Få mere ud af dagen. Fra solen står op, til du lukker ned.

Fjerdegenerations Intel Core-processorer i MacBook Air giver dig mere tid til at nå mere. Hvis du lægger det til de øvrige smarte og effektive funktioner, står du med en utrolig kraftig maskine i hænderne. Selvom du næsten ikke bærer på noget.

Op til 12 timers batteritid. Fuld power hele dagen.

Takket være den kompakte flash-lagring i MacBook Air er der masser af plads til et stort batteri. Når det batteri arbejder sammen med den nye energieffektive Intel Core-arkitektur, får vi nogle imponerende resultater. Nu giver 13" modellen op til 12 timers batteri på en enkelt opladning og 11" modellen op til 9 timer. Det giver dig kræfter til hele dagen til tekstbehandling, præsentationer, email m.m. Og hvis du ser iTunes-film, får du op til 10 timers afspilning på 13" modellen og 8 timer på 11" modellen. Hvis du sætter MacBook Air på vågeblus i mere end tre timer, går den på standby, så batteriet holder i op til 30 dage.1 Og hvis du slår Power Nap til, modtager du stadig nye email og kalenderinvitationer, mens computeren er på vågeblus.

Fjerdegenerations Intel Core-processorer. Ydeevne møder udholdenhed.

Life of Pi fås i iTunes.
Op til 8 GB ram

MacBook Air er udstyret med de helt nye fjerdegenerations Intel Core i5- og i7-processorer. Denne ultraeffektive arkitektur er designet til at bruge mindre energi og alligevel have stor ydeevne. Det betyder, at du ikke blot kan gøre alt det, du vil – du kan blive ved med at gøre det i længere tid end før. Desuden giver den nye Intel HD Graphics 5000 op til 40 % hurtigere grafik – en ydeevne, du især vil lægge mærke til i forbindelse med spil og andre grafikkrævende opgaver.2

Op til 3 x hurtigere Wi-Fi. 802.11ac. Det nye ord for hurtig.

MacBook Air understøtter nu ultrahurtig 802.11ac Wi-Fi. Når den er forbundet til en 802.11ac-base – f.eks. den nye AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule – er den trådløse ydeevne op til 3 x større end med den forrige generation af MacBook Air.3 Og Wi-Fi-rækkevidden forbedres også. Med Bluetooth-teknologi kan du slutte Bluetooth-kompatible enheder som højttalere og hovedtelefoner til MacBook Air. Selv uden kablerne kan du bevare forbindelsen.

Hurtigere 100 % flash-lagring. Klar. Parat. Færdig.

En af grundene til, at MacBook Air er så hurtig, er, at den er designet udelukkende med flash-lagring. Det gør ikke bare MacBook Air meget lettere og mere bærbar end traditionelle bærbare, men giver også hurtigere adgang til data. Dette næstegenerations flash-lager fås med kapacitet på op til 512 GB og er op til 9 x hurtigere end en traditionel harddisk i en bærbar på 5400 o/min.4 Og det er op til 45 % hurtigere end flash-lageret i den forrige generation af MacBook Air.5 Så når du slår skærmen op på MacBook Air, er den klar med det samme. Selv efter en måneds standby vågner skærmen straks op. Og som om denne stigning i ydeevnen ikke var nok, leveres 11" modellen nu som standard med dobbelt så stor kapacitet – 128 GB.6

Thunderbolt og USB 3. Få de bedste forbindelser.

Med den lynhurtige Thunderbolt-port kan du slutte de nyeste enheder og skærme, f.eks. Apple Thunderbolt Display, til MacBook Air. Men ikke nok med det. MacBook Air leveres også udstyret med to USB 3-porte, så du kan tilslutte de nyeste USB 3-enheder og også alle dine USB 2-enheder. Med tilslutning af nogle få enheder kan MacBook Air forvandles fra en ultra bærbar computer til en komplet arbejdsstation.

Skærm, kamera og mikrofoner. Imponerende. På alle måder.

Foretag FaceTime-opkald fra MacBook Air til iPhone 4 eller en nyere model, iPad,
iPod touch eller en anden Mac med FaceTime til Mac.

