Den nye verdensmester i fluevægt.

Grafikkort12" x 14"batteri

Tekniske specifikationerDigitalt samlingspunktGrafikTrådløsSoftware

Den nye iBook på 2,2 kg er ideel til at læse lektier, spille spil, vise DVD-film og brænde musik-CD'er på, og så passer den lige ned i din rygsæk - og i dit liv.

På grund af batteriets ekstralange driftstid og computerens kompakte form og beskedne vægt er iBook ideel til at følge dig overalt. Og da du kan vælge mellem 12,1" og 14,1" skærme, 700 Mhz eller 800 Mhz PowerPC G3-processorer, 20 GB eller 30 GB harddiske, 128 MB eller 256 MB RAM, der kan udvides til 640 MB - plus trådløst netværk med AirPort (802.11b) samt FireWire-, USB- og Ethernet-porte - kan iBook bruges med hundredvis af forskellige eksterne enheder designet til at passe ind i dit liv.

Nyd den digitale livsstil
Åbn indpakningen, og du har både det digitale værktøj og legetøj, du har brug for. Surf på Internet, opret seje websteder, del digitale billeder, byg et musikbibliotek, og rediger egne film. Og hvis du får en iBook med et kombineret DVD-R-/CD-RW-drev, kan du brænde dine egne musik-CD'er.

iBook-computere på hhv. 14" og 12"
Modellen med 12,1" skærm passer let i en rygsæk - det er den eneste bog, du vil være helt sikker på at få med i skole. Men hvis du er typen, der vil have hele billedet med - med mere plads til arbejde og spil - er du velkommen til at vælge den nye iBook med en knivskarp 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks. Begge modeller har en knivskarp opløsning på 1024 x 768 punkter. Dermed er de perfekte til snart sagt alle formål, lige fra arbejdet med regneark til fremvisning af film og billeder i millioner af farver (opløsningen på iBook-skærmen kan skaleres med millioner af farver i særlige spil og programmer, som er optimeret til opløsninger på 800 x 600 eller 640 x 480 punkter). Det er utroligt, at der er blevet plads til så bred en skærm i en bærbar computer, der kun måler 32,3 cm i bredden, 25,9 cm i dybden og er 3,4 cm tyk.

ATI mobility radeon Ny grafikaccelerator
iBook med 12,1" skærm fås med en PowerPC G3-processor på enten 700 eller 800 MHz, en systembushastighed på 100 MHz samt 128 MB RAM. iBook med 14,1" skærm er et rent kraftværk med sin PowerPC G3-processor på 800 MHz, 512 K level 2-buffer (på processoren), 100 MHz systembus og 256 MB RAM. På alle modeller kan mængden af RAM udvides til op til 640 MB, og alle modeller leveres med ATI Mobility Radeon 7500-grafikaccelerator med 16 eller 32 MB dedikeret hukommelse og AGP 2X-understøttelse af bjergtagende 3D-grafik.

Optisk drevVinderkombinationen
Udse dig en iBook-model med det kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev, og du er godt på vej til at blive forkælet. Det kombinerede drev afspiller ikke blot DVD-film - hvilket kan gøre iBook til en inspirerende rejsekammerat - du kan også brænde dine egne musik-CD'er. Herudover kan det kombinerede drev læse alle de samme formater som et CD-ROM-drev, inklusive musik- eller Audio-CD'er, Photo-CD'er og software-CD'er.

40 GB harddisk.Stærke harddiske på op til 40 GB
Der er forbavsende god plads i en iBook til MP3-musikarkiver, digitale billeder og film: iBook-modellen på 700 Mhz leveres med en 30 GB Ultra ATA harddisk, og 600 Mhz-modellen med en 20 GB Ultra ATA harddisk. Og du kan opdatere til en 40 GB harddisk via Apple Store.

Den lette vej til Internet
iBook har et indbygget 56 K V.92-modem* og 10/100BASE-T Ethernet, så den let kan tilsluttes et DSL- eller kabelmodem eller højhastighedsnetværk. En særlig indstillingsassistent gennemgår alle de trin, der kræves for at oprette forbindelse til Internet. Nu kan du surfe på Internet i løbet af et par minutter.

* Kræver Internet- og telefonforbindelse. Din Internetudbyder understøtter muligvis ikke alle v.92-funktioner. Modemmet fungerer efter v.90-standarden, hvis v.92-tjenesterne ikke udbydes. Den faktiske overførselshastighed er mindre. Hastigheden afhænger af forbindelsens kvalitet og andre faktorer.

**Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort-kort, en AirPort-base og en Internetforbindelse (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.

*** Kræver et Apple-videomellemstik (ekstraudstyr).

Mac OS X v10.2
iBook leveres med Apples splinternye brugervenlige operativsystem - Mac OS X v10.2. Du får Internet med i tasken med automatisk netværk, så du lynhurtigt kan oprette forbindelse: Mac OS X opfanger, hvorvidt du er hjemme, på skolen eller kontoret - og opretter automatisk forbindelse. Og med funktionen “Instant On” i Mac OS X afbryder iBook vågeblus på mindre end ét sekund.

Samlingspunkt
Mac OS X er det uovertrufne fundament for den digitale livsstil, idet det leverer førsteklasses forbindelse og indbyggede programmer, der giver dig, hvad du har brug for, hvis du vil have mest muligt ud af dine digitale værktøjer og legesager.

Polycarbonatmolekyle
Materiale fra rumalderen
Tro mod sin oprindelse er den nye iBook skabt med en barsk livsstil i tankerne. Derfor er den lavet af polycarbonat - det materiale, der bruges i skudsikkert glas - og har en indbygget magnesiumramme, der giver yderligere styrke. Harddisken er monteret i gummiophæng, så disken bedre kan modstå slag og stød. Og der er ingen låg, hængsler eller håndtag, der kan brække af eller blive skæve.

Video Output port
iBook er udstyret med en videoudgang, der kan sende VGA-, S-Video-*** og Composite videosignaler***, og den understøtter både NTSC- og PAL-formatet. Med andre ord er det kun beskedenhed, der bør afholde dig fra at vise dine film og præsentationer på en projektor eller et fjernsyn med en stor skærm.

Klar til AirPortSurf trådløst på Internet
Hver iBook er forberedt til AirPort med to indbyggede antenner og plads til et AirPort-kort (ekstraudstyr).**

Hvis du leder efter oplysninger om Family Systems Ltd. og deres IBOOK-produkter til oprettelse af interaktive elektroniske bøger, kan du besøge http://www.ibook.com.


. . .
-
iBook 700 - 800Mhz
a

-
November
2002