iBook og OS X-programmerMed iBook følger et helt bibliotek af software.

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

iBook leveres med tonsvis af software - selvfølgelig først og fremmest Mac OS X, den nyeste version af verdens mest avancerede operativsystem.

Internet - det er denne vej!
Mac OS X er udviklet specielt til Internet og indeholder mange af de samme teknologier, som Internet er baseret på. Med Mac OS X er det nemt at etablere forbindelse, hvad enten du bruger et traditionelt modem, et ISDN-, DSL- eller kabelmodem eller en Ethernet-forbindelse. Indstillingsassistenten hjælper dig med at oprette forbindelse, så du allerede kan sende din første meddelelse med e-post efter et par minutter. Og iBook leveres med al den software, som du får brug for, når du kommer på nettet og begynder at surfe, inklusive den populære webbrowseren Internet Explorer samt Adobe Acrobat Reader til PDF-dokumenter (Portable Document Format).

Deimos RisingEn kommende stjerne
Deimos Rising er et hurtigt arkadespil i stil med Mars Rising. Deimos Rising er udviklet specielt til Mac OS X og kombinerer fænomenal 16 bit grafik, buldrende lydeffekter, hårdtpumpet musik og action uden afbrydelse - du kan ikke undgå at blive afhængig.

(1) Kompatibilitet med Microsoft Word og Excel sikres af MacLinkPlus, et produkt fra DataViz, Inc.

AppleWorksFå ét program til det hele
Med indbyggede værktøjer til regneark, tekstbehandling, kartotek og præsentationer er AppleWorks en komplet programpakke, som endda kan bruges i virksomheder. Med AppleWorks kan du fremstille fantastiske lysbilledshows, som vises på iBook eller på et fjernsyn med en større skærm, skrive alt lige fra boganmeldelser til bøger og tegne eller male digitalt. Skal du bruge Microsoft Word- og Excel-dokumenter? AppleWorks indeholder de nødvendige oversættere, så det er heller ikke noget problem. Du kan endda arkivere dokumenter i Word- og Excel-format.(1) Men AppleWorks rummer ikke kun det, du skal bruge til kedeligt arbejde: Med iBook og AppleWorks kan du hurtigt fremstille personlige fødselsdagskort, flyveblade, løbesedler, CV'er og kalendere.

Otto Matic
Otto Matic Et morsomt 3D-spil. I Otto Matic kan du spille den uovervindelige robot, som bl.a. kæmper mod radioaktive dræbergrønsager, løber på vandski på en sø af giftige dampe, rider på sæbebobler over ulækre søer med slimet slam og bliver skudt ud af en kanon. Du vil blive overrasket over de specielle effekter!


. . .
-
 PowerPC G3
a

-
app
2002