Ekstra
Mere end musik.

ekstraudstyrsynkroniser med iTunes 3Lydbøger

At lytte til musik på iPod er måske en af livets store sanseoplevelser, men der kommer tidspunkter, hvor du bliver nødt til skrue ned for lydstyrken og få noget fra hånden. Du har steder, du skal være, mennesker du skal møde og timer at gå til.

iCal, iSyncHer kan iPod hjælpe med et smart, nyt kalenderprogram til Mac, der hedder iCal, som har potentialet til ændre dit liv. iCal gør det lettere hele tiden at holde styr på dine aftaler. Og det er let at overføre din kalender til iPod, så du altid har adgang til den, når du er væk fra computeren. Der er endda en alarm, der kan gøre dig opmærksom på kommende aftaler og begivenheder. Programmet drager fordel af de kraftige funktioner, der er indbyggede i Apples nye operativsystem, Mac OS X v10.2. Med iCal og iPod vil du aldrig mere gå glip af en time eller en aftale - og du glemmer aldrig en fest igen.

Og naturligvis kan du have alle dine kontaktoplysninger i lommen, fordi harddisken på 5, 10 eller 20 GB i iPod har plads til meget mere end blot din musiksamling. Ved at bruge kontaktfunktionen kan du overføre og arkivere navne og adresser fra programmer som Entourage, Palm Desktop og Mac OS X Addressebog, og dermed har du altid adgang til dem.

AdresserKontaktfunktionen gør det også muligt at bruge vCards - små tekstdokumenter, der kan bruges til automatisk at udveksle oplysninger, som er trykt på visitkort - men med mange flere funktioner. Udover tekst kan du på et vCard inkludere elementer som digitale billeder, firmalogoer, aktive Internetadresser osv. Og når nogen sender et vCard som bilag, skal du bare trække det hen på Adressebog. iPod arkiverer oplysningerne i det aktuelle vCard automatisk, og det kommer frem i Adressebog - det er ikke nødvendigt at skrive nogle data selv.


. . .
-
Apple iPod - 2
a

-
0
2002