Noget af det bedste ved en iPhone er alt det, du kan lave med den.

Brug den til fly-check-in, lav en film med dine hjemmevideoer, eller sæt vækkeuret, så du kan se solopgangen. Med alle de fantastiske indbyggede apps, designet af Apple – og alle de andre, der kan hentes gratis fra App Store – render du sikkert tør for tid, før du render tør for ting, du lave kan med din iPhone.

iPhoto

Alt det gode ved at se, redigere og dele billeder – med effektivitet og enkelhed fra Multi‑Touch. Du kan hurtigt organisere og sammenligne billeder. Brug din finger som pensel for at justere dine billeder. Tilføj professionelle effekter med et tryk, og lav smukke billedbøger, papirbilleder, slideshows og webbøger, som du kan dele med familie og venner.4

iMovie

Lav dine hjemmevideoer om til smukke HD-film og trailere i ægte Hollywood-stil med blændende grafik og dramatiske lydspor. Tryk på Del, og så er der øjeblikkelig verdenspremiere på YouTube, Facebook eller Vimeo. Med det nye iMovie Theater kan du se alle dine film på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac – og endda på dit HDTV via Apple TV. Som at have din egen personlige biograf, uanset hvor du er.4

GarageBand

Touch Instruments og Smart Instruments gør det sjovt og overraskende nemt at lave musik på din iPhone. Du kan også integrere andre musik-apps i GarageBand eller optage live med den indbyggede mikrofon. Optag, rediger og mix op til 32 spor, og del dem – på tværs af lokalet eller på tværs af jorden. GarageBand på din iPhone er et musikstudie, der følger med dig overalt.4

Pages

Pages har avancerede værktøjer til skrivning, redigering og design og hjælper dig med at producere flotte dokumenter, nyhedsbreve og rapporter. Vælg en speciel skabelon, tilføj dynamiske tabeller og diagrammer, og del så dine dokumenter med kolleger og venner – helt nemt.4

Numbers

De kedelige regnearks tid er forbi. Numbers har mere end 30 Apple‑designede skabeloner til at arbejde med. Sofistikerede formler, der stadig er simple, og intuitive værktøjer, der lader dig være mere kreativ med dine data end nogensinde før.4

Keynote

Gør alle præsentationer bedre med kraftfulde grafikværktøjer, der er skabt til at imponere. Start med et af de 30 Apple-designede temaer. Tilføj billeder, interaktive diagrammer og filmiske overgange, og vis din præsentation på et HDTV. Trådløst og direkte fra din iPhone med AirPlay.4

Kamera

Med iSight-kameraet på 8 megapixel kan du tage flotte billeder, selvom der ikke er ret meget lys. Tag smukke panorama-billeder, optag i kvadratisk format, og anvend otte direkte filtre.

Fotos

Dine billeder bliver automatisk grupperet i Øjeblikke og Samlinger. Swipe igennem dem én for én, eller se dem som et samlet slideshow. Læg dine billeder på Facebook, eller del bestemte billeder med en gruppe venner via iCloud-fotodeling.

Musik

Opbyg et iTunes-bibliotek fyldt med dine yndlingssange, -kunsterne og -album. Lav personlige spillelister. Tryk på Bland for tilfældig rækkefølge.

Safari

Den smukkeste måde at surfe på. Siderne ser klare og skarpe ud og indlæses næsten med det samme. Tryk på Læser-symbolet for at læse webartikler uden reklamer eller forstyrrende elementer. Og se emnerne på din læseliste på alle enheder – selv når du er offline.

Kort

Utrolig skarp grafik og tekst, selv når du zoomer ind, rutevejledning med tale, trafikforhold i realtid og fotorealistiske interaktive 3D-oversigter med Flyover-funktionen. Appen Kort er en destination i sig selv.1

Telefon

Ring op med et enkelt tryk. Besvar hurtigt et opkald med en sms, slå 'Forstyr ikke' til, og brug Visuel telefonsvarer til at tjekke beskeder i den rækkefølge, der passer dig.

FaceTime

Med FaceTime kan du lave videoopkald – eller almindelige lydopkald – via Wi‑Fi eller mobilnet til enhver iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Brug FaceTime-kameraet på forsiden til snak, og iSight-kameraet på bagsiden for at dele din udsigt.2

Beskeder

Send gratis beskeder til alle, der har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Vedhæft billeder eller en video. Del lokaliteter og henvisninger, eller videresend en kontakt. Du kan sende til én person ad gangen eller til en hel gruppe samtidig.3

Mail

Send, modtag og svar på tværs af alle dine konti. Swipe for at scanne din indbakke, og tryk for at åbne bilag. Bevar overblikket med mailtråde, og vend din iPhone fra stående til liggende format for at se tingene på en ny måde. Alt er knivskarpt og let at læse på Retina-skærmen.

Game Center

Med Game Center er hele verden din spillehal. Send dine venner en udfordring, eller tæv en modstander, der er seks tidszoner væk. Når du er færdig med at spille (og vinde), kan du se alle dine point og resultater på resultattavlerne.

