Tydeligvis vores mest avancerede bærbare nogensinde.

En banebrydende Retina-skærm. Ren flash-arkitektur. De nyeste Intel-processorer. Utroligt tyndt og let 13" og 15" design. Tilsammen løfter disse funktioner den bærbare computer op på et helt nyt niveau. Og det samme vil de gøre med alt, hvad du bruger MacBook Pro til.

Retina-skærm. Millioner af pixels at se frem til.

Når en skærm er pakket med så mange pixels – over fire millioner i 13" modellen og over fem millioner i 15" modellen – er resultatet ganske enkelt imponerende. Pixeltætheden er så høj, at øjet ikke kan skelne de enkelte pixels fra hinanden. Billeder ser langt mere realistiske ud. Med en utrolig opløsning på 2560 x 1600 på 13" MacBook Pro og en lige så imponerende opløsning på 2880 x 1800 på 15" MacBook Pro kan du se mere af dine billeder med høj opløsning og nøjagtig gengivelse af hver eneste pixel. Og tekst står så skarpt, at det vil føles, som om du læser mails, websites og dokumenter på et print.

Retina-skærmen formindsker genskin uden at gå på kompromis med de imponerende farver og den fantastiske kvalitet. Dens høje kontrastforhold gør sort sortere og hvid hvidere. Og alle farver derimellem er mættede og levende. IPS-teknologien giver et bredt 178-graders overblik over alt på skærmen, så du vil se forskellen fra næsten alle vinkler. Og du vil blive imponeret over det, du ser.

13" MacBook Pro med Retina-skærm har næsten to millioner flere pixels end et HDTV. 15" modellen har tre millioner flere.

Intel inside CORE i5 4.-generations lntel Core-processorer til mobile enheder. Dual-core. Quad-core. Seriøs power.

Med den nyeste generation af dual-core Intel Core i5- eller Intel Core i7-processor kan du med 13" MacBook Pro med Retina-skærm tage de mest processorkrævende programmer med på farten. Det betyder, at du også kan tage Aperture og hele dit digitale fotostudie med overalt, hvor du tager dit kamera med. Hyper-Threading-teknologien, der forbedrer ydeevnen ved at lade hver enkelt kerne håndtere flere opgaver samtidig, følger med alle modellerne. Og med hastigheder på op til 2,8 GHz, fælles L3-buffer på op til 4 MB og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,3 GHz er processorerne klar til næsten hvad som helst.

15" MacBook Pro med Retina-skærm har power til at udføre ting, der er endnu mere imponerende. Fjerdegenerations quad-core Intel Core i7-processorer giver den hurtigste ydeevne nogensinde i en MacBook Pro. Med hastigheder på op til 2,6 GHz, 6 MB fælles L3-buffer og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,8 GHz kan du hurtigt klare selv de mest komplekse opgaver i professionelle programmer som Final Cut Pro. Og topmodellerne fås som standard med 16 GB superhurtig 1600-MHz hukommelse. Alt dette betyder, at 15" MacBook Pro er klar til enhver tænkelig opgave, uanset hvor du rejser hen.

Iris Graphics og Iris Pro Graphics. Klart en fremragende skærmoplevelse.

13" MacBook Pro med Retina-skærm har Intel Iris Graphics, som øger ydeevnen med op til 90 %1 – så den kan klare både dagligdagsopgaver og grafikkrævende kreative programmer. Scroll nemt gennem store fotoalbum. Nyd spil med en utrolig detaljerigdom. Og tilslut en ekstern skærm eller to. Det er bare endnu et eksempel på, at 13" MacBook Pro har stor ydeevne, selvom den er lille.

15" MacBook Pro har en fænomenal skærm – med grafikkræfter, der passer til. Dens Intel Core i7-processor (fjerdegeneration) har Iris Pro Graphics med 128 MB integreret hukommelse, som accelererer processor- og grafikkrævende opgaver ved at fungere som en ultrahurtig buffer. Hvis du vil have endnu bedre grafikydeevne, kan du vælge 15" modellen, som kombinerer den powerfulde Iris Pro Graphics med den nye NVIDIA GeForce GT 750M. Med 2 GB GDDR5-hukommelse har den dobbelt så stor skærmhukommelse som forrige generations NVIDIA-grafikprocessor. Så du ser flere billeder pr. sekund i 3D-spil og får højere hastigheder og større respons til dine HD-videoprojekter.

Lang batteritid. Op til 9 timers driftstid, 30 dages standby.

13" MacBook Pro holder nu op til ni timer mellem opladningerne, og 15" modellen holder op til otte timer. Det er en imponerende batteritid for en bærbar. Men i en bærbar med stor ydeevne og en skærm med ultrahøj opløsning, de nyeste processorer og grafikkort og et superslankt design er det ganske enkelt utroligt. Det indbyggede batteri sikrer op til 1.000 fulde opladninger og afladninger og op til 30 dages standby.2

Op til 9 timer 13' MacBook Pro
Op til 8 timer 15' MacBook Pro

Hurtigere 100 % flash-lagring. Der er en grund til, at det kaldes ‘flash’.

