Power Mac G4 Cube
Power Mac G4 Cube
Shoot first, ask question later.

Tech SpecsG4 ProcessorGraphics AccelerationSoundDesktop MoviesExpansion


Final Cut Pro
Programmet til fagfolk
Vil du prøve kræfter med filmproduktion på et mere ambitiøst niveau? Brug Apples Final Cut Pro 1.2.5 til videoredigering. Final Cut Pro er den prisbelønnede alt-i-en løsning til folk, der beskæftiger sig med videoredigering, -fremstilling og specielle effekter på et professionelt niveau. Med et væld af effektive funktioner og egenskaber samlet i et værdsat program, kan Final Cut Pro-softwaren (ekstraudstyr) forvandle Power Mac G4 Cube til et filmstudie, som er til at betale.

DVD Video

Skrivebordsbiografen
Vil du hellere se film end at lave dem? Power Mac G4 Cube har et indbygget DVD-ROM-drev, som giver ordet “billetluge” en ny betydning. Du kan nemlig bruge den til at vise de nyeste DVD-film på en Apple-skærm og forvandle G4 Cube til en skrivebordsbiograf.

Grib det digitale videokamera, og begynd at optage. Power Mac G4 Cube har nemlig alt, hvad du behøver til producere dine egne film lige fra meget effektivt hardware til brugervenligt software.

Lad os starte med softwaren. Power Mac G4 Cube leveres med iMovie 2- software til videoredigering installeret. Så nu er fornøjelsen ved at producere dine egne film inden for rækkevidde.

iMove Med iMovie 2-software til videoredigering installeret er muligheden for at producere dine egne film lige pludselig inden for rækkevidde.
Er der svært? Nej tværtimod. Med iMovies brugervenlige og intuitive grænseflade kan du arkivere digitale videoklip, klippe dem sammen til en historie og i bedste Hollywood-stil peppe dem op med overgange, rulletekster, kommentarer og musik. Kombinationen af god Apple-teknologi som FireWire og QuickTime med computerens brugervenlighed, gør iMovie til den nemmeste måde at fremstille dine egne film på.

Fylder film ikke meget på harddisken? Du har rigeligt med plads: Power Mac G4 Cube leveres med 20 Gbyte Ultra ATA/66-harddisk - stor nok til at arkivere mere end en times digitale videoklip og film i høj kvalitet. Og hvis du har planer om episke værker af større format, kan du få diske på 30 og 40 Gbyte.

Med en overførselshastigend på 66 Mbyte pr. sekund på bussen er Ultra ATA/66 en af de mest avancerede harddiske på markedet og perfekt til de krav, som stilles ved produktion af digital video. Du kan hurtigt og uden forsinkelse overføre digitale videoarkiver direkte fra det digitale videokamera.

Flere spørgsmål?
Dit næste spørgsmål er sikkert, hvorfor PC'ere ikke giver dig mulighed for at gøre de samme ting så enkelt? Vi beklager, men vi kan ikke besvare spørgsmålet.

Hvor skal du vise dine film
Du kan vise de færdige film på computerskærmen, optage dem på videobånd eller sende dem til familie og venner via e-post. Du kan også vise filmene via Internet.

iToolsHvordan gør man det? Det er nemt. Du kan åbne dit eget websted og forvandle det til en biograf på Internet. Det tager kun et øjeblik. Du skal blot melde dig til Apples gratis pakke med Internettjenester. Med Mac OS 9 (installeret fra fabrikken på Power Mac G4 Cube) og Indstillingsassistent kan du automatisk oprette en konto. Blandt fordelene er iReview (en online guide over de mest seværdige websider på Internet), og iCards (elektroniske lykønskningskort af højeste kvalitet). Derudover er der iTools, hvor du finder alt fra iDisk (20 Mbyte gratis lagerplads på Apples Internet-servere), HomePage (et værktøj til at opbygge og publicere dit eget websted, selv uden forudgående erfaring med webdesign eller webprogrammering), KidSafe (sikkerhedssoftware som kun giver børn mulighed for at besøge websteder, som er gennemgået og blåstemplet af uddannede lærere) og så selvfølgelig din helt egen eksklusive Mac.com e-postadresse.


. . .
-
Power Mac G4 Cube 500 MHz - juli 2000
a

-
2000