iBook og Panther Vi præsenterer den nye iBook G4. Den hidtil billigste bærbare med G4-processor.
Tekniske specifikationerGrafikTrådløsSoftware

Verdens mest populære bærbare computer til almindelige forbrugere har fået en ordentlig overhaling med en superhurtig PowerPC G4-processor, ny arkitektur, slot-loading optisk drev og forbedrede funktioner til trådløst netværk. Plus Mac OS X v10.3 Panther, verdens mest avancerede operativsystem.

Den er perfekt til alt fra lektier til spil og kan afspille dvd-film og brænde musik-cd'er. Med en vægt på kun 2,2 kg kan du nemt have iBook G4 med i rygsækken - og dit liv.

Med sin ekstralange batteritid, kompakte størrelse og lille vægt kan iBook G4 være med dig overalt. Med valget mellem en 12,1" eller 14,1" skærm, en 800 MHz, 933 MHz eller 1 GHz PowerPC G4-processor med turbokræfter, 30 GB, 40 GB eller 60 GB Ultra ATA/100-harddisk, 256 MB RAM med mulighed for udvidelse til 640 MB - plus muligheden for trådløst netværk med AirPort Extreme og muligheden for indbygget Bluetooth til trådløs tilslutning af eksterne enheder og de praktisk placerede FireWire-, USB 2.0- og Ethernet-porte får du med iBook en fantastisk ydeevne i et fabelagtigt design.

Specifikationer for 12" iBook med 12,1" skærm kan nemt være i rygsækken. Den vejer mindre end mange af de skolebøger, som børnene skal have med, så den er perfekt til skolebrug. Du vil sikkert undre dig over, hvordan en så stor skærm kan være på en bærbar computer, som kun er 28,5 cm bred, 23 cm dyb 3,42 cm tyk.

Specifikationer for 14" Hvis du vil have mere plads at arbejde og lege på, kan du vælge iBook med den større 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks. Begge iBook-modeller har en strålende opløsning på 1024 x 768 punkter - så den er ideel til alt fra regneark til afspilning af film og digitale film med millioner af farver (iBook-skærmen nedskalerer forresten på smukkeste vis specielle spil og programmer, som er optimeret til opløsninger på 800 x 600 eller 640 x 480 punkter - stadig med millioner af farver).

Nyd den digitale livsstil
Du kan altid finde på flere sjove ting at bruge iBook til. Slå skærmen op - så finder du alt det, du har brug for, hvis du vil surfe på Internet, oprette cool websteder, dele fotografier, opbygge et musikbibliotek, redigere videofilm, sende og modtage e-post, løse matematiske problemer, skrive rapporter m.m. Alle iBook-modeller, der sælges via forhandlerne, leveres med et kombineret dvd-rom-/cd-rw-drev, så du kan brænde dine egne musik-cd'er (en uddannelsesmodel leveres kun med cd-drev).

iLife iLife. Pludselig passer det hele sammen
Med iLife -programpakken, som inkluderer iTunes, iPhoto og iMovie, får du mulighed for at foretage sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film på måder, som pc-brugere kun kan drømme om, og dele din glæde med familie og venner. Og det er lige meget, om du brænder musik-cd’er, publicerer dine digitale billeder på Internet eller redigerer digital video. Du kan gøre alle disse ting og mere til uden at skulle kigge i en håndbog. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

Stor ydeevne
PowerPC G4-processor 12,1" iBook byder på en 800 MHz PowerPC G4-processor, 133 MHz systembus og 256 MB DDR SDRAM. 14,1" iBook slår sig løs med en 933 MHz eller 1 GHz PowerPC G4-processor og 256 K level 2-buffer på processoren ved fuld processorhastighed, 133 MHz systembus og 256 MB DDR SDRAM. Alle modeller understøtter udvidelse til 640 MB RAM og leveres med ATI Mobility Radeon 9200 -grafikprocessor med 32 MB skærmhukommelse og understøttelse af AGP 4X, som sikrer fænomenal 3D-grafik, der sparker liv i dine spil.

Få en vinderkombination
Optisk drev Alle iBook-modeller, der sælges via forhandlerne, leveres med et kombineret drev (dvd-rom/cd-rw), så du kan afspille dvd-film og brænde dine egne cd'er (det kombinerede drev læser de samme formater som cd-rom-drevet, inklusive audio-cd'er, Photo-cd'er og software-cd'er).

