The iBook puts crowd-pleasing presentation capabilities right at your fingertips. (Be prepared to arrange for additional seating.)

tech specspresentationsdesktop moviesgraphicswirelessmobilitysoftware

AppleWorks 6
AppleWorks 6 er spækket med spændende værktøjer og teknologi. Og eftersom AppleWorks bruger QuickTime til de
forbedrede multimediefunktioner, kan du importere klip fra iMovie direkte til en præsentation. Du kan endda afspille præsentationen i en sløjfe eller indstille den til automatisk afspilning. Ret smart, ikke sandt?


AppleWorks 6Vinduet Betjening, hvor du nemt kan styre en præsentation.
Du vil nyde, hvor nemt det er at fremstille spændende præsentationer, der fanger tilskuernes opmærksomhed, med et program, som følger med iBook. Programmet hedder AppleWorks 6 og kan bruges til fremstilling af lysbilledshows, der kan vises på direkte på iBook, på et fjernsyn (vha. et AV-kabel) eller på en projektor.

I præsentationsmodulet kan du udnytte funktionerne fra de andre "programmer" i Apple Works, dvs. tekstbehandling, tegning, maleri, tabeller og regneark, og arbejde med de værktøjer, du kender i forvejen. Derfor kan du nemt tilføje tabeller, diagrammer, grafik, digitale fotografier, billeder, lyd og film, så præsentationerne bliver endnu mere virkningsfulde. Og hvis du har planer om at afvikle en præsentation på iBook, kan du vælge mellem 25 overgangseffekter, som kan bruges ved billedskift. Resultatet? Du kan fremstille fantastiske præsentationer på få minutter.

Vis film på fjernsynet
Du kan afspille film med en fremragende kvalitet på den superskarpe 12,1" farveskærm, som er indbygget i iBook. Skærmen arbejder med 24 bit farver ved en opløsning på 600 x 800 punkter og kan skaleres til 640 x 480 punkter. Men ville det ikke være rart at kunne vise filmene på et rigtigt fjernsyn, hvis en stor flok venner og hele familien maser og skubber for at komme til at se dine film?

Nu kan du nemt vise filmene på den store fjernsynsskærm takket være AV-porten på iBook. Du skal blot slutte fjernsynet til AV-porten via AV-kablet med farvede jackstik (følger med iBook), og vupti - så er dine film i fjernsynet! Hvis du har en iBook Special Edition, er du endnu bedre rustet, når du får lyst til at se film i stedet for at fremstille dem. Den er nemlig udstyret med et indbygget DVD-ROM-drev, så du kan afspille de nyeste DVD-film på iBook eller på fjernsynet (vha. AV-kablet).

TV
Med den nye iBook bliver filmene fremstillet til fjernsynet.
Når det er så sjovt at fremstille film med iMovie, kan man så også vise dem frem på en stor fjernsynsskæm i stedet for iBook?

Cable
Tilslutning
AV-portens gule stik er en udgang til composite video, det røde stik er en lydudgang til højre kanal, og det hvide stik er lydudgang til venstre kanal. Så hvis fjernsynet er udstyret med indbyggede stereohøjttalere, kan du endda høre lyden i stereo. Du kan også slutte et sæt hovedtelefoner til AV-porten.