Jo bedre du lærer den at kende, jo smukkere bliver den.

MacBook Air er selvfølgelig helt utrolig tynd og let. Men den er samtidig designet til at være powerfuld, kompetent, holdbar og en fornøjelse at bruge. Med nok batteritid til, at du kan klare dig gennem dagen. Det er forskellen på en bærbar computer, der bare er tynd og let, og en, der er så meget mere.

Se galleri

Tynd, let og robust. Tak til flash-lagring.

Flash-lageret er med til at gøre MacBook Air utrolig tynd og let – under 2 cm og så lidt som 1,08 kg.1 Flash er såkaldt fast hukommelse, så der er ingen bevægelige dele. Det gør den stabil, robust og lydsvag. Og den fylder meget mindre end en traditionel harddisk – faktisk 90 % mindre. På den måde bliver der plads til andre vigtige ting, f.eks. et større batteri. Så du har en bærbar computer, der næsten ikke vejer noget og kan arbejde hele dagen. Se, det er ægte mobilitet.

De bedste Multi-Touch-funktioner på en bærbar computer.

Multi-Touch-teknologien findes i næsten alle Apple-produkter. Det er den bedste og mest personlige måde at bruge enhederne på. Og den optimale måde at opleve Multi-Touch på en notebook er via pegefeltet. Det er præcis sådan, det er med MacBook Air. Pegefeltets store overflade af glas har ingen knap, fordi hele pegefeltet fungerer som en knap. Og med Multi-Touch-bevægelser i OS X kan du arbejde med MacBook Air på en måde, der føles mere intuitiv og realistisk end nogensinde.

Se dit tastatur i et helt nyt lys.

Alle kan prøve at udvikle en bærbar, der er tynd og let. Det svære er at gøre det uden at gå på kompromis med kravene. Det er derfor, at MacBook Air har et tastatur i fuld størrelse, som er lige så behageligt at skrive på som et tastatur til en stationær computer. Og tastaturet er baggrundsbelyst, så du kan skrive uden problemer, selvom der er dårlig belysning. En indbygget sensor til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen, så du får den perfekte lysstyrke i alle omgivelser.

Et batteri, du kan regne med hele dagen. Og hele måneden.

Hvis du kunne se ind i MacBook Air, ville du se noget bemærkelsesværdigt: Hvor meget plads vi har givet batteriet. Det skyldes de mindre komponenter som f.eks. flash-lageret. Og når målet er at designe den perfekte bærbare computer til hverdagsbrug, giver det god mening at prioritere batteriet højt. Med 11" MacBook Air får du en batteritid på op til 9 timer – eller op til 8 timer, når du ser iTunes-film. Og 13" modellen holder helt op til 12 timer – eller op til 10 timers afspilning af iTunes-film.2 Sæt MacBook Air på vågeblus i mere end tre timer, hvorefter den går på standby. Det betyder, at du kan komme tilbage til MacBook Air op til en hel måned senere, og den er straks klar til brug. Tiden arbejder for dig takket være MacBook Air.

  1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  2. Test udført af Apple i maj 2013 med testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surf på 25 populære websteder med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Testen af afspilning af HD-film måler batteritiden ved at afspille HD 720p-indhold med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.