Power Mac G4 Cube

Power Mac G4 CubeSo much technology. So little space.

Tech SpecsG4 ProcessorGraphics AccelerationSoundDesktop MoviesExpansion


Må vi præsentere Power Mac G4 Cube: En supercomputer, som på mirakuløs vis er fremstillet, så den kan være i en terning, der er ca. 25 cm på hver led og er ophængt i et enestående krystalklart kabinet.

Selvom den fylder mindre end det kvarte af, hvad de fleste pc'er fylder, har G4 Cube en langt større ydeevne. Ved hjælp af den indbyggede Velocity Engine når G4-processoren hastigheder på over en milliard udregninger pr. sekund, hvilket får selv den hurtigste Pentium III-computer til at blegne, og giver rigeligt med hestekræfter til selv de mest krævende opgaver fra desktop publishing til fremstilling af film, og fra afspilning af de ultra-realistiske 3D-spil til de seneste DVD-film.

450 MHz Power Mac G4 Cube leveres klar til brug med Mac OS 9, 64 Mbyte RAM med høj ydeevne, 1 Mbyte level 2-backsidebuffer, en enorm 20 Gbyte Ultra ATA/66-harddisk, DVD-ROM-drev, som kan afspille DVD-video, samt ATI RAGE 128 Pro-grafikkort med 16 Mbyte grafikhukommelse.

Vi fandt på fantastisk vis ud af, hvordan vi kunne afkøle denne G4-processor uden en ventilator. Det betyder, at dette er en af de mest lydløse computere, der nogensinde er fremstillet. G4 Cube arbejder i virtuel stilhed og distraherer dig ikke, når du skal lave vigtigere ting - som f.eks. at tænke. Det giver dig også bedre mulighed for at nyde den jomfruelige lydkvalitet i de to stereohøjttalere fra Harman Kardon, som Apple har designet. De giver dig hifi-lyd, når du ser film, hører musik og spiller spil.

Det er også den første computer, der som standard leveres med en optisk mus, som giver perfekt præcision på næsten alle overflader. Og den kan sluttes til alle CRT-baserede eller flade skærme fra Apple, der har et lige så spektakulært design.

Apple Optical Mouse G4 Cube er også den første computer, der som standard leveres med Apple Pro Mouse, som giver en perfekt præcision på næsten alle overflader. Den optiske mekanik registrerer bevægelser 1500 gange i sekundet, hvilket giver meget præcis kontrol med markøren. Den er også utrolig følsom. Faktisk er hele overfladen en stor knap med et ergonomisk design, så du kan hvile fingeren, hvor det er mest behageligt. Da vi har fjernet kuglen i musen, får du en mus som ikke hopper, sætter sig fast eller skal gøres rent.


Spiller på alle tangenter
Power Mac G4 Cube leveres med et Apple Pro Keyboard med 108 taster, herunder 15 funktionstaster i almindelig størrelse, kontroltaster til fuldstændig navigation i dokumenter, piletaster i almindelig størrelse, taster til at styre lyden og en tast til at skubbe diske ud med. Er du venstrehåndet? Det er ikke noget problem. Tastaturet har nemlig en USB-port i begge sider, så musen kan tilsluttes i højre eller venstre side og stadig give en ledig USB-port til at tilslutning af digitalt kamera, en håndholdt Palm-OS-enhed eller en helt tredie USB-enhed.

The 108-key professional keyboard
Det professionelle tastatur med 108 taster herunder 15 funktionstaster i almindelig størrelse, piletaster til navigation i dokumenter, taster til at styre lyden og en tast til at skubbe diske ud af drevet med.
Mindre er mere
Med en anden nyskabelse sluttes G4 Cube til skærmen på en helt ny måde takket være et stykke fikst ingeniørarbejde. Det er den nye ADC (Apple Desktop Connector), som fjerner virvaret af ledninger fra skrivebordet ved at kombinere strøm, video- og USB-signaler i et enkelt tyndt kabel.

En forbindelse med ADC giver mulighed for at slutte Power Mac G4 Cube til følgende tre skærme med et tilsvarende smukt design. 17" (16" billedfelt) Apple Studio-skærm har et Natural Flat Diamondtron-katodestrålerør, som fjerner genskin og giver billeder, som står meget skarpt. Den flade 15" Apple Studio-skærm har en flydende krystalskærm, som giver et rent digitalt billede fra G4 Cube uden nogen billedforringelse og helt uden flimmer. Og den helt digitale 22" Apple Cinema-skærm - den største flydende krytalskærm, som nogensinde har været på markedet - giver mere end to siders plads til arbejde (eller spil, hvis det er det, skærmen bruges til) og bibeholder de klare farver fra mange forskellige synsvinkler.

Det er rigtigt, at den ligner noget som hører til på Museum of Modern Art, men G4 Cube er hele vejen igennem en supercomputer, som hører til på dit skrivebord.

Power Mac G4 and Power Mac G4 Cube

Power Mac G4 og G4 Cube er begge supercomputere til skrivebordet med konstant ydeevne på mere end en gigaflop, og alligevel leverer Power Mac G4 Cube denne kraft i koncentreret form, da den fylder mindre end det kvarte af den originale Power Mac G4.

Power Mac G4 Cube QTVR
Power Mac G4 Cube i QuickTime VR-præsentation.

Phone Connector
Forbindelse til omverdenen
Få forbindelse til Internet i løbet af et øjeblik. Power Mac G4 Cube leveres med indbygget 10/100BASE-T Ethernet-netværk til bredbåndsadgang, og indbygget 56 K V.90-modem. Deruduover er G4 Cube forberedt til trådløst AirPort-netværk.

FireWire and USB cable
Bare sæt stikket i, og brug enheden
G4 Cube er udstyret med to 400 Mbps FireWire -porte og to USB -porte, så du kan tilslutte en printer, scanner, ekstern harddisk, et digitalt videokamera — eller en kombination af disse — med den brugervenlighed, som "plug-and-play" giver.
Kr. 14.899,-
excl. moms


. . .
-
Power Mac G4 Cube 500 MHz - juli 2000
a

-
2000