DV-filmkamera iBook
Kamera iPod
Palm DVD
Det digitale samlingspunkt. Lige til at tage med.

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

Med Mac OS X og programmer som iMovie 2, iDVD 2, iTunes 2 og iPhoto kan du nyde den digitale livsstil på den nye iBook - uanset hvor du er.

Systemets overmagt
Mac OS X er det perfekte grundlag for den digitale livsstil. Som verdens mest avancerede og intuitive operativsystem kombinerer Mac OS X klippefast pålidelighed med Macintosh-brugervenlighed og gør det nemmere at tilslutte vore dages mest populære digitale FireWire- og USB-enheder. Da driverne til mange af de populære digitale kameraer, DV-kameraer og printere er indbygget i Mac OS X, genkender operativsystemet disse enheder allerede i det øjeblik, du slutter dem til den nye iBook.

Mac OS X indeholder ægte "multitasking", hvilket betyder, at du kan gøre flere ting ad gangen. Og det er godt, for med kombinationen af hardware og fantastiske programmer, der følger med den nye iBook, vil du sikkert få lyst til at gøre alting på en gang.

iPhoto iMovie
Se det for dig
Du kan importere dine billeder fra et digitalt kamera, arrangere dem, efterbehandle og forbedre dem og dele dem på mange forskellige måder. Og så kan du også oprette dine egne personlige bøger vha. iPhoto på iBook. Med iPhoto er det lige så nemt at oprette et album som at udføre alle andre opgaver i programmet. Derpå kan du vælge det tema og layout, du bedst kan lide. Du kan tilføje titler og tekst for at fortælle din historie eller beskrive dine billeder. Hvis iBook er sluttet til en inkjet-printer, kan du derefter udskrive dine bogsider og tage dem med til det lokale kopicenter for at få dem indbundet.

Digital musik på farten
Med iTunes 2 får du brugervenlige værktøjer til at arrangere og administrere hele din digitale musiksamling. Du kan bruge iBook og iTunes til at afspille dine yndlingssange og oprette spillelister, og hvis du vælger modellen med kombineret drev, kan du brænde dine egne opsamlings-CD'er blot ved at trække og anbringe. Med iTunes kan du importere sange fra en CD og konvertere dem til MP3-arkiver. Hvis du opbevarer dem på harddisken i den nye iBook, kan du lytte i timevis. Eller du kan tilslutte iPod, og hele din musiksamling i iTunes - komplet med spillelister - bliver automatisk overført med hæsblæsende FireWire-hastighed. Derefter skal du bare slå iPod fra igen og tage op til 2.000 sange med dig i lommen.
Fremstil film undervejs
Apples program iMovie 2 til redigering af digital video gør den nye iBook til et transportabelt klipperum. iMovie 2 understøtter de mest populære DV-kameraer, så du kan overføre billeder og lyd af høj kvalitet fra kameraet til den nye iBook via et FireWire-kabel. Når du først importerer dine billeder (og kun beholder de scener, du er tilfreds med), kan du arrangere dine klip i en hvilken som helst rækkefølge og tilføje effekter som f.eks. opløsninger, rulletekster og dit eget lydspor. Når du er færdig, kan du gennemse filmen på hele skærmen på iBook, lægge den ud på din hjemmeside eller vise den på et fjernsyn.


Palm sync
Planlægning
Hvis du bruger en Palm OS-baseret personlig digital assistent (PDA) til at planlægge og holde styr på, hvad der sker i dit liv, bør tilslutning af PDA'en til den nye iBook stå øverst på listen over ting, du skal gøre.Bliv trådløs
Det er let med AirPort, den trådløse netværksteknologi, som lader dig oprette forbindelse til Internet inden for en radius af ca. 45 meter fra en AirPort-base - gennem vægge og uden kabler.

BluetoothMed Bluetooth- teknologien til Mac OS X kan du slutte en Palm OS-baseret digital assistent, en Bluetooth-mobiltelefon og andre eksterne enheder til iBook - trådløst inden for en radius af ca. 10 meter.


Den bærbare biograf
DVD playerHvorfor betale for en bærbar DVD-afspiller med en lillebitte skærm på 6", når du kan se dine film på en ny iBook med en fantastisk skærm på 12,1" eller 14,1" og kombineret drev (DVD-R-/CD-RW-)? iBook er perfekt til at se DVD-film på, og med Apple DVD Player (software, der følger med den nye iBook) kan du se film i et fremviservindue - eller på fuld skærm.


. . .
-
 PowerPC G3
a

-
app
2002