iBook og OS X-programmer iBook leveres med et helt bibliotek af software.

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

iBook leveres med tonsvis af software, herunder Mac OS X v.10.2.1, den nyeste version af verdens mest avancerede operativsystem.

Udviklet til Internet
Internet-symboler Mac OS X indeholder mange af de samme teknologier, som Internet er baseret på. Med Mac OS X er det nemt at etablere forbindelse, hvad enten du bruger et traditionelt modem, et ISDN-, DSL- eller kabelmodem eller en Ethernet-forbindelse. Indstillingsassistenten hjælper dig med at oprette forbindelse, så du allerede kan sende din første meddelelse med e-post efter et par minutter. Og iBook leveres med al den software, som du får brug for, når du kommer på nettet og begynder at surfe, inklusive populære webbrowsere som f.eks. Internet Explorer, samt Adobe Acrobat Reader til PDF-dokumenter (Portable Document Format).

AppleWorks 6
Med indbyggede værktøjer til regneark, tekstbehandling, kartotek og præsentationer er AppleWorks en komplet programpakke, som endda kan bruges i virksomheder. Med AppleWorks kan du fremstille fantastiske lysbilledshows, som vises på iBook eller på et fjernsyn med en større skærm, skrive alt lige fra boganmeldelser til bøger og tegne eller male digitalt. Skal du bruge Microsoft Word- og Excel-dokumenter? AppleWorks indeholder de nødvendige oversættere, så det er heller ikke noget problem. Du kan endda arkivere dokumenter i Word- og Excel-format (1). Men AppleWorks rummer ikke kun det, du skal bruge til kedeligt arbejde: Med iBook og AppleWorks kan du hurtigt fremstille personlige fødselsdagskort, flyveblade, løbesedler, CV'er og kalendere.

Pixel N HancePixelNhance
PixelNhance er et realtidsprogram til billedforbedring. Med PixelNhance kan du hurtigt og nemt finde de bedste indstillinger til justering af digitale billeder. Dit billede kommer frem i et delt vindue på den ene halvdel af skærmen med de oprindelige indstillinger i den ene del af vinduet og de nye i den anden. Med PixelNhance kan du forbedre lysstyrke og kontrast, farve- og tonemætning og skarphed samt mindske støj. Og når du ændrer indstillingerne i kontrolvinduet, kan du se resultatet med det samme.

Overhold dine aftaler
Med iCal - kalenderen til dit virtuelle skrivebord - kan du opretholde din egen standard for orden. Den intuitive grænseflade gør det let at inddele din tid i kasser til fritids- og arbejdsaktiviteter og derefter flytte rundt på kasserne. Og som et ekstra gode kan du spore andres kalendere på Internet, så du kan se, hvilke datoer du kan planlægge begivenheder.

FaxstfFAXstf X
Med FAXstf kan du sende fax direkte fra iBook via alle dokumentbaserede programmer til Mac OS X, inklusive Microsoft Office v.X og Acrobat Reader. Og FAXstf understøtter fuldstændig det indbyggede 56 K-modem i iBook, så du ikke har brug for yderligere hardware eller software for at sende og modtage fax.

Deimos RisingDeimos Rising
Deimos Rising er et hurtigt arkadespil i stil med Mars Rising. Deimos Rising er udviklet specielt til Mac OS X og kombinerer fænomenal 16 bit grafik, buldrende lydeffekter, hårdtpumpet musik og action uden afbrydelse - du kan ikke undgå at blive afhængig.

(1) Kompatibilitet med Microsoft Word og Excel sikres af MacLinkPlus, et produkt fra DataViz, Inc.

iChatiChat til IM-beskeder
iChat - det indbyggede program til IM-beskeder - gør det let at finde og chatte med dine kolleger. Med iChat bevarer du den fulde kontrol over dit IM-liv. Takket være den indbyggede kompatibilitet med AOL Instant Messenger (AIM) får du via den nye iBook automatisk og øjeblikkelig adgang til mere end 150 millioner AIM- og .Mac-brugere.

ReklamepostSlut med reklamepost
Det indbyggede program Mail leveres med et avanceret indbygget reklamepostfilter, der kan identificere og opsnappe reklamepost, samt enkle kriterier, som du selv lærer programmet at anvende til frasortering af reklamepost. Og du kan også se, hvilke af dine iChat-venner der er online, så du kan sende dem en IM-besked i stedet for at besvare deres e-post.

AdressebogSmart Adressebog
Hver side i Adressebog kan indeholde og vise alle de oplysninger, du gerne vil gemme, uanset hvor mange telefonnumre og e-postadresser dine venner har. Klik f.eks. på en URL-adresse, hvis du vil se den hjemmeside, der gemmer sig bagved. Klik på en e-postadresse, hvis du vil sende en besked - hvis det tilfældigvis er en mac.com-adresse, kan du også åbne vedkommendes offentlige iDisk-mappe eller sende en IM-besked via iChat.

Sherlock -søgeteknologi
Du kan hurtigt og let danne dig et overblik over de mest praktiske og brugbare oplysninger, der findes på Internet, som f.eks. nyheder om aktiemarkedet, generelle overskrifter, forfilm, auktionsaktiviteten på eBay og meget mere. Du kan hurtigt klikke dig igennem oplysningerne, til du finder dét, du leder efter - Sherlock ændrer vinduernes udseende, efterhånden som du bevæger dig gennem kanalerne.

StopurDenne vej til Internet!
Der er ikke noget, der kan få en førstegangsbruger så hurtigt på Internet som en iBook. Den intelligente Indstillingsassistent i iBook bruger en eksisterende Internetkonto, hvis du har sådan en. Og hvis du er ny på nettet, vil Indstillingsassistenten hjælpe dig i gang i løbet af ganske få minutter.

Adobe Acrobat Reader 5.0
Adobe Acrobat Reader 5.0 er den nyeste version af standardprogrammet til dokumenter i PDF-format. PDF-dokumenter har præcis det samme udseende som trykte dokumenter - med layout, skrifttyper, henvisninger og billeder i god behold. PDF-formatet understøttes af en lang række software- og hardwareplatforme, så Mac-brugere kan modtage og vise dokumenter, der er sendt fra en PC med Windows.

Otto Matic
Otto Matic er et underholdende 3D-spil. På historiens vinger bliver du ført tilbage til 1957, hvor en flåde af flyvende tallerkener fra Planet X har invaderet kloden. Oplev 10 baner på underlige fremmede planeter, og afprøv 7 forskellige fremtidsvåben i kampen mod 25 forskellige rumuhyrer. Blandt andet vil du komme til at kæmpe mod radioaktive dræbergrøntsager, stå på ski efter enorme metaluhyrer på et hav af forurenet slam og ride på sæbebobler tværs over giftige søer af slimet stads - alt sammen kun for sjov, naturligvis.


. . .
-
iBook 700 - 800Mhz
a

-
November
2002