Baggrundsbelyst LED-skærm.
Millioner af pixel. Millimetertynd.

Fra hjørne til hjørne og pixel til pixel er skærmen på MacBook Air både udtryk for en ingeniørmæssig bedrift og et banebrydende design. Skærmen er kun 4,86 mm tynd, og dog har den en opløsning, der får dig til at føle, at du ser på en større skærm. 11" MacBook Air har en opløsning på 1366 x 768 pixel, og 13" modellen kan prale af en opløsning på hele 1440 x 900 pixel. Og LED-baggrundsbelysning gør farverne lyse og levende fra kant til kant. Så hvad enten du redigerer billeder, lægger sidste hånd på en præsentation eller ser en film, vil du være vild med det, du ser.

720p FaceTime HD-kamera.
Det er klart.

Lad venner og familiemedlemmer se mere til dig med 720p FaceTime HD-kameraet. Alle smil ser strålende ud, også helt omme på den anden side af jorden. Og det brede format betyder, at der er plads til alle i billedet, uden at de skal mase sig sammen omkring skærmen.

To mikrofoner.
De hører dig højt og tydeligt.

To indbyggede mikrofoner i MacBook Air er fantastiske, når du vil høres. Hvis du f.eks. laver et FaceTime-opkald, nedsætter mikrofonerne baggrundsstøjen bag den bærbare. Og når du bruger Diktering, opretter de en fleksibel lydstråle, der på intelligent vis justeres og registrerer din stemme – i stedet for den støj, der omgiver dig.

Multi-Touch-pegefelt. Det går hånd i hånd med OS X.

Multi-Touch-bevægelserne i OS X gør alt, hvad du foretager dig på MacBook Air, mere intuitivt, direkte og sjovt. Og det store Multi-Touch-pegefelt er perfekt designet til bevægelserne, hvad enten du skubber med tre fingre for at aktivere Mission Control eller kniber med fire fingre for at se alle dine programmer i Launchpad. Responsen på bevægelserne er jævn og realistisk. Så når du scroller op eller ned på et website eller swipe fra et fuldskærmsprogram til et andet, føles det, som om du rører ved det, du ser.

Klik

Klik hvor som helst på pegefeltet. Eller slå 'Tryk for at klikke' til, så du kan trykke i stedet for at klikke.

Dobbeltklik

Klik to gange hvor som helst. Eller slå 'Tryk for at klikke' til, og tryk to gange på pegefeltet.

Tryk for at zoome

Tryk to gange på pegefeltet med to fingre for at forstørre en webside eller et PDF-dokument.

Scroll med to fingre

Skub to fingre op eller ned på pegefeltet for at scrolle gennem dokumenter, websteder m.m.

Swipe for at navigere

Bladr gennem websider, dokumenter m.m., ligesom når du bladrer i en bog.

Se Mission Control

Swipe opad på pegefeltet for at få overblik over alle de aktive processer på din Mac.

Baggrundsbelyst tastatur. Du ser, hvad du skriver.

Et sæt stereohøjttalere er skjult under tastaturet.

Selvom MacBook Air er utrolig kompakt, har den et tastatur i fuld størrelse, så det føles både naturligt og bekvemt at skrive. Og tastaturet er baggrundsbelyst, så du nemt kan skrive selv i det svageste lys. En indbygget måler til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen. Hvad enten du sidder på en solrig café eller er ombord på et fly om natten, får du altid en belysning, der passer perfekt til omgivelserne.

iCloud

Dit indhold. På alle dine enheder.

iCloud opbevarer dit indhold og giver dig adgang til din musik, dine billeder, kalendere, kontakter, dokumenter m.m., ligegyldigt hvilken enhed du bruger. Så hvis du tager et billede med din iPhone eller ændrer dine mødeplaner på din iPad, sørger iCloud for, at alt vises på din Mac også. Og det virker begge veje – hvis du opretter en huskeliste på din Mac, kan du foretage ændringer i den på din iPhone. 7

Som at have dit eget team af eksperter.

Alle nye Macs leveres med professionel rådgivning samt prisbelønnet service og support og masser af online-ressourcer.

Support fra AppleCare.

