre arbejdet.

Multi-Touch-pegefeltet er den mest naturlige måde at interagere med indholdet på skærmen. Glasoverfladen giver dig masser af plads til bevægelser. Knib for at zoome ind og ud, skub for at se billeder igennem, rotér for at justere et billede og meget mere. Der er ingen knap, for du kan klikke overalt. Og hvis du kommer fra en verden med højreklik, kan du konfigurere et område på pegefeltet til højreklik. Jo mere du bruger Multi-Touch-pegefeltet, jo mere vil du undre dig over, hvordan du har klaret dig uden.

Lang batteritid Oplad mindre. Få gjort mere.

MacBook Pro har imponerende lang batteritid. Og det endda med mere kraftfulde processorer og hurtigere grafikfunktioner end før. En energieffektiv processorarkitektur med integreret videokodning og automatisk skift af grafikfunktion i 15" modellen hjælper med til at forlænge batteritiden. Så du kan få op til syv timer på en enkelt opladning.4

Den har netværket i orden.

MacBook Pro finder automatisk tilgængelige netværk og gør det muligt at oprette forbindelse til dem med et enkelt klik. Og den nyeste trådløse 802.11n-teknologi med 3 streams giver den bedst mulige ydeevne ved den største rækkevidde.5 Trådløs Bluetooth-teknologi er også indbygget, så du kan bruge dit trådløse yndlingstilbehør direkte fra kassen.

Porte med muligheder.

Med den nye Thunderbolt-port kan du serieforbinde helt op til seks enheder, inklusive en Apple Thunderbolt Display og ydre Mini DisplayPort-enheder, så du får en komplet arbejdsstation. Og med understøttelse af video og otte lydkanaler er det nemt at tilslutte HDMI-kompatible enheder – f.eks. dit fjernsyn og stereoanlæg – vha. et HDMI-mellemstik (sælges separat). De aktuelle VGA-, DVI- og DisplayPort-mellemstik understøttes også.

Med to nye USB 3-porte får du hastigheder, der er op til 10 gange hurtigere end med USB 2. Og dine USB 2-enheder kan stadig tilsluttes direkte. Hvis du har enheder, der bruger FireWire 800, er der også en port til dem. Og en SDXC-kortplads, der understøtter kort på op til 64 GB, gør det nemt at overføre alle dine billeder til og fra MacBook Pro, så du kan redigere og dele dem på stedet.

Brænd dvd'er hurtigt.

Brug 8x SuperDrive på MacBook Pro til at brænde dvd'er på ingen tid. Da det indbyggede SuperDrive skriver til diske med to lag (dvd'er med næsten 9 GB plads), er det også velegnet til sikkerhedskopiering af data.

iCloud

Dit indhold. På alle dine enheder.

iCloud opbevarer dit indhold og giver dig adgang til din musik, dine billeder, kalendere, kontakter, dokumenter m.m., ligegyldigt hvilken enhed du bruger. Så hvis du tager et billede med din iPhone eller ændrer dine mødeplaner på din iPad, sørger iCloud for, at alt vises på din Mac også.

Det er som at have dit eget team af eksperter.

Alle nye Mac-computere leveres med professionel rådgivning, prisbelønnet service og support og en hel verden af online-ressourcer.

MacBook Pro

Fra 9.699 kr.

Køb på nettet.

Konfigurer din MacBook Pro, som du vil have den, og få den leveret lige til døren – gratis.

Ring til Apple.

Få svar, før du køber. Ring til XX for at tale med en kompetent specialist.

Find en forhandler.

Tusindvis af Apple-forhandlere kan hjælpe dig med at finde det Apple-produkt, som passer til dig.

  1. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,9 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" MacBook Pro-enheder med Intel HD Graphics 4000 og 8 GB RAM.2,8 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" MacBook Pro-systemer med Intel HD Graphics 3000 og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Test udført ved originale opløsninger med Half-Life 2: Episode Two v(4295)(420) og Portal 2 v(4941)(620) med 4x kantudglatning og grafik i høj kvalitet. Half-Life 2: Testarkiv til tidsdemo af Episode Two: Storm. Testarkiv til tidsdemo af Portal 2: Laser stairs. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  2. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,6 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-enheder med NVIDIA GeForce GT 650M og 8 GB RAM.2,4 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-systemer med AMD Radeon HD 6770M og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Test udført ved originale opløsninger med StarCraft II v(1.4.3.21029) og Civilization V v(1.0.1.511).  StarCraft II testet vha. 2012 MLG Winter Arena EGldrA vs IMNesTea-afspilning fra 11.00-16.00 i høj grafikvalitet. Civilization V testet med den indbyggede leader-benchmark med medium leader-scenekvalitet. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  3. Kræver en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse eller en Mac med FaceTime og internetforbindelse og FaceTime til Mac-software (skal muligvis købes separat). Ikke tilgængelig i alle lande.
  4. Trådløse webtest udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 2,6 GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-enheder og testmodeller af 2,9 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" MacBook Pro-enheder. Den trådløse webtest måler batteriets driftstid ved trådløs surf på 25 populære websites med skærmens lysstyrke indstillet til 50%. Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  5. Til trådløs internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en konto hos en internetudbyder (evt. mod betaling). Nogle internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort.