Power PC G4 PowerPC G4 med Velocity Engine. Kraftværket inden i eMac.

G4-processerGrafik & lydDigitalt samlingspunkt

Den nyeste processor
Tag ikke fejl af brugervenlighed og indbydende egenskaber. eMac er en utrolig kraftfuld computer. For at sige det lige ud er det rent faktisk en supercomputer. Uanset om du bruger krævende programmer, spiller spil, redigerer film eller surfer på Internet, er eMac lynende hurtig. Det skyldes, at kredsen indeni er en PowerPC G4 med Velocity Engine. Den giver fænomenal processerkraft, uanset om du er ved at fremstille MP3-arkiver, tilføje overgange til dine film, rydde op i dine DVD-diske, eller om du er midt i kampens hede mod dine venner i den seneste version af Quake. Hvert eneste af disse programmer benytter Velocity Engine til at opnå en fantastisk effektiv ydeevne.

Kraften bag Mac OS X
Dette bringer os til måden, PowerPC G4-processoren arbejder sammen med Mac OS X på. Det er en fantastisk kombination: Mac OS X indeholder "pre-emptive multitasking", der tildeler processorkraft til de opgaver, der skal beregnes, og beskyttet hukommelse, der sikrer, at din computer fortsætter med at fungere, selv om et ufærdigt stykke beta-software skulle gå ned. Selv almindelige opgaver som at tegne vinduer og skygger går hurtigere. Det er et faktum, at da Mac OS X er fremstillet til at optimere ydeevnen maksimalt med PowerPC G4-processoren, vil du opleve forbedringer på alle fronter.

Konverterer CD

Lynhurtig MP3-konvertering
Begynd at konvertere en musik-CD til MP3-format, og du vil med iTunes 2 erfare, at eMac har afsluttet konverteringen af det første nummer, endnu før det er fuldt afspillet. Det skyldes, at iTunes 2 bruger G4 Velocity Engine til hurtigt at konvertere MP3-arkiverne.

Gengiver Redigering i en håndevending
Redigering i iMovie 2 er blevet nemmere - og bemærkelsesværdigt hurtigere. Oplev det selv. Vælg de bedste sekvenser fra dine videooptagelser, og sammmensæt dem (igen og igen) til en fængslende film. Med eMacs lynende hastighed er det let at afprøve de mange overgange og effekter på kort tid.

Multitask Fordele ved pre-emptive multitasking
Pre-emptive multitasking fungerer kort fortalt som en slags styreenhed, der lader PowerPC G4 behandle flere opgaver på samme tid. Styreenheden prioriterer dine programmer, mens PowerPC G4 i baggrunden blot fortsætter med at knuse data i forbindelse med andre opgaver. Mac OS X bruger styreenheden til konstant at overvåge processoren. Og styreenheden prioriterer opgaver, sørger for, at aktiviteterne kører så effektivt som muligt, og tildeler løbende resourcer, så hver enkelt opgave får den nødvendige datakraft.

Mathematica

Mathematica til Mac OS X
Mathematica er et komplekst program, der stiller store krav til processoren, og tilfører matematisk trolddomskunst til områder fra molekylærbiologi til tekstildesign. Med Mathematica til Mac OS X afviklet på PowerPC G4-processoren kan opgaver som f.eks. kompleks dataanalyse, symbolske udregninger, talknuseri og matematisk modellering, der engang krævede en hel mainframe, nu udføres på en eMac.


. . .
-
eMac
a

-
app
2002