I Danmark er forbrugerne berettiget til en gratis reparation, udskiftning, prisreduktion eller tilbagebetaling fra forhandleren af varer, der ikke opfylder kravene i salgskontrakten inden for to år fra levering i henhold til købeloven. 

En Mac leveres også med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti fra Apple.

Køb AppleCare Protection Plan, og få op til tre års teknisk telefonsupport fra eksperter og ekstra hardware-servicemuligheder fra Apple.

  1. Test udført af Apple i maj 2013 med testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,3 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs surf på 25 populære websteder med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 %. Testen af afspilning af HD-film måler batteritiden ved at afspille HD 720p-indhold med skærmens lysstyrke indstillet til 12 klik fra bunden eller 75 % Standby-testen måler batteriets driftstid under forhold, hvor et system, der er forbundet til et trådløst netværk, går på standby, mens programmerne Safari og Mail er åbne, og alle systemindstillinger er indstillet til standard. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  2. Test udført af Apple i maj 2013 med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 11'' MacBook Air-enheder med Intel HD Graphics 5000 og 8 GB ram. 2,0 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 13" MacBook Air-enheder og 2,0 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 11" MacBook Air-enheder med Intel HD Graphics 4000 og 8 GB ram var produktionsmodeller. Alle spil blev testet ved originale opløsninger. Half-Life 2: Episode Two v(5135)(420) og Portal 2 v(5247)(620) blev testet med 4 x kantudglatning og grafik i høj kvalitet. Half-Life 2: Testfil til tidsdemo af Episode Two: Storm. Testfil til tidsdemo af Portal 2: Laser stairs. Civilization V v(1.2.2) testet med den indbyggede leader-benchmark med low leader-scenekvalitet. MacBook overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  3. Baseret på et udkast til IEEE 802.11ac-specifikationen. Ydeevne baseret på en sammenligning med Apples 802.11n-produkter. Sammenligningen er foretaget med et AirPort Extreme-netværk og en 802.11ac-computer. Hastighed og rækkevidde bliver mindre, hvis et 802.11a-/b-/g-produkt opretter forbindelse til netværket. Adgang til det trådløse netværk kræver en Wi-Fi-kompatibel enhed. Den faktiske overførselshastighed varierer alt efter rækkevidde, forbindelse, bygningskonstruktion, netværkets størrelse og andre faktorer. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
  4. Test udført af Apple i maj med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 13" MacBook Air-systemer med 512 GB flash-lagring og 8 GB ram og testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 11" MacBook Air-systemer med 512 GB flash-lagring og 8 GB ram. 2,9 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 13" MacBook Pro-systemer med 750 GB harddisk (5400 o/min) og 8 GB ram var produktionsmodeller. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders 'ramp-up', 5 minutters afvikling, 512 KB's anmodningsstørrelse, 8 ventende IO'er og 150 GB testfil. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testfiler på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. MacBook Air og MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. ydeevnen for at bevare optimal systemdrift.
  5. Test udført af Apple i maj med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 13" MacBook Air-systemer med 512 GB flash-lagring og 8 GB ram og testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 11" MacBook Air-systemer med 512 GB flash-lagring og 8 GB ram. 2,0 GHz dual-core Intel Core i7-baserede 13" MacBook Air-enheder og 2,0 GHz dual-core Intel Core i7–baserede 11" MacBook Air-enheder med 512 GB flash-lagring og 8 GB ram var produktionsmodeller. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders 'ramp-up', 5 minutters afvikling, 512 KB's anmodningsstørrelse, 8 ventende IO'er og 150 GB testfil. MacBook Air overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. ydeevnen for at bevare optimal systemdrift.
  6. 1 GB = 1 mia. byte. Faktisk kapacitet efter formatering er mindre.
  7. iCloud kræver iOS 5 eller en nyere version på iPhone 3GS eller en nyere model, iPod touch (3. generation eller en nyere model), iPad eller iPad mini; en Mac-computer med OS X Lion eller en nyere version eller en PC med Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8 (Outlook 2007 eller 2010 eller en opdateret browser er nødvendig for at få adgang til e-mail, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver iOS 6 og OS X Mountain Lion. Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.