. 4000 songs in your pocket.

HarddiskEkstra

ekstraudstyrsynkroniser med iTunes 3Lydbøger

En iPod skabt til dig
iPod leveres nu i modeller med 5, 10 og 20 GB harddisk. Så uanset størrelsen på dit CD-musikbibliotek - eller bredden i din musikalske smag - så er der en iPod, der tilfredsstiller dine krav. Den nye model med 20 GB kan f.eks. rumme utrolige 4.000 sange. Modellen med 10 GB har fået nyt design, så den er tyndere og lettere. Alle tre modeller gør det muligt at rocke af sted i 10 timer på en opladning, og alle tre kan nu fås til brugere af både Mac og Windows.

Hvad er der ellers af nyt?
En hel del, viser det sig. F.eks. den trykfølsomme drejeskive, som er endnu en ny opfindelse fra Apple. iPod justerer dynamisk hastigheden, hvormed du gennemser biblioteket, baseret på sanglistens længde. Så du kan blæse igennem lange lister og finde dine yndlingssange lige med det samme. Og du kan betjene denne innovative grænseflade med en enkelt hånd, så den anden kan bruges til at spille luftguitar med.

 and iBook Lynhurtig og automatisk FireWire-synkronisering
Her er yderligere en kraftfuld funktion, som du ikke vil finde i en anden MP3-afspiller: Første gang du slutter iPod til din iMac, eMac, iBook, PowerBook G4 eller Power Mac G4, overføres alle sange og spillelister lynhurtigt fra iTunes via FireWire. Når du vil overføre musik eller redigere spillelister i iTunes, skal du blot slutte iPod til computeren, så opdateres den på et øjeblik. Det bliver simpelthen ikke hurtigere. Du kan overføre en hel CD på under 10 sekunder - eller 1.000 sange på under 10 minutter. Desuden genoplades iPod automatisk, når den er sluttet til en tændt Mac.

Adresser-skærmbillede Adresser og kalendere
Den nye iPod har en adressemappe, så du kan gennemse navne og adresser, som du har hentet fra programmer som f.eks. Microsoft Entourage, Palm Desktop og Adressebog til Mac OS X*, så du har let adgang til dine personlige oplysninger overalt. Du kan også holde styr på dine aftaler med iCal -- Apples nye kalenderprogram til Mac. Det eneste, du skal gøre, er at slutte iPod til din Mac via den indbyggede FireWire-port og overføre din kalender, og derefter bærer du rundt på dine kontaktoplysninger og aftaler overalt. På denne måde vil du aldrig mere glemme en fødselsdag eller en anden aftale -- og du behøver aldrig mere undskylde for ting, du burde have husket.

Mere end 20 fabriksindstillinger af equalizeren
Du kan tilpasse equalizeren til din yndlingsmusik med 22 fabriksindstillinger, der følger med den nye iPod. Ved hjælp af fabriksindstillingerne af equalizeren kan du justere iPods dynamiske spændvidde, så den passer til den musikgenre, du lytter til. Og iPod understøtter også indstillinger af equalizeren oprettet i iTunes, så du kan finindstille din lytteoplevelse fra sang til sang.

Hovedtelefoner, som er tilpasset ørets form Lyd med CD-kvalitet
En forstærker med høj effekt (60-mW) sikrer lyd i CD-kvalitet med en stor dynamik. Resultatet er en dyb pulserende bas og en skarp, krystalklar diskant.

iTunes 3iTunes 3 inkluderet
iPod leveres med Apples prisbelønnede iTunes 3-software. Automatisk synkronisering sørger for, at musik og spillelister i iPod er opdaterede. Og når du tilføjer ny musik, laver nye indstillinger af equalizeren eller redigerer spillelister i iTunes, skal du blot slutte iPod til computeren. Herefter opdateres den automatisk på et øjeblik. iTunes 3 indeholder også funktioner til at overføre MP3-arkiver, oprette spillelister og brænde dine egne CD'er med en forfriskende brugervenlig grænseflade.

Skærmfoto af afspilningEt flot syn
iPod er udstyret med en stor LCD-skærm med plads til 6 liniers tekst. Skærmen er desuden udstyret med et hvidt baggrundslys til situationer med dårlig belysning - både indendørs og udendørs.

*Adressemappen samarbejder med Palm Desktop 4.0 eller en nyere version og Entourage til Mac OS X eller Mac OS 9. Den viste musik følger ikke med. iPod og iTunes 3 må kun bruges til lovlig eller ophavsretlig tilladt kopiering. Stjæl ikke musik.

 for PCSig goddag til iPod til Windows
Godt nyt til millioner af Windows-brugere, der ejer en PC med indbygget FireWire (også kendt som i.LINK og IEEE1394): Som svar på kravet fra PC-brugerne, er verdens bedste MP3-afspillere nu klar til Windows. iPod er helt integreret med den prisbelønnede PC-medieafspiller - MUSICMATCH Jukebox Plus. Så de sange, du tilføjer, eller de spillelister, du opretter, overføres automatisk til iPod.

Nye funktioner
FjernbetjeningFjernbetjening
Modellerne på 10 og 20 GB leveres med en fjernbetjening , der gør det muligt at springe en sang frem eller tilbage, afspille, sætte på pause og justere lydstyrken - og igen med kun en enkelt hånd.

HovedtelefonerNye iPod-hovedtelefoner
Hovedtelefonerne er mindre og med nye Neodynamim-transducermagneter, der sikrer bedre bas, glattere overgange i mellemområdet og præcis gengivelse af højfrekvenstoner.

FireWireDæksel til FireWire-port
Et indbygget dæksel til FireWire-porten på modellerne med 10 GB og 20 GB beskytter iPod mod snavs og skidt.

EtuiEtui
Modellerne på 10 og 20 GB leveres med et elegant etui med en strop til bæltet, der beskytter iPod mod omgivelserne. Sæt den i bæltet, tasken eller rygsækken, så du har begge hænder fri.

KalenderKalender
Hele tiden opdateret og fremme til tiden: Nu kan du overføre dine kalendere og aftaler til iPod og bruge den som en bærbar personlig assistent.

UrUr
Du ved altid, hvad klokken er med det nye, indbyggede digitale ur.


Laserindgravering
Sig det med en indgravering
Føj en speciel besked til, når du bestiller iPod som en gave (eller køber den til dig selv) fra butikken på Internet. Føj op til to liniers tekst til, som indgraveres med laser på bagsiden af iPod. Bestil en personlig iPod nu.

Pegefelt til tommelfingeren Dine yndlingssange ligger lige under din tommelfinger
Gennemse din musik via spillelister, kunstnere, genrer eller sange på kun få sekunder med den unikke, brugervenlige og trykfølsomme drejeskive i iPod.

Størrelse og vægt
Følger med overalt
Lommestørelse og letvægter. iPod er bærbar, uanset hvor du skal hen.

Strømforsyning
Opladning
iPod oplades automatisk via det FireWire-kabel, som er sluttet til Mac-computeren, når du overfører musik. iPod kan også oplades med den medfølgende strømforsyning og FireWire-kabel, når du er på farten.


. . .
-
Apple iPod - 2
a

-
0
2002