60 GB drev. Masser af lagringsplads
Der er forbavsende god plads inden i iBook, så den har en stor harddisk med plads til musikbibliotek, digitale billeder og film: 14,1" iBook med 933 MHz processor leveres med en 40 GB Ultra ATA/100-harddisk, 14,1" iBook med 1 GHz processor leveres med en 60 GB harddisk, 12,1" iBook leveres med en 30 GB harddisk, og du kan købe en 40 eller 60 GB harddisk online via Apple Store.

Hvis du vil have oplysninger om Family Systems Ltd. og iBook-produkterne til fremstilling af interaktive elektroniske bøger, kan du besøge http://www.ibook.com.
  • Kræver Apple-videomellemstik, som sælges separat.
  • Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort Extreme-kort, en AirPort Extreme-base og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort Extreme. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
  • Kræver passende Internet- og telefonforbindelse. Din Internetudbyder understøtter muligvis ikke alle v.92-funktioner. Modemmet fungerer efter v.90-standarden, hvis v.92-tjenesterne ikke udbydes. Den faktiske overførselshastighed er lavere. Hastigheden afhænger af forbindelsen og andre faktorer.

Mac OS X - PantherMac OS X v10.3 (Panther)
iBook leveres med Mac OS X v10.3 Panther, den nyeste version af Apples brugervenlige operativsystem. Mac OS X Panther giver dig over 150 nye funktioner, inklusive Exposé (så du kan udnytte skærmens størrelse optimalt), hurtigt skift af bruger (ideelt til familier, som deler den samme computer) og FileVault (panserbeskyttelse af arkiverne på harddisken). Naturligvis får du også Internet med i købet med automatiske netværksfunktioner, så det er legende let at oprette forbindelse: Mac OS X finder ud af, om du opretter forbindelse fra hjemmet, skolen eller kontoret og konfigurerer automatisk systemet. Og pga. “Instant On”-funktionen i Mac OS X afbryder iBook vågeblus, lige så snart du slår skærmen op.
...
FireWire Indbygget FireWire
Alle iBook-computere leveres med en indbygget, superhurtig FireWire 400-port, så du nemt kan tilslutte hurtige enheder som f.eks. iPod, digitale videokameraer og eksterne diske.
...
USB To USB-porte
To USB 2.0-porte giver dig mulighed for at slutte hundredvis af digitale kameraer, printere, scannere, joystick og PDA'er til iBook.
...
Et produkt af rumalderen
Den fantastisk elegante og velformede iBook er forbavsende robust. Den er udviklet med holdbarhed for øje via det ultrastærke polykarbonat - det samme plastmateriale, som bruges til skudsikkert glas - og en indbygget magnesiumramme, som øger styrken. Harddisken er monteret med gummi, som beskytter den mod stød og slag. Og der er ingen dæksler eller fremtrædende elementer, som ved en fejl kan aktiveres, brækkes af eller hænge fast i tøjet.
...
Videoudgang Kan du se, hvor vi vil hen?
iBook er udstyret med en videoudgang, som kan bruges til at vise VGA-, composite- og S-video, og den understøtter både NTSC- og PAL-format. Din beskedenhed er med andre ord det eneste, som kan forhindre dig i at vise dine film og præsentationer på en projektor eller et fjernsyn med en stor skærm. (1).
...
Forberedt til AirPort ExtremeSurf trådløst på Internet
Alle iBook-modeller er forberedt til AirPort Extreme med to indbyggede antenner og en plads til et AirPort Extreme-kort (ekstraudstyr) (2).
...
Stopur Den nemmeste vej til Internet
iBook leveres med et indbygget 56K V.92 (3) -modem til opkaldsforbindelser og 10/100BASE-T Ethernet, så du kan slutte iBook til et ADSL-, kabelmodem eller hurtigt netværk. Indstillingsassistenten hjælper dig med at oprette forbindelse til Internet - hurtigt og nemt - og du kan komme i gang med at surfe på Internet på få minutter.. . .
-
iBook G4
Okt.

-
G4 - processor
2003