Passbook

Skal du ud at flyve, i biografen eller tjekke ind på et hotel? Så scanner du bare din iPhone. Gem dine boardingkort, billetter, kuponer osv. i Passbook, og se dem på din låseskærm, lige når (og hvor) du har brug for dem.

iTunes Store

Med millioner af sange og tusindvis af HD-film er det let at finde dine favoritter og opdage helt nye, når du besøger iTunes Store. Med iCloud har du adgang til alt, hvad du køber, på alle dine enheder.

App Store

App Store har over 1.000.000 apps. Mange af dem er gratis, og de kan hjælpe dig med stort set alt.5 Og da de allesammen er designet specielt til iPhone, udnytter de Retina-skærmen og den avancerede teknologi indeni.

iBooks

Hent og læs alt fra klassikere til de nyeste bestsellere. Tilføj bogmærker og noter. Skift skriftstørrelse og baggrundsfarve for at få en bedre læseoplevelse. Og med iCloud kan du begynde på en bog på din iPhone og fortsætte, hvor du slap, på din iPad, iPod touch eller Mac.

Kontakter

Brug appen Kontakter til at gemme navne, numre, mailadresser, Twitter-navne og mere. Profiloplysningerne fra alle dine Facebook-venner er også integreret i Kontakter, så når de ændrer noget, vil du automatisk være opdateret.

Kalender

Administrér din tid med Kalender-appen. Se kalenderen som liste-, dags- eller månedsoversigt. Skift fra stående til liggende format for at se fem dage i træk på Retina-skærmen. Facebook-begivenheder er også integreret i Kalender, så du kan se, hvad dine venner har gang i.

Påmindelser

iPhone glemmer aldrig, så det gør du heller ikke. I appen Påmindelser kan du indstille tidsbestemte eller lokalitetsbaserede alarmer for alle de ting, du skal huske.

Noter

Med Noter har du altid de vigtige oplysninger lige ved hånden. Uanset om det er en liste over dine yndlingsbands, din dosmerseddel eller en kladde til et kærestebrev.

Memoer

Kan du ikke helt få ordene skrevet ned? Sig det i stedet. Indtal et Memo, hvis du vil være sikker på at huske alle de pludselige idéer og indskydelser. Når du er færdig med at optage, kan du redigere memoet og sende det via mail eller iMessage.

Ur

Se, hvad klokken er i byer over hele verden med Verdensur. Stil alarmen til fem minutter før kampstart, tag tid på din morgenløbetur med stopuret, og brug Tidtagning til at sikre, at din kage kommer ud af ovnen til tiden.

Videoer

Se seneste afsnit af yndlingsserien over morgenmaden. Se en HD-film i bussen. Retina-skærmen går helt til kanten, så du kan se alt, præcis som det skal være – i fuld widescreen.

Podcasts

Opdag, abonnér og hør alle former for podcasts. Gennemse hundredtusindvis af gratis lyd- og videotitler i Podcasts Store, og opret særlige stationer, der tilføjer nye episoder automatisk.

Vejr

Tjek det aktuelle vejr overalt i verden. Med dynamisk visning af vejret i iOS 7 er det lige så nemt som at kigge ud ad vinduet. Du kan se vejrudsigten op til seks dage frem. Og du kan endda bruge Listeoversigt som et smukt verdensur.

Værdipapirer

Uanset hvor meget markedet ændrer sig, kan du altid følge med i appen Værdipapirer. Tjek kurser og relevante artikler.

Lommeregner

Hvor mange drikkepenge skal du lægge? Holder budgettet? Er 2+2 virkelig 4? Med iPhone har du altid en god lommeregner ved hånden. Skift til liggende format for at bruge komplekse og videnskabelige formler.

Bladkiosk

Med Bladkiosk er dine blad- og avis-abonnementer kun ét tryk væk. De nyeste udgaver hentes automatisk, så du ikke behøver at tænke på det. Og du kan søge efter nye titler ved at trykke på 'Butik'.

iTunes U

Få adgang til verdens største onlinekatalog af gratis uddannelsesindhold, og tag hele kurser fra universiteter og andre skoler – direkte fra din iPhone.

Kompas

Med Kompas-appen er du altid på rette kurs. Hold telefonen fladt i hånden for at se de fire verdenshjørner og deres grader. Eller swipe til venstre for at se et vaterpas eller en hældningsmåler.

Find mine venner

Ved hjælp af detaljerede kort og lokationsbaserede meddelelser kan du finde vej til festen, holde styr på familien i forlystelsesparken eller finde dem, du skal mødes med.6

Find min iPhone

Hvis du mister din iPhone, er alt ikke tabt. Nu skal du nemlig bruge dit Apple-id og din adgangskode for at slå Find min iPhone fra, slette indholdet på din enhed og genaktivere det hele. Selvom du ikke har din iPhone på dig, kan du stadig beskytte indholdet.6

Remote

Bliv bare siddende. Og brug din iPhone til trådløst at styre iTunes-musik på din Mac, PC eller Apple TV.