Du vil mærke en forskel i alt, hvad du gør – opstart tager kun få sekunder, programmer åbnes hurtigt, og det føles utroligt flydende og hurtigt, når du navigerer på skrivebordet. Det hele skyldes den nye PCIe-baserede flash-lagring med endnu hurtigere læsning og skrivning – op til 60 % hurtigere end forrige generation af MacBook Pro.3 Så du kan importere store fotobiblioteker til Aperture på ingen tid. Og på 15" modellen sørger flash-lagring sammen med quad-core-processorer og stor grafikydeevne for, at selv de mest krævende redigeringsopgaver i Final Cut Pro udføres hurtigt. Da disse MacBook Pro-modeller leveres med op til 1 TB flash-lager, kan du tage alle dine vigtige filer med dig.4 Flash-lageret har ingen bevægelige dele, så det er super robust og lydsvagt. Og flash-lagring er utrolig energieffektivt, så MacBook Pro kan være på standby i op til en måned, uden at den skal sluttes til en stikkontakt. Så hvad enten der er gået én dag eller 30 dage, er MacBook Pro med 100 % flash-lagring klar til at fortsætte, hvor du slap.

Flash-lagerets ydeevne³

802.11 ac Wi‑Fi. Den nye definition af hurtig.

Mød det ultimative mobile kreative studie. Med tryk på mobile. Med den nyeste 802.11ac Wi‑Fi-teknologi og trådløse Bluetooth 4.0-teknologi kan du tage stikket ud og stadig være tilsluttet dit netværk, dine trådløse ydre enheder og hele verden. Og med AirPlay og Apple TV kan du trådløst afspille video, vise billeder og lytte til musik fra MacBook Pro på dit HDTV. Og når din MacBook Pro opretter forbindelse til en 802.11ac Wi‑Fi-base såsom AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule, bliver den trådløse ydeevne op til 3 x større.5

Wi‑Fi-datahastighed

 • 1.300 Mbps
  802.11ac
 • 450 Mbps
  802.11n
 • 54 Mbps
  802.11g

Thunderbolt 2. Den mest avancerede I/O-teknologi bliver 2 x hurtigere.

 • SDXC-kortplads
 • HDMI
 • USB 3
 • MagSafe 2
 • Thunderbolt 2
 • USB 3
 • Hovedtelefoner

Thunderbolt er den mest avancerede og mest fleksible I/O-teknologi, der findes. Den nye MacBook Pro er udstyret med den nyeste version – Thunderbolt 2. Den har dobbelt så stor kapacitet med en båndbredde på op til 20 Gb/s til hver ekstern enhed. Så du er mere end parat til den næste generation af ydre enheder og skærme. Du kan tilslutte enorme mængder lagerplads og tilføje et PCI-udvidelseskabinet. Og da hver Thunderbolt 2-port gør det muligt at tilslutte op til seks serieforbundne ydre enheder, kan du i alt tilslutte op til 12 eksterne enheder via Thunderbolt 2.

Hvad enten du vælger 13" eller 15" modellen, får du to Thunderbolt 2-porte, to USB 3-porte, en HDMI-port og en SDXC-kortplads og et stik til hovedtelefoner. Så i løbet af et par minutter kan du opbygge et helt professionelt studie med MacBook Pro som midtpunkt.

Lyd og billede.

Du har slet ikke hørt det hele, før du har hørt højttalerne i MacBook Pro. For noget, der er så tyndt og let, er lyden enorm. Og med et stort dynamisk område, optimal balance og en sprød, udtryksfuld kvalitet lyder disse højttalere næsten for godt til at være sandt. Det skyldes, at vi har arbejdet utrætteligt på designet for at optimere kvaliteten på hver decibel, du hører.

To indbyggede mikrofoner er fantastiske, når du vil høres. Hvis du f.eks. laver et FaceTime-opkald, nedsætter mikrofonerne baggrundsstøjen bag den bærbare. Og når du bruger Diktering, opretter de en fleksibel lydstråle, der på intelligent vis justeres til at registrere din stemme – i stedet for den støj, der omgiver dig.

FaceTime HD-kamera

Sig, hvad du mener. Helt tydeligt.

Lige over den brede Retina-skærm på MacBook Pro finder du et endnu bedre FaceTime HD-kamera. Det har en helt ny billedsensor med forbedret følsomhed under dårlige lysforhold. Det betyder, at farver er mere præcise og billedstøj markant mindre. FaceTime HD-kameraet har også en ny billedprocessor, der giver skarpere billeder og mindre sløring ved bevægelse. Og en ny funktion til ansigtsgenkendelse sørger for, at du altid tager dig godt ud, da den automatisk justerer eksponering og hvidbalance som

Multi‑Touch-pegefelt og baggrundsbelyst tastatur

I OS X er Multi‑Touch en vigtig del af din interaktion med Mac. Ved hjælp af realistiske, intuitive bevægelser kan du skifte mellem programmer, navigere i dit indhold og udnytte skrivebordsområdet bedst muligt. MacBook Pro har et Multi‑Touch-pegefelt med en stor knapoverflade helt i glas. Så du kan trykke, knibe, swipe og klikke, som du vil.

