DV-filmkamera
Palm telefon
Det digitale samlingspunkt. Lige til at tage med.

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

Med den nye iBook kan du i kraft af Mac OS X v.10.2.1 og programmer som f.eks. iPhoto, iTunes, iMovie og iCal føre en digital livsstil, uanset hvor du er.

JaguariBook indeholder adskillige forbedringer inden for både hardware og software, og den vigtigste er måske selve operativsystemet. Mac OS X er det perfekte udgangspunkt for den digitale livsstil. Mac OS X er verdens mest avancerede og intuitive operativsystem, der kombinerer den klippefaste stabilitet, der kendetegner UNIX, med den elegante enkelhed i Macintosh.

Mac OS X benytter ægte “multitasking”, så du kan gøre mere end én ting ad gangen. Du kan for eksempel handle online samtidig med, at du brænder en CD, eller læse e-post, imens du redigerer en film. Det er genialt, for med den enestående kombination af hardware og software, som iBook leveres med, får du sikkert lyst til at gøre det hele på én gang.

Se det for dig
Du kan importere dine billeder fra et digitalt kamera, arrangere dem, efterbehandle og forbedre dem og dele dem på mange forskellige måder. Og så kan du også oprette dine egne personlige bøger vha. iPhoto på iBook. Med iPhoto er det lige så nemt at oprette et album som at udføre alle andre opgaver i programmet. Du behøver bare at vælge det tema og layout, du bedst kan lide. Du kan tilføje titler og tekst for at fortælle din historie eller beskrive dine billeder. Hvis iBook er sluttet til en inkjet-printer, kan du derefter udskrive dine bogsider med et enkelt tryk på en knap.

Digital musik på farten
iTunes 3 indeholder brugervenlige værktøjer til at arrangere og administrere hele din digitale musiksamling. Du kan bruge iBook og iTunes til at afspille dine yndlingssange og oprette spillelister, og hvis du vælger modellen med kombineret drev, kan du brænde dine egne opsamlings-CD'er blot ved at trække og anbringe arkiverne. Med iTunes kan du importere sange fra en CD og konvertere dem til MP3-arkiver. Hvis du opbevarer dem på harddisken i den nye iBook, kan du lytte til dem i timevis. Eller du kan tilslutte iPod, hvorefter hele din musiksamling i iTunes - komplet med spillelister - automatisk bliver overført med hæsblæsende FireWire-hastighed. Derefter skal du bare slå iPod fra igen og tage op til 4.000 sange med dig i lommen.

Fremstil film “on location”
Apples program iMovie 2 til redigering af digital video gør den nye iBook til et transportabelt klipperum. iMovie 2 understøtter de mest populære DV-kameraer, så du kan overføre billeder og lyd af høj kvalitet fra kameraet til den nye iBook via et FireWire-kabel. Når du først importerer dine billeder i iMovie, kan du arrangere dine klip i en hvilken som helst rækkefølge og tilføje effekter som f.eks. opløsninger, rulletekster og dit eget lydspor. Når du er færdig, kan du gennemse filmen på hele skærmen på iBook, lægge den ud på din hjemmeside vha. din .Mac-konto eller vise den på et fjernsyn.

Udvid dit digitale liv
.Mac Da .Mac er integreret i iPhoto, kan du nemt lægge dine foretrukne iPhoto-album ud på Internet. Eller vælge mellem en række skabeloner til deling af familienyheder og bekendtgørelser. Du kan også beskytte dine websider med en adgangskode. Og det er let at dele QuickTime-film og andre arkiver, der er for store til at blive vedhæftet e-post, fordi du med iDisk får 100 MB lagringsplads på Apples egne online-servere. Familie og venner kan få adgang til disse arkiver fra alle computere, der har forbindelse til Internet - Mac eller Windows.
Monsters Inc.
Den bærbare biograf
DVD-afspillerHvorfor betale for en bærbar DVD-afspiller med en lillebitte skærm på 6", når du kan se dine film på en ny iBook med en fantastisk skærm på 12,1" eller 14,1" og det kombinerede DVD-R-/CD-RW-drev? iBook er perfekt til at se DVD-film på, og med DVD Player (software, der følger med den nye iBook) kan du se film i et fremviservindue - eller på fuld skærm.

Musikanlæg
Musikanlæg
Slut iPod til iBook. Så overføres hele musikbiblioteket i iTunes - komplet med spillelister - automatisk i det hæsblæsende FireWire-tempo. Derpå skal du bare afmontere iPod igen og tage op til 4.000 sange med i lommen. Næste gang du tilslutter iPod, opdaterer iTunes automatisk alt det, du måtte have ændret siden sidst, så programmet kun overfører de tilføjede album og spillelister.

PalmFå styr på dagligdagen
Hvis du bruger en Palm OS-baseret personlig digital assistent (PDA) til at planlægge og holde styr på, hvad der sker i dit liv, bør tilslutning af PDA'en til den nye iBook stå øverst på listen over ting, du skal gøre. Du kan overføre oplysninger mellem den håndholdte enhed og iBook, så du kan holde styr på aftaler, minde dig selv om begivenheder vha. huskelister og opbevare tusindvis af adresser og telefonnumre, så du altid har dine personlige oplysninger lige ved hånden. Hvis du også bruger en Palm-organisator, vil HotSync Manager sikre, at du de oplysninger, du har på din PDA, er ajourførte med de tilsvarende oplysninger på iBook.


Bliv trådløs
Det er let med AirPort, den trådløse netværksteknologi, som lader dig oprette forbindelse til Internet inden for en radius af ca. 45 meter fra en AirPort-base - gennem vægge og uden kabler.

BluetoothMed Bluetooth- teknologien til Mac OS X kan du slutte en Palm OS-baseret digital assistent, en Bluetooth-mobiltelefon og andre eksterne enheder til iBook - trådløst inden for en radius af ca. 10 meter.

. . .
-
iBook 700 - 800Mhz
a

-
November
2002