Airport og iBook
Velkommen til det trådløse Internet.

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

Med AirPort kan du bruge iBook til at etablere forbindelse til Internet overalt - hjemme eller i kontoret - så du kan sende og modtage e-post, selvom du ikke er i nærheden af et telefonstik

SikkerhedMen ikke nok med det: Med AirPort får du samme høje sikkerhedsniveau som med et traditionelt netværk med kabler. Når du overfører data via AirPort, bliver de krypteret med 128 bit, så nysgerrige sjæle ikke kan følge med i din private kommunikation. Selvfølgelig beskyttes data også med en adgangskode, så det kun er de brugere, du selv har givet adgangskoden til, som kan benytte AirPort-netværket.

Nem at opstille og bruge
Alle iBook-modeller er forberedt til AirPort og leveres med indbygget antenne, software og plads til AirPort-kortet. Og da Apple både har udviklet hardwaren og softwaren, er der ingen problemer med at få de to til at samarbejde. Derfor er det legende let at installere og bruge AirPort.

Airport i aktion.Med AirPort kan du bruge iBook til at oprette trådløs forbindelse til Internet via en AirPort-base i en afstand af højst 45 meter fra computeren med en hastighed på op til 11 mbps. Du kan med andre ord nyde den digitale livsstil fra sofaen - helt uden kabler eller telefonforlængerledninger og besværligt netværksudstyr.*

Etabler forbindelse
Airport-kort Ligesom basen til en trådløs telefon bruger AirPort-basen en fast telefonforbindelse til Internet og en trådløs forbindelse til iBook. Basen er udstyret med et RJ-11-stik til det indbyggede 56 K V.90-modem.** Desuden har den to RJ-45-stik til de indbyggede 10/100BASE-T Ethernet-porte, så du kan oprette forbindelse via Ethernet eller et kabel-/DSL-modem. AirPort er baseret på den internationale standard IEEE 802.11b og kan bruges sammen med andet udstyr, som er baseret på 802.11b.

AirPort-spilVirker gennem væggene
I modsætning til infrarøde signaler, som kræver en synlig forbindelse, kan AirPort kommunikere gennem massive objekter vha. radiosignaler. Derfor kan du surfe på Internet, selv når der ikke er frit udsyn til AirPort-basen. Med andre ord kan du surfe på nettet gennem væggene i huset.

Del en forbindelse
AirPort giver virkelig valuta for pengene, hvis du kun har én Internetkonto, og alle gerne vil på nettet samtidig: Flere brugere kan surfe rundt forskellige steder på nettet og sende eller modtage e-post samtidig. Og i skolerne kan eleverne tage deres iBook med sig rundt i skolens klasseværelser, uden at de mister forbindelsen, forudsat der højst er ca. 45 m til en AirPort-base.


Indstillingsassistenten er intelligent og bruger selvfølgelig en eksisterende Internetkonto.

*Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort-kort, en AirPort-base og en Internetforbindelse (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.

**Den faktiske overførselshastighed er lavere. Hastigheden afhænger af forbindelsens kvalitet og andre forhold.

Kommunikationssymboler Hurtigt opfattende
Mac OS X indeholder automatisk netværkssøgning. Det betyder, at operativsystemet selv finder det hurtigste netværk, der er tilgængeligt (hvad enten det er lokalnetværket i kontoret, i skolen, et AirPort-netværk eller en modemforbindelse) og konfigurerer netværksforbindelsen. Derfor behøver du ikke at ændre netværksindstillinger, når du skal bruge AirPort.

Wi-Fi-logoWi-Fi-certificeret
AirPort er baseret på den trådløse IEEE 802.11b-standard og opfylder kravene til Wi-Fi ved brug sammen med andre 802.11b-kompatible produkter (inklusive PC'er). Det betyder, at du kan bruge iBook med AirPort på tusindsvis af steder, hvor der findes trådløse netværk.

AirPort-systemmenu Signalstyrke
Når du bruger AirPort, overvåger en systemmenu signalstyrken, så du ved, om iBook er inden for AirPort-basens rækkevidde. På denne menu kan du hurtigt skifte netværk.

iTools Få en iTools-konto
Meld dig til iTools, og få en konto med en mac.com-adresse, og brug Apples program HomePage til at oprette dit eget websted. Med HomePage kan du opbygge et flot websted på få minutter - selvom du aldrig har prøvet det før! Det er en smart løsning til opbevaring af dokumenter, film og digitale fotografier, som du vil dele med andre.

Alt, hvad du har brug for
Når du har en iBook, behøver du kun et AirPort-kort og en AirPort-base, før du kan nyde godt af den trådløse forbindelse. Du kan bestille et AirPort-kort sammen med computeren eller købe det separat senere.

Sådan installerer du
Slut AirPort-basen til telefonlinien, et kabel- eller DSL-modem eller et Ethernet-netværk. Sæt derefter et AirPort-kort i iBook. Kortet er nemt at installere: Du skal blot åbne tastaturet og sætte kortet i AirPort-kortpladsen. Du behøver ikke noget specialværktøj. Når du har installeret AirPort-kortet, skal du bruge AirPort-indstillingsassistent til konfiguration af AirPort-basen, så du er klar til at udforske Internet trådløst.

Trådløs Mobile Lab iBook Wireless Mobile Lab
Kom i gang i en fart med iBook Wireless Mobile Lab, som kombinerer administration og kontrol af et computerrum, friheden ved bærbare computere og styrken ved Internet i en enkelt løsning til en overkommelig pris. Vælg en af to konfigurationer, eller brug specielle Apple-tjenester til uddannelsessektoren og trediepartsløsninger, som kan forbedre forholdene i klasseværelset.


. . .
-
 PowerPC G3
a

-
app
2002