Power Mac G4 Cube

Power Mac G4 Cube with 15 inch Apple Studio Display
Let the games begin.

Tech SpecsG4 ProcessorGraphics AccelerationSoundDesktop MoviesExpansion


Power PC G4 Processor and ATI RAGE 128 PRO Graphics Processor

Drivkraften i Power Mac G4 Cube er en 450 MHz PowerPC G4-processor med Velocity Engine. Den samme processor, som leverede supercomputere til skrivebordet med Power Mac G4. G4 Cube er udstyret med solid understøttelse af OpenGL, en standard, som sikrer en høj kvalitet af billedgengivelse, overførsel af mønstre og helt utrolige 3D-effekter.

Apple Desktop Connector (ADC)
Power Mac G4 Cube kan sluttes til skærmen på den nemmest tænklige måde takket være et stykke fikst ingeniørarbejde. Det er den nye ADC (Apple Desktop Connector), som sørger for, at der ikke er rod på skrivebordet, med strøm, video- og USB-signaler samlet i et enkelt tyndt kabel. Et ADC-tilslutningskabel giver mulighed for at slutte G4 Cube til følgende 3 smukke skærme.

Apple Desktop Connector (ADC)

Den nye ADC (Apple Desktop Connector) kombinerer strøm, video- og USB-signaler i et enkelt tyndt kabel.
Uanset hvilke spil du presser til det yderste, vil den slagkraftige Power Mac G4 Cube med sin store kapacitet til grafik være en hjælpende hånd, når du støder på ondskabsfulde modstandere.

Spil som Quake III Arena, Myst og Diablo II kan være hektiske og foregå i et højt tempo. Det hjælper ihvertfald at have den ekstra hastighed, som Power Mac G4 Cube giver. G4 Cube leveres nemlig klar til kamp med den hastighed, processorkraft og fremragende grafikegenskaber, som du skal bruge. Det er ikke længere nødvendigt at skyde vildt omkring sig.

Hvis du er en af de oplyste personer, som er helt uenig i synspunktet: “Det er kun et spil”, så er Power Mac G4 Cube lige noget for dig. Power Mac G4 Cube er nemlig kampklar til spil, hvor du sidder på kanten af stolen. Arkitekturen på hovedkortet er f.eks. designet til at give den højest mulige ydeevne. G4 Cube er udstyret med en hukommelsesbus med stor båndbredde og en Ultra ATA/66-grænseflade, som giver hurtigere adgang til harddisken, FireWire og USB .

Den er propfuld
Mac har altid været kendt for dens lækre grafik. I Power Mac G4 Cube er de grafikegenskaber blevet tunet til fænomenale højder. G4 Cube leveres med en speciel AGP 2X-grafikplads, som fyldes helt ud af et ATI RAGE 128 Pro-grafikkort.

I hjertet af ATI RAGE 128 Pro gemmer sig den enestående 128-bit SuperScalar- gengivelsesarkitektur, som er udformet til at blive brugt i miljøer med meget hukommelse, med en fænomenal hastighed. AGP giver spillene mulighed for at bruge computerens hovedhukommelse som en naturlig udvidelse af grafikortet til oplagring af visuelle elementer som f.eks. mønstre, og på den måde levere en enestående spiloplevelse. SMT (Single-Pass Multi-Texturing) giver avancerede 3D-effekter, som f.eks. mønstre, lys og skygger, og der kommer yderligere kraft fra kredsens dobbeltbuffer-arkitektur, som bruger buffer til mønster og punkter for at øge den effektive hukommelsesbåndbredde og presse den til at yde lidt mere.

RAGE 128 Pro har forresten 16 megabyte SDRAM. Den er udstyret med både et ADC-stik, så du nemt kan tilslutte en ny Apple-skærm, og et VGA-stik, som kan bruges til skærme fra andre producenter. Nu kan du roligt hærge i de sikre rammer som Power Mac G4 Cube giver. Dog kun efter arbejdstid, ikke?

Mac OS 9 CD
Vis dine billeder online
Du kan sende billeder til familie og venner via e-post, eller du kan vise dem til millioner af mennesker på Internet. Hvordan gør du det? Det er enkelt - du skal bare starte dit eget websted og forvandle det til et online fotoalbum. Det tager kun et øjeblik. Du skal blot melde dig til Apples gratis pakke med Internet-tjenester. Med Mac OS 9 (installeret ved levering af Power Mac G4 Cube) og Indstillingsassistent kan du oprette en konto automatisk.

Adobe Photoshop 5.5

Et digitalt mørkekammer
Med de millioner af digitale kameraer, som er blevet solgt, er der gode chancer for, at du er indehaver af et af dem. Så hvorfor ikke bruge en afkrog på harddisken som digitalt fotoalbum? G4 Cube er et fremragende digitalt mørkekammer, når du skal retouchere, forstørre, formindske og beskære billeder i programmer som Photoshop.


. . .
-
Power Mac G4 Cube 500 MHz - juli 2000
a

-
2000