Utrolig kraftfuld. Hele vejen igennem.

Vi har designet MacBook Pro med Retina-skærm helt fra bunden. Det gav os friheden til at forestille os noget radikalt nyt og helt anderledes. En bærbar så tynd og let, men fuld af power. En bærbar udviklet til fremtiden, men klar til brug i dag.

Mindre har aldrig været mindre.

Det kan godt være, at MacBook Pro med Retina-skærm er utrolig tynd og let, men den er også utrolig kraftfuld. Der skulle fokus, mod og dristige beslutninger til for at opnå alt dette inden for rammerne af et enkelt design. Hver millimeter er designet, tegnet, bygget og samlet efter de højeste standarder for kvalitet og præcision. Pladskrævende ældre teknologier som den roterende harddisk og det optiske drev blev valgt fra til fordel for nyere teknologier med større ydeevne, f.eks. PCIe-baseret flash-lagring. Flash er meget hurtigere og mere driftsikker end en traditionel harddisk. Og bruger op til 90 % mindre plads. Det er en af de mange grunde til, at MacBook Pro ikke blot er utrolig funktionel, men også utrolig bærbar.

En skærm, der er så avanceret, at forskellen står lysende klart.

Retina-skærmen er et gennembrud – ligegyldigt hvordan du ser på den. Vi har udvidet teknologiens grænser for at opnå en pixeltæthed, der er så stor, at du kan se alt, hvad du gør, helt skarpt, og så du kan redigere med en pixels nøjagtighed. Skærmen har ikke blot en utrolig høj opløsning, men også et integreret design, der sikrer en finish og en kvalitet, som ikke tidligere har været mulig. Retina-skærmen gemmer sig ikke bag et lag glas, den ér selve glasset. Det betyder, at du får alle fordelene ved en avanceret skærm – klare farver, stor kontrast og bred synsvinkel – med meget lidt genskin. Så der er mere at se på og endnu mindre, der kan distrahere dig fra dit arbejde.

Det bedste design. Med den bedste ydeevne.

Vi har designet alle aspekter af MacBook Pro med Retina-skærm med henblik på at optimere ydeevnen. Lige fra begyndelsen blev hele den indre struktur bygget til at rumme de allerbedste komponenter med stor ydeevne: de mest avancerede processorer og grafikkort samt lagrings- og hukommelsesenheder. På trods af så meget power, pakket i et så tyndt design, opnåede vi alligevel en batteritid på utrolige 9 timer i 13" modellen og 8 timer i 15" modellen.2 Det lykkedes os også at integrere højttalere af en kvalitet, som aldrig tidligere har været i en bærbar. Og vi har udviklet et nyt kølesystem, der trækker luft ind fra tre sider på den bærbare. Hver for sig repræsenterer disse elementer en utrolig bedrift. Tilsammen gør de MacBook Pro til verdens mest avancerede bærbare computer.

Processor med integreret GPU
Ram
Flash
Batteri
15" model

Den nyeste teknologi. Bygget ind i begge sider.

Design af MacBook Pro med Retina-skærm medførte en helt ny opfattelse af, hvilke porte der skal være på en bærbar med stor ydeevne. Både 13" og 15" modellen er udstyret med den mest avancerede I/O-teknologi, der findes. Det er de første bærbare nogensinde med to Thunderbolt 2-porte, to USB 3-porte og en HDMI-port – så du får fleksibiliteten til at tilslutte flere eksterne skærme, et HDTV og andre enheder med stor ydeevne. Når der ikke er et traditionelt optisk drev, er der plads til porte, som på praktisk vis er anbragt på begge sider af computeren. Selv den slanke MagSafe 2-port passer til det tynde, slanke design. Så du kan tage denne bærbare med dig overalt. Og være klar til det hele.

Vist 13" model

Præcist konstrueret. Helt ned til den sidste nanometer.

MacBook Pro med Retina-skærm er resultatet af et næsten manisk fokus på detaljer. Apples designere og ingeniører arbejdede tæt sammen om at udvikle hver enkelt del, der indgår i den – ventilatorerne, lufthullerne, højttalerne, de støjreducerende mikrofoner, skruerne, ja endda udformningen af fordybningen til tommelfingeren. Alt blev overvejet, og intet blev overset. Når en bærbar bliver så avanceret, tæller hver nanometer.

  1. Størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  2. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration; se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.