--
--

ekstraudstyrsynkroniser med iTunes 3Lydbøger

audible.com Lyt til mere end 18.000 lydbøger og radioprogrammer og f.eks. den daglige lydudgave af The New York Times.

iTunes 3 iTunes 3 og iPod understøtter talt tekst-indhold fra Audible.com.* Hent din favoritroman eller dit yndlingsblad, og lyt til det i bilen, i motionscentret, i stuen eller ude i baghaven. Faktisk overalt hvor du tager iPod med.

Du farer ikke vild
iPod. Både iTunes og iPod hjælper dig med at navigere let gennem det talte indhold, og når du synkroniserer Audible frem og tilbage mellem Mac og iPod, vil de begge holde styr på, hvor du stoppede med at lytte sidste gang - ligesom et virtuelt bogmærke.

Nåede du ikke lige den fjerde bog i den populære Hitchhiker's Guide-trilogi fra Douglas Adams (So Long, And Thanks For All The Fish)? Den kan du hente fra Audible. Det samme med Margaret Atwoods The Blind Assassin. Ligemeget om din smag er fra intellektuelle, stilsikre forfattere som Martin Amis (London Fields) til forfattere til spændingsromaner som Robert Ludlum (The Bourne Identity), har Audible bøger til dig.

Introduktion
Brug iTunes til at afspille musik på Internet Det er nemt at komme i gang med Audible. Du skal begynde med at gøre iTunes 3 klar til at modtage Internetarkiver. For at gøre dette skal du slutte din browser og dine e-postprogrammer. Du skal nu vælge Indstillinger på iTunes-menuen. Klik derefter på fanen Generelt og knappen Indstil, ud for Brug iTunes til musik via Internet. Klik på OK i begge de dialoger, der vises, og så er du klar. Din Mac er nu klar til at surfe og hente indhold fra Audible.com - og spille det med iTunes på iPod.

*Der er kun understøttelse af talt tekstindhold fra Audible.com på Mac. Audible.com og audible-indhold findes kun på engelsk.

Audibles mest populære

Robin Williams Bliv medlem af AudibleListener, og få en tredobbelt CD med Robin Williams plus 10 gratis CD'er lige til at brænde!

Stadig ikke helt klar til at blive medlem? Få et afsnit med Robin Williams GRATIS (med John Lasseter som gæst).

Audibles mest populære

Se topscorerne fra audible.com:
1.  City of Bones
2. The Summons
3. 21 Dog Years
4. The Nanny Diaries
5. Black Hawk Down

Besøg audible.com i dag.

Og mens vi taler om klassikere
Med iTunes og iPod kan du klare dine ærinder i selskab med de udødelige. Masser af biler på vejene? Ikke noget problem: Med sine 60 timer og 55 minutter skal Tolstojs War and Peace nok få dig gennem de største trafikpropper. Vi anbefaler, at du gemmer Anna Karenina (34 timer og 33 minutter) til kortere ture.. . .
-
Apple iPod - 2
a

-
0
2002