iBook og RealMYST
Guerrillas in the Myst.

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

Hvordan virker et professionelt grafikkort som ATI Mobility Radeon med 16 MB VRAM i en brugervenlig bærbar computer som iBook? Hurtigere og mere kraftfuldt end nogensinde før. Hukommelsens dobbelte datahastighed sikrer en gevaldig acceleration, så den nye iBook leverer fantastiske 3D-billeder og bjergtagende fotorealistiske effekter - så du nemmere kan nyde den nye generation af Mac-spil.

realMystUdforsk realMYST
Den nyeste udgave af det mest populære computerspil nogensinde, realMYST (med ny turboteknik, der afvikler spillet i realtid), er en fordybende, ærbødigt genskabt klassiker, der indeholder et bevægende smukt lydspor og fortryllende 3D-grafik - komplet med surrealistiske skift i det omgivende lys, efterhånden som mørket falder på, sommerfugle flakser forbi, vejret skifter fra sol til regn og tilbage igen, og den evige tåge giver oplevelsen et uhyggeligt islæt. realMYST er en rejse, og den nye iBook er lige, hvad du behøver for at komme derhen og tilbage igen.

Knivskarp opløsning
Den fantastiske 12,1" eller 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks og en knivskarp opløsning på 1024 x 768 punkter gør iBook til det perfekte sted at fremvise digitale billeder. Så lav en lille bid af harddisken om til et digitalt fotoalbum med iPhoto, det nye program, der gør det muligt at importere billeder fra et digitalt kamera, organisere dem, redigere og forbedre dem og vise resultatet på en række forskellige måder. Når du først ser, hvad iPhoto kan udrette på iBook, vil du måske aldrig bruge et almindeligt kamera igen.

Mobility RadeonFantastisk grafikkvalitet
Med ATI Mobility Radeon -grafikkortet får du det sjoveste ud af hurtige actionspil og multimedietitler. Ikke kun pga. den utrolige hastighed, men også pga. de smukke 3D-billeder og de mange fotorealistiske effekter.

VGA-port
VGA-videoudgang
iBook er også udstyret med en VGA-udgang, så du kan tilslutte en ekstern skærm eller en videofremviser. Det eneste, du skal gøre, er at slutte en ekstra skærm eller fremviser til VGA-udgangen via det medfølgende VGA-mellemstik.

Composite videokabelS-Video- og composite videoudgang til fjernsyn
Det er let at vise film på et fjernsyn med en stor skærm. Du skal blot slutte fjernsynet til videoudgangen via et Apple AV-kabel (ekstraudstyr), og - voilà! - så er din film i fjernsynet!

iBook understøtter selvfølgelig OpenGL, standardarkitekturen til gengivelse af grafik, teksturer og specialeffekter med fotografisk kvalitet.


. . .
-
 PowerPC G3
a

-
app
2002