PowerBook G4. Choose from three models: PowerBook G4 12" PowerBook G4 15" PowerBook G4 17"


-- PowerBook G4 spiller sine kort rigtigt.

G4-processerTrådløs

PowerBook G4's uforlignelige grafiske ydeevne er et resultat af en kombination af faktorer, hvoraf den vigtigste er de kraftfulde grafikprocessorer, Mac OS X, OpenGL, bjergtagende skærme, og - ikke mindst - helheden, der overgår summen af delene med spektakulære effekter i millioner af farver.

Sydende grafikprocessor
Uanset hvilken PowerBook G4 du vælger, kan du være sikker på, at den leveres med et muskelbundt af en grafikprocessor, nemlig NVIDIA GeForce4 Go og ATI Mobility Radeon 9000.

NVIDIA GeForce4 Go De nye 17" og 12" PowerBook G4-modeller indeholder nu NVIDIA GeForce 4 Go-grafikprocessor. Da GeForce4 Go er udviklet af et firma, der er synonymt med avanceret grafik, ved du på forhånd, at grafikprocessoren virkelig vil fyre op under 2D- og 3D-ydeevnen. GeForce4 Go-familien kan byde på så avancerede funktioner som f.eks. hardwaretransformation og belysning såvel som Lightspeed Memory Architecture (LMA) II. LMA II forbedrer hukommelsesbåndbredden, så du får flydende billedhastighed på selv de allernyeste 2D- og 3D-spil samt de professionelle programmer. Og når det gælder hukommelse, indeholder 12" PowerBook en 32 MB DDR SDRAM-rammebuffer, mens 17" PowerBook indeholder en endnu større 64 MB DDR SDRAM-rammebuffer til understøttelse af professionelle programmer og spil, så der er plads til større teksturer og dermed øget visuel realisme.

ATI Mobility Radeon 9000 15" PowerBook G4 indeholder en ATI Mobility Radeon 9000-grafikprocessor med op til 64 MB DDR SDRAM (15" 867 MHz PowerBook G4 indeholder en ATI Mobility Radeon 9000-grafikprocessor med 32 MB DDR SDRAM). Da Mobility Radeon 9000 kan håndtere seks teksturer i en enkelt beregning og tilhører den nyeste generation af hardware, der mestrer transformation og belysning, bliver alle aspekter af din visuelle oplevelse forbedret drastisk i alle programmer.ATI Mobility Radeon 9000 indeholder en række knivskarpe grafiske teknologier, herunder programmerbar punkt- og skyggelægning til lys- og skyggeeffekter, som du aldrig har set magen til på en bærbar computer.

Det er let at efterprøve
Der er en hurtig måde, hvorpå man kan vurdere en computers grafiske formåen, og det er ved at afvikle et grafikkrævende 3D-spil på den. Dette skyldes, at 3D-spil kræver hurtig opdatering af skærmen, og da hvert billede i et spil skal gendannes så hurtigt som muligt, bliver grafikprocessoren hele tiden presset til sit yderste. Frekvensen, hvormed billederne gendannes, er afgørende. Jo hurtigere billederne gendannes, jo mere flydende og filmisk fremstår handlingen.

Quake-testen
3D-spil kræver mere af grafikprocessoren end nogen andre programmer. Og af disse 3D-spil er Quake blevet den ultimative målestok for grafikprocessorers ydeevne. Så det er gode nyheder, at Quake III Arena version 1.30 stormer derudad med en svimlende fart på 76 billeder pr. sekund i millioner af farver med en opløsning på 1024 x 768 punkter på 1 GHz PowerBook G4 med 15" skærm.*

* Jo flere billeder pr. sekund, jo højere ydeevne. Test udført af Apple.

OpenGL afvikles hurtigere
PowerBook G4’s grafikprocessorer udnytter fuldt ud OpenGL, en avanceret 3D-teknologi, der nu afvikles endnu hurtigere i Mac OS X v.10.2.

DVD-afspilning DVD-afspilning
PowerBook G4’s grafikprocessorer sikrer, at en DVD-film afspilles med det oprindelige antal billeder i sekundet i en bjergtagende digital kvalitet. Dette er en vigtig egenskab, når du er på forretningsrejse: Med en fantastisk 15,2" skærm til rådighed har du faktisk din egen forevisningssal med dig.

Udstil dine værker
Apple-skærm Vil du gerne fremlægge dine ideer på en stor skærm? DVI-porten på 17" og 15" PowerBook-computerne samt VGA-porten på 12" PowerBook registrerer selv, om der er tilsluttet en ekstern skærm eller projektor. Systemet sender automatisk signalet til den eksterne skærm, når du slutter den til PowerBook. Du kan også skifte mellem to skærme og skærmdublering ved blot at trykke på F7-tasten. Og det bedste af det hele: På grund af hardwaredubleringen, der understøttes af PowerBook G4, kan du vise video som f.eks. QuickTime-film på en ekstern skærm lige så skarpt som på den indbyggede skærm.

DVI til ADC-mellemstik Med Apples DVI til ADC-mellemstik (ekstraudstyr) kan du slutte 17" og 15" PowerBook G4-modellerne til 23" Apple Cinema HD Display, 22" Apple Cinema Display eller 17" Apple Studio-skærm. Apples DVI til ADC-mellemstik tilbyder mere end blot en fysisk forbindelse mellem DVI-porten og en digital ADC-skærm. Det er udviklet til at beskytte det digitale videosignal, så du får den ultimative rene digitale oplevelse.

Videoudgange Se det for dig
Alle tre PowerBook G4-modeller understøtter S-video, så du kan tilslutte et analogt fjernsyn. Det er ideelt, når du hellere vil se DVD-film end fremstille dem.


. . .
-
 PowerBook G4
a

-
*
2003