eMac og Star Wars: Galactic Battlegrounds Klar, parat, start.

G4-processerGrafik & lydDigitalt samlingspunkt

Med NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessoren og den suveræne stereolyd placerer eMac dig helt fremme ved fronten i kampens hede. Høretelefoner er ekstraudstyr.

Når vi taler om 3D-grafik, har den nye eMac åbenlyse fordele. Eksempelvis den fantastiske 17" flade skærm, NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessoren med 32 MB dedikeret DDR-skærmhukommelse (Double Date Rate), det perfekte stereolydsystem og Mac OS X, verdens mest avancerede operativsystem. Det er en kombination, der giver dig enestående 3D-grafik og en overvældende, fotorealistisk spiloplevelse - og en utrolig sanseoplevelse.

NVIDIA GeForce2 MX Flydende 3D-effekter
Den nye eMac leveres klar til det hele med de nye, avancerede grafikfunktioner, hvilket skyldes NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessoren, der er afprøvet i kamp - og det giver en klar fordel fremfor en almindelig PC. Det skyldes, at almindelige PC'er til denne overkommelige pris leveres med “integreret Intel-grafik”, hvilket er et forsøg på at kompensere for den manglende grafiske ydeevne, hvilket sker ved, at den låner hukommelse fra den almindelige systemhukommelse. F.eks. vil en PC med 128 MB RAM stjæle 11 MB for at afvikle din grafik, så der kun er 117 MB tilbage. Derimod kan NVIDIA GeForce2 MX tegne 800 millioner 3D-punkter (“texels”) og 20 millioner trekanter i sekundet. Og for at sikre kompatibilitet med de seneste grafikkrævende 3D-spil - og opnå optimal ydeevne - bruger eMac DDR-skærmhukommelse (Double Data Rate) på 32 MB. Som navnet antyder, overfører DDR-hukommelse data til skærmhukommelsen med dobbelt så høj hastighed som SDRAM, hvilket gør det muligt for eMac at behandle dobbelt så mange grafiske informationer pr. pulsslag, hvilket resulterer i den imponerende høje frekvens.

Ikke nok med at GeForce2 MX giver dig flydende 3D-grafik, den forbedrer også eMacs ydeevne markant. Det skyldes, at GeForce2 MX tager en del af byrden fra PowerPC G4-processoren, når du sidder midt i kampens hede i et 3D-spil. NVIDIA GeForce2 MX overtager overførsler og beregninger af lys fra din computers CPU, og gør den fri til at færdiggøre opgaverne hurtigere end nogensinde. Resultatet? Endnu mere kraft ved dine fingerspidser.

Star Wars: Galactic Battlegrounds Træk dit lyssværd
eMac er parat til hundredevis af nye spil, der er på vej til butikshylderne med Mac-software. Som f.eks. Jedi Knight II: Jedi Outcast, der er et Star Wars-spil fra LucasArts. Jedi Knight II: Jedi Outcast er en fængslende kombination af en fantastisk historie, utrolige miljøer og de velkendte karakterer, og spillet gør det muligt at spille rebellen Jedi Kyle Katarn, der hævner sin fortid og frelser verden. Du vil komme til at bruge alt fra Jedi Mind Tricks til dit tro lyssværd med mulighed for en eller flere deltagere, udforske fantastiske steder fra Star Wars og fryde dig over konstant action på den avancerede Quake III-motor.

Eller start Aspyr Medias nye strategispil i realtid på eMac, og mærk den sitrende fornemmelse fra adrenalinrusen. I Star Wars: Galactic Battlegrounds kan du spille en ud af seks civilisationer - det galaktiske imperium, Rebellerne, Wookieerne, Trade Federation, Gunganerne og Royal Naboo - timevis af utrolig action. Galaksens endelige skæbne er på vippen, og det er op til dig at fremtvinge sejren. Din mission er at lede hærskaren i Star Wars ud i intense realtidslag. Du kan kæmpe som Darth Vader og det galaktiske imperium, rebellerne med en legion af Jedi-riddere, den griske Trade Federation, Royal Naboo og andre civilisationer i en test på vilje og færdigheder, som vil afgøre den galaktiske borgerkrig. (Spillet leveres med en speciel bonus til Mac-brugere - en 16-sider lang Prima Hint Book - som om en eMac ikke var fordel nok.)

Spræng lydmuren
 
eMac har indbyggede 16 W stereohøjttalere

eMac har et tordenvejr af et stereosystem med 16 W digitalt forstærket lyd (sammenlign det med de 2,5 W i en 15" iMac med CRT-skærm - eller endnu bedre - de små “lydsystemer”, der typisk findes i en PC). Og når du lægger din favorit-CD i CD-RW-drevet og skruer op for lydstyrken, vil du høre forskellen. Du kan slutte eksterne lydenheder som mikrofoner og båndoptagere til lydindgangen, så du kan importere dine egne optagelser, og udgangen til hovedtelefoner er en fordel, hvis naboerne beder dig om at skrue ned.

Skru op for lyden
De indbyggede højttalere i eMac er dobbelt så store og har den dobbelte lydstyrke i forhold til dem, der sidder i en 15" iMac med CRT-skærm - perfekt, hvis du vil lytte til din favoritmusik i iTunes, afspille din nyeste film i iMovie eller fornemme lydeffekterne i dine spil. Selvom højttalerne er solide og holdbare, har vi fremstillet en let måde at beskytte dem på, hvis du har børn, i form af et højttalergitter, der beskytter dem mod pilfingre, kuglepenne og papirclips.

Mac OS X CD Fordelene ved Mac OS X
Mac OS X bruger en kombination af Quartz, OpenGL og QuickTime - tre af de mest kraftfulde grafikteknologier på markedet - til at sikre de hidtil bedste og mest avancerede grafikfunktioner på en desktop-computer. Quartz, det kraftfulde nye 2D-grafiksystem, er baseret på PDF-formatet (Portable Document Format), der benyttes som standardformat til mange dokumenter på Internet. Quartz sikrer lynhurtig gengivelse, kantudjævning og grafik i PostScript-kvalitet. OpenGL giver en fantastisk gengivelse af den 3D-grafik, der bruges i professionelle 3D-baserede programmer og til de mest krævende spil. Mac OS X indeholder også QuickTime 5, den bedste teknologi til digital lyd og video.

Open Gl Robust understøttelse af OpenGL
eMac har solid understøttelse af OpenGL, standarden for 3D-teknologi i professionel kvalitet, overførsel af tekstturer og fotorealistiske specielle effekter.

Opløsning
Plads til at lege
eMac har 5 skærmopløsninger - 640 x 480 punkter ved 138 Hz, 800 x 600 ved 112 Hz, 1024 x 768 ved 89 Hz, 1152 x 864 ved 80 Hz og 1280 x 960 punkter ved 72 Hz - og næsten 40 procent større billedareal end en 15" CRT-skærm, så du får mere plads at lege på.

Quake 3 Billedfrekvens i Quake III
For at få et indtryk af den grafiske ydeevne du har til rådighed, sammenlignede vi en eMac med en HP 740n PC med “integreret grafik”. Under afvikling af Quake III: Arena, som er en standard for test af 3D-ydeevne, klarede eMac frekvenser mere end 60 procent højere end PC'en.*

* Test af ydeevne er udført af Apple på Quake III: Arena ved en opløsning på 1024 x 768 med millioner af farver.


. . .
-
eMac
a

-
app
2002