MacBook Pro er tynd og let og designet til at være med overalt – også de steder, hvor lyset kan være meget sparsomt. En indbygget sensor registrerer ændringer i det omgivende lys og justerer automatisk lysstyrken i tastaturet og på skærmen. Så du bliver aldrig efterladt i mørket.

iCloud. Alt, du har brug for. Alle steder.

iCloud giver dig adgang til din musik, dine billeder, dokumenter m.m., ligegyldigt hvilken enhed du bruger – Mac, iPhone, iPad eller iPod touch. Og det holder automatisk alt ajour overalt. Så når du køber en sang, behøver du ikke at hente den igen og igen for at nyde den på flere enheder. Eller bekymre dig om, hvorvidt et dokument indeholder dine seneste ændringer eller ej.

Takket være de nye funktioner i OS X Mavericks er iCloud mere kraftfuld end nogensinde. Med iCloud-fotodeling i iPhoto kan du dele billeder og videoer med venner og familie. De kan endda kommentere dem og publicere deres egne billeder og videoer ved siden af dine. Og med iCloud-nøgleringen behøver du ikke længere at huske brugernavne, adgangskoder og kreditkortoplysninger. iCloud opbevarer det hele for dig ved hjælp af en yderst sikker 256-bit AES-kryptering.6

Leveres med powerfulde programmer. Klar. Parat. Arbejd. Og leg.

Kraftværket MacBook Pro kan oprette dokumenter, dele præsentationer, knuse tal, redigere billeder, lave film og producere musik – direkte fra kassen. Det er, fordi den indeholder powerfulde produktivitets- og kreativitetsprogrammer: Pages, Keynote, Numbers, iPhoto, iMovie og GarageBand.7 For slet ikke at nævne alle de andre fantastiske programmer, inkl. Safari, Mail og iBooks, som er perfekte til de ting, du har lyst til at lave, og de ting, du skal lave. Og så er der selvfølgelig tusindvis af andre programmer, som du kan se nærmere på, i Mac App Store.

Det er som at have dit eget team af eksperter.

Alle nye Mac-computere leveres med professionel rådgivning, prisbelønnet service og support og en hel verden af online-ressourcer.

 1. Test udført af Apple i oktober 2013 med testmodeller af 2,6-GHz dual-core Intel Core i5–baserede 13" MacBook Pro-computere med Intel Iris Graphics og 1 GB grafikhukommelse og produktionsmodeller af 2,6-GHz dual-core Intel Core i5–baserede 13" MacBook Pro-computere med Intel HD Graphics 4000 og 1 GB grafikhukommelse, alle konfigureret med 8 GB ram. Brugt opløsning: 1280 x 800. X-Plane 10 testet vha. fps_test=2 test_flight_747.fdr, med 4 x kantudglatning. Unigine Valley Benchmark testet vha. indstilling i medium kvalitet på fuld skærm med kantudglatning slået fra. Portal 2 testet vha. timedemo-testfil: lasertrapper, med 4 x kantudglatning og grafik i høj kvalitet. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
 2. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.
 3. Test udført af Apple i oktober 2013 med testmodeller af 2,3-GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-computere med 512 GB flash-lager og testmodeller af 2,6-GHz dual-core Intel Core i5–baserede 13" MacBook Pro-computere med 512 GB flash-lager. 2,7-GHz quad-core Intel Core i7–baserede 15" MacBook Pro-computere med 512 GB flash-lager og 2,6-GHz dual-core Intel Core i5–baserede 13" MacBook Pro-computere med 256 GB flash-lager var produktionsmodeller. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders “ramp-up”, 5 minutters afvikling, 512 kB anmodningsstørrelse, 8 ventende IO’er og 150 GB testfil. MacBook Pro overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. ydeevnen for at bevare optimal systemdrift.
 4. 1 TB = 1 billion byte; faktisk kapacitet efter formatering er mindre.
 5. Baseret på et udkast til IEEE 802.11ac-specifikationen. Den faktiske hastighed varierer, afhængigt af rækkevidde, forbindelseshastighed, bygningskonstruktion, netværkets størrelse og andre faktorer.
 6. iCloud kræver en iCloud-kompatibel enhed. Nogle funktioner kræver en Wi‑Fi-forbindelse. Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.
 7. Pages, Numbers og Keynote fås gratis i Mac App Store til Mac-computere, der er købt den 1. oktober 2013 eller derefter. Kræver OS X Mavericks. Du skal have et Apple-id for at kunne hente programmer.