iBook og Mac OS X Lev let. Rejs lettere.
Kombineret drev12" x 14"batteri

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

På grund af batteriets ekstralange driftstid og computerens kompakte form og beskedne vægt er iBook ideel til at følge dig overalt. Og da du kan vælge mellem 12,1" og 14,1" skærme, 600 Mhz eller 700 Mhz PowerPC G3-processorer, 20 GB eller 30 GB harddiske, 128 MB eller 256 MB RAM, der kan udvides til 640 MB - plus trådløst netværk med AirPort (802.11b) samt FireWire-, USB- og Ethernet-porte - kan iBook bruges med hundredvis af forskellige eksterne enheder designet til at passe ind i dit liv.

Tag springet ind i den digitale livsstil
Åbn indpakningen, og du har både det digitale værktøj og legetøj, du har brug for. Surf på Internet, opret seje websteder, del digitale billeder, byg et musikbibliotek, og rediger egne film. Og hvis du får en iBook med et kombineret DVD-R-/CD-RW-drev, kan du brænde dine egne musik-CD'er.

iBook-computere på hhv. 14" og 12"
Modellen med 12,1" skærm passer let i en rygsæk - det er den eneste bog, du vil være helt sikker på at få med i skole. Men hvis du er typen, der vil have hele billedet med - med mere plads til arbejde og spil - er du velkommen til at vælge den nye iBook med en knivskarp 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks. Begge modeller har en knivskarp opløsning på 1024 x 768 punkter. Dermed er de perfekte til snart sagt alle formål, lige fra arbejdet med regneark til fremvisning af film og billeder i millioner af farver (opløsningen på iBook-skærmen kan skaleres med millioner af farver i særlige spil og programmer, som er optimeret til opløsninger på 800 x 600 eller 640 x 480 punkter). Det er utroligt, at der er blevet plads til så bred en skærm i en bærbar computer, der kun måler 32,3 cm i bredden, 25,9 cm i dybden og er 3,4 cm tyk.

Mærk kraften
ATI mobility radeon Da iBook med 14,1" skærm er turboladet med en hurtig 700 Mhz PowerPC G3-processor, 512 K level 2-buffer, der arbejder med samme hastighed som processoren, en 100 Mhz systembus og 256 MB SDRAM, er den pakket med kræfter. For ikke at gå helt bag af dansen giver iBook med 12,1" skærm dig valget mellem 600 og 700 Mhz PowerPC G3-processorer, en systembus på 100 Mhz og 128 MB SDRAM. Alle modeller kan udvides til 640 MB RAM og leveres med ATI Mobility Radeon- grafikaccelerator med 16 MB SDRAM og understøttelse af utrolig AGP 2X 3D-grafik.

Optisk drevVinderkombinationenUdse dig en iBook-model med det kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev, og du er godt på vej til at blive forkælet. Det kombinerede drev afspiller ikke blot DVD-film - hvilket kan gøre iBook til en inspirerende rejsekammerat - du kan også brænde dine egne musik-CD'er. Herudover kan det kombinerede drev læse alle de samme formater som et CD-ROM-drev, inklusive musik- eller Audio-CD'er, Photo-CD'er og software-CD'er.

Harddiske på op til 40 GB
Harddisk på 39 GB. Der er forbavsende god plads i en iBook til MP3-musikarkiver, digitale billeder og film: iBook-modellen på 700 Mhz leveres med en 30 GB Ultra ATA harddisk, og 600 Mhz-modellen med en 20 GB Ultra ATA harddisk. Og du kan opdatere til en 40 GB harddisk via Apple Store.


Verdens mest avancerede operativsystem
CD'en Mac OS X. iBook leveres med Mac OS X, Apples brugervenlige og utroligt stabile operativsystem. Mac OS X tilbyder dig Internet på farten med en automatisk netværksfunktion, der gør det hurtigt og simpelt at oprette forbindelse: Mac OS X finder selv ud af, om du opretter forbindelse fra skolen eller kontoret - og opretter derefter automatisk forbindelsen. Med Mac OS X's "Instant On"-funktion afbryder iBook vågeblus på under et sekund.

Samlingspunkt
Mac OS X er det uovertrufne fundament for den digitale livsstil, idet det leverer førsteklasses forbindelse og indbyggede programmer, der giver dig, hvad du har brug for, hvis du vil have mest muligt ud af dine digitale værktøjer og legesager.

Polycarbonatmolekyle
Materiale fra rumalderen
Tro mod sin oprindelse er den nye iBook skabt med en barsk livsstil i tankerne. Derfor er den lavet af polycarbonat - det materiale, der bruges i skudsikkert glas - og har en indbygget magnesiumramme, der giver yderligere styrke. Harddisken er monteret i gummiophæng, så disken bedre kan modstå slag og stød. Og der er ingen låg, hængsler eller håndtag, der kan brække af eller blive skæve.

VideoudgangiBook er udstyret med en videoudgang, der kan sende VGA-, S-Video-** og Composite videosignaler**, og den understøtter både NTSC- og PAL-formatet. Med andre ord er det kun beskedenhed, der bør afholde dig fra at vise dine film og præsentationer på en projektor eller et fjernsyn med en stor skærm.

Indstillingsassistent.Den lette vej til Internet
iBook har et indbygget 56 K V.90-modem og 10/100BASE-T Ethernet, så den let kan tilsluttes et DSL- eller kabelmodem eller højhastighedsnetværk. En særlig indstillingsassistent gennemgår alle de trin, der kræves for at oprette forbindelse til Internet. Nu kan du surfe på Internet i løbet af et par minutter.

Klar til AirPortSurf trådløst på Internet
Hver iBook er forberedt til AirPort med to indbyggede antenner og plads til et AirPort-kort (ekstraudstyr).*

* Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort-kort, en AirPort-base og en Internetforbindelse (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.

** Kræver et Apple-videomellemstik (ekstraudstyr).

. . .
-
 PowerPC G3
a

